Beschermer van het scherm

  Beschermer van het scherm

  Bescherm het display van uw iPad

  Kristalheldere bescherming voor uw iPad Multi-Touch-scherm. De beschermer is nagenoeg onzichtbaar en vervormt het beeld niet dankzij het revolutionaire IPS-display, dat u vanuit elke hoek een helder, duidelijk en levendig beeld biedt. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bescherm het display van uw iPad

met deze kristalheldere schermbeschermers

 • Glasheldere folie voor onzichtbare bescherming van het scherm

  De glasheldere folie voegt een onzichtbare laag toe die het scherm van uw apparaat beschermt tegen krassen en stof. Deze folie maakt gebruik van statische aantrekkingskracht zodat de folie gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd zonder dat er lijmresten achterblijven op het scherm.

 • Inclusief aandrukkaart voor eenvoudig aanbrengen

  Gebruik de meegeleverde aandrukkaart om eventuele luchtbellen die tijdens het aanbrengen onder de beschermende folie zijn terechtgekomen voorzichtig te verwijderen.

 • Statische aantrekkingskracht voor gemakkelijk aanbrengen en verwijderen

  Omdat de schermbeschermer gebruikmaakt van statische aantrekkingskracht, is deze gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen zonder dat er plakresten achterblijven op het scherm van uw apparaat.

 • Inclusief pluisvrije doek voor reiniging van het apparaat

  Zorg dat er geen stof onder uw nieuw schermbeschermer terechtkomt. Gebruik de meegeleverde pluisvrije doek om het oppervlak van uw apparaat grondig te reinigen voordat u de folie aanbrengt.

 • Helder, levendig beeld vanuit elke hoek

  Het verschil is duidelijk: onze schermbeschermer vervormt het revolutionaire IPS-display niet. U kunt dus vanuit elke hoek genieten van een helder en levendig beeld.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in