1

Automediadockingsysteem

  -{discount-percentage}%

  Automediadockingsysteem

  Dock hem op uw dashboard

  Kruip fluitend achter het stuur met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto, dat naadloos samenwerkt met uw Android-telefoon. Laad uw apparaat op via het dashboard, bepaal zelf waarnaar u luistert met de gratis app en beantwoord handsfree telefoongesprekken, of uw telefoon nu in het dock is geplaatst of niet. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Dock hem op uw dashboard

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Dock hem op uw dashboard

Kruip fluitend achter het stuur met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto, dat naadloos samenwerkt met uw Android-telefoon. Laad uw apparaat op via het dashboard, bepaal zelf waarnaar u luistert met de gratis app en beantwoord handsfree telefoongesprekken, of uw telefoon nu in het dock is geplaatst of niet. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

CarStudio Automediadockingsysteem

Dock voor Android-telefoon CMD305A/12 Soortgelijke producten zoeken

Dock hem op uw dashboard

met gratis CarStudio-app voor optimaal gebruik in de auto

 • Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas en treble, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas, treble en volume worden maximaal versterkt zonder vervorming. De muziek krijgt een extra dimensie door een krachtig geluid in een merkbaar breder geluidsspectrum.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de directe weergaven vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

 • Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek via de luidsprekers

  Ingebouwde Bluetooth voor handsfree bellen en muziek via de luidsprekers

  Houd alles onder controle met dit ingebouwde Philips-systeem. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-verbinding kunt u uw iPhone koppelen aan het audiosysteem van de auto. Hierdoor kunt u handsfree bellen via de ingebouwde microfoon en de luidsprekers van de auto. Met dit systeem kunt u ook luisteren naar alle muziek op uw iPhone via de luidsprekers van uw auto, zonder dat u uw apparaat zelfs maar in het dock hoeft te plaatsen. Een stabiele verbinding en geweldige geluidskwaliteit zorgen dat telefoongesprekken altijd helder klinken. Met Philips kunt u uw ogen op de weg houden en uw handen aan het stuur – wat de rijveiligheid en uw rijcomfort bevordert.

 • Gratis Philips CarStudio-app voor het bedienen van wat u afspeelt

  Gratis Philips CarStudio-app voor het bedienen van wat u afspeelt

  De Philips CarStudio app voegt een groot aantal unieke functies toe aan Philips-basisstations. Het laat u handsfree bellen met uw Android-telefoon en bladeren door uw muziekcollectie. Alle bedieningsknoppen zijn groot voor gemakkelijk gebruik. Voeg een interface toe die eenvoudig intuïtief is en u heeft de perfecte app voor gebruik in de auto. De app is geheel gratis en verkrijgbaar voor download in de Google Play Store.

 • Intrekbaar dock voor een strak en gestroomlijnd dashboard

  Intrekbaar dock voor een strak en gestroomlijnd dashboard

  Maak uw autorit comfortabeler met dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto. Plaats uw iPhone of iPod in het dock, en de iPhone of iPod wordt een integraal onderdeel van het audiosysteem van uw auto. Lastige aansluitingen en lelijke draden behoren tot het verleden. Zet uw Apple-apparaat gewoon in de houder en u bent klaar om deze op te laden, er muziek mee af te spelen of handsfree te bellen. U kunt zelfs de andere functies gebruiken die beschikbaar zijn op uw apparaat – zoals navigatiesystemen en locatieservices. Kies voor de gemakkelijkste weg met Philips.

 • Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Met de audio-ingang kunt u audio direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. De audio-ingang is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in