EnergyLight

  EnergyLight

  Voel u fit

  Speciale lichtapparatuur met intensiteitsdimmer, die u het nodige daglicht én de nodige energie geeft, ongeacht het seizoen, zonder dat uw dagelijkse routine wordt verstoord.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Voel u fit

als op een zomerdag

 • Originele Philips EnergyLight-lampen

  Originele Philips EnergyLight-lampen

  De EnergyLight is voorzien van originele Philips EnergyLight-lampen die zorgen voor licht met de intensiteit en kwaliteit van natuurlijk daglicht. Deze lampen bieden maximaal 10.000 lux, maar dan zonder onaangename schittering of verblinding. Als u de EnergyLight 30 minuten per dag gebruikt (u hoeft niet de hele tijd in de lamp te staren) met een licht intensiteit van 10.000 lux, dan merkt u al na 5 dagen een verbetering in uw energieniveau en stemming.

 • Digitale timer en display

  Digitale timer en display

  De EnergyLight HF 3309 is voorzien van een digitale gebruikersinterface met een ingebouwd gebruikersprotocol voor eenvoudig gebruik en biedt in tegenstelling tot andere apparaten direct feedback over de toegenomen energie.

 • Dimmer voor de lichtintensiteit

  Dimmer voor de lichtintensiteit

  Ga winterdepressie tegen en krijg energie alsof het zomer is terwijl u het apparaat gebruikt op een aangenaam lichtniveau dat u nodig hebt wanneer u bijvoorbeeld wilt lezen. De EnergyLight is voorzien van een dimmer voor de lichtintensiteit zodat deze eenvoudig kan worden aangepast tussen 0 tot ongeveer 10.000 lux (bij 15 tot 20 cm) al naar gelang de gewenste intensiteit.

 • Instelbare hoek

  Instelbare hoek

  Voor optimaal gebruiksgemak kan het apparaat in meerdere standen worden geplaatst.

 • Zonder UV-stralen

  Zonder UV-stralen

  De EnergyLight gebruikt het volledig natuurlijke daglichtspectrum. Daarnaast voldoet het apparaat aan Europese veiligheidseisen en heeft het een UV-filterscherm. De EnergyLight is daarom volledig veilig in gebruik.

 • Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Dit apparaat heeft bewezen gezondheidsvoordelen te hebben, zoals gecertificeerd door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in