1

Audio-/videosysteem voor in de auto

  -{discount-percentage}%

  Audio-/videosysteem voor in de auto

  Ervaar livemuziek met video in uw auto

  De Philips CED1910BT heeft een kleurenscherm van 6,2 inch voor het weergeven van video's en foto's, en zorgt voor ultiem entertainment in uw auto. Geniet ook van films en muziek via verschillende bronnen en mis nooit een oproep dankzij de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ervaar livemuziek met video in uw auto

De Philips CED1910BT heeft een kleurenscherm van 6,2 inch voor het weergeven van video's en foto's, en zorgt voor ultiem entertainment in uw auto. Geniet ook van films en muziek via verschillende bronnen en mis nooit een oproep dankzij de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Audio-/videosysteem voor in de auto

15, 7 cm (6, 2") aanraakscherm, Bluetooth CED1910BT/12 Soortgelijke producten zoeken

Ervaar livemuziek met video in uw auto

Bezeten van muziek

 • Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

 • DVD's, DVD+/-R's, DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's, DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Deze Philips-speler is compatibel met de meeste DVD- en CD-discs die momenteel verkrijgbaar zijn. DVD +/-R geeft aan dat beide gangbare opneembare DVD-formaten worden ondersteund. DVD +/-RW ondersteunt eveneens beide gangbare herschrijfbare disctypen. Een SVCD (Super VideoCD) geeft een veel scherpere beeldkwaliteit dan een VCD door de hogere resolutie. MPEG4 is ontworpen om video van DVD-kwaliteit (MPEG-2) te bieden op lagere gegevenssnelheden en bij kleinere bestandsgrootten. De DivX-codec is een geavanceerde technologie voor videocompressie gebaseerd op MPEG4 om digitale video naar kleinere afmetingen te verkleinen terwijl de hoge beeldkwaliteit gehandhaafd blijft.

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas en treble, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas, treble en volume worden maximaal versterkt zonder vervorming. De muziek krijgt een extra dimensie door een krachtig geluid in een merkbaar breder geluidsspectrum.

 • Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Met de handsfree Bluetooth-functie kunt u uw mobiele telefoon veilig gebruiken tijdens het rijden en hoeft u geen belangrijke oproepen te missen. Met de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger kunt u ook handig muziekbestanden van uw telefoon naar het auto-entertainmentsysteem streamen.

 • FullSound om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van een weergaloze luisterervaring zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor. Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • USB- en SDHC-sleuven voor weergave van video's, muziek en foto's

  USB- en SDHC-sleuven voor weergave van video's, muziek en foto's

  Sluit een USB-stick of een SD-kaart aan en switch naar USB- en SDHC-modus op uw Philips-apparaat voor directe weergave van opgeslagen nummers, video's en foto's.

 • Perfect passend 2.0 DIN-chassisontwerp

  Perfect passend 2.0 DIN-chassisontwerp.

 • WVGA LCD-scherm met hoge resolutie

  Het in de auto ingebouwde AV-systeem CarStudio van Philips is voorzien van een WVGA (800 x 480 pixels) LCD met hoge resolutie. Dit heldere, duidelijke display geeft de scherpste weergave van de slimme gebruikersinterface en van videoweergave uit verschillende multimediabronnen. Het is ook ideaal geschikt voor het bekijken van diapresentaties van uw favoriete foto's. Verder kunt u kiezen uit verschillende achtergronden en kleurthema's, om een aangename sfeer in uw auto te creëren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in