1

Coaxluidspreker voor in de auto

  -{discount-percentage}%

  Coaxluidspreker voor in de auto

  Uw mobiele muziektheater

  Geniet van uw muziek in de auto met de Philips-stereoluidsprekers CSP515. Deze 2-wegluidsprekers van 13 cm hebben een piekvermogen van 180 W en beschikken over een lichte polypropeenkegel met een zachte PEI dome-tweeter, zodat u geniet van levendige muziekdetails en diepe bassen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw mobiele muziektheater

Geniet van uw muziek in de auto met de Philips-stereoluidsprekers CSP515. Deze 2-wegluidsprekers van 13 cm hebben een piekvermogen van 180 W en beschikken over een lichte polypropeenkegel met een zachte PEI dome-tweeter, zodat u geniet van levendige muziekdetails en diepe bassen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Coaxluidspreker voor in de auto

12, 7 cm (5"), 2 richtingen, 180 W piekvermogen CSP515/00 Soortgelijke producten zoeken

Uw mobiele muziektheater

met 2-wegstereo voor een levendig geluid

 • Lichte polypropeenkegel voor een kristalhelder geluid

  Lichte polypropeenkegel voor een kristalhelder geluid

  In de luidspreker is een diafragma boven op een spreekspoel bevestigd om een signaalgolfvorm te produceren zodra een ingangssignaal wordt ontvangen. Het transformeert de signaalgolf in een geluidsgolf. Polypropeen is een van de lichtste kunststoffen die ooit is uitgevonden en het is een geweldig materiaal voor luidsprekerdiafragma's, dankzij het gewicht, de hoge spankracht, de stijfheid en bestendigheid tegen hoge temperaturen. Deze polypropeenkegels leveren muziek van hoge kwaliteit door op zelfs het kleinste geluidssignaal te reageren en zo een helder en levendige geluid te produceren.

 • Rand van gevoelig doek voor maximale geluidsdetails

  Rand van gevoelig doek voor maximale geluidsdetails

  Een zeer gevoelig doek verbindt het wooferdiafragma met het luidsprekerframe om een responsief ophangsysteem te vormen. Wanneer een geluidssignaal de kegel in de woofer bereikt, brengt het doek de kegel terug in positie om klaar te zijn voor de ontvangst van het volgende geluidssignaal. Hierdoor kan de woofer elk signaal opvangen met een minimum aan vervorming, zodat u altijd geniet van een helder en vloeiend geluid, hoe hard of zacht de muziek ook wordt afgespeeld.

 • Zachte PEI dome-tweeter voor warme en gestructureerde tonen

  Zachte PEI dome-tweeter voor warme en gestructureerde tonen

  PEI (Polyetherimide) is ideaal materiaal voor tweeter-domes door het lichte gewicht, de hoge spankracht, de hoge stabiliteit en bestendigheid tegen hoge temperaturen. In de tweeter produceert het kleine diafragma (de dome-opening) hoge frequentietonen. Deze PEI domes kunnen zelfs de hoogste muzieknoten opvangen om uw muziek een warme textuur te geven met een volledige reeks hoge tonen. De domevorm spreidt ook het geluid zodat u de hoge tonen op elke zitplaats in de auto kunt horen.

 • Sterke ferrietmagneet voor uitstekende prestaties

  Sterke ferrietmagneet voor uitstekende prestaties

  Ferriet is een lichtgewicht, maar sterk materiaal met een permanent en coherent magnetisch veld. Het is het belangrijkste onderdeel van de luidspreker, die de beweging van de spreekspoel en het diafragma teweegbrengt. Wanneer een ingangssignaal wordt ontvangen, reageert de spreekspoel als een elektromagneet die ervoor zorgt dat de woofer en het tweeterdiafragma aantrekt of afstoot. De ferrietmagneet produceert een vlak magnetisch veld voor een soepele diafragmabeweging, zodat de geluidsweergave minder wordt vervormd. Met een dergelijke stabiele en zeer dwingende magneet als ferriet, kan de spreekspoel luide geluiden produceren terwijl de toon vloeiend blijft.

 • Stijlvol luidsprekerfront beschermt tegen schade

  Stijlvol luidsprekerfront beschermt tegen schade

  Het luidsprekerfront is ontworpen om auto's een luxueuze uitstraling te geven. Het front bestaat uit twee delen: een afneembaar metalen netwerkbehuizing en een plastic ring. Wanneer dit over de luidspreker wordt geplaatst, worden de tweeterdome en de luidsprekerkegel volledig bedekt. Robuust en duurzaam beschermt het de luidsprekers tegen onbedoelde schoppen en nieuwsgierige vingers, die beide schadelijk kunnen zijn voor de geluidskwaliteit.

 • Duurzaamheid en prestatiestabiliteit onder extreme omstandigheden

  Duurzaamheid en prestatiestabiliteit onder extreme omstandigheden.

 • Past perfect in alle openingen van luidsprekers van 13 cm

  Past perfect in alle openingen van luidsprekers van 13 cm.

 • Eenvoudige aansluiting met snoeren voor aangewezen luidsprekerterminals

  Eenvoudige aansluiting met snoeren voor aangewezen luidsprekerterminals.

 • Sterke polypropeenkegel voor uitstekende prestaties onder alle weersomstandigheden

  Polypropeen is een geweldig materiaal voor luidsprekerkegeldiafragma's vanwege de prestaties onder alle weersomstandigheden. Bij vochtig weer kan het gewicht van de kegel toenemen, waardoor de gevoeligheid vermindert. Bij warm weer kan de kegel (of een deel ervan) uitzetten en groter worden. In beide gevallen kan het geluid vervormd worden. Welk weer het ook is, de sterke polypropeenkegels worden niet beïnvloed deze omstandigheden en produceren altijd een helder, levendig geluid.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in