1
Home Audio

CD-soundmachine

  CD-soundmachine

  Grenzeloos plezier

  Met deze Philips AZ250/12 CD-soundmachine luistert u altijd naar uw favoriete muziek, of die nu op een CD staat of op een via MP3 Link aangesloten draagbare speler. Het apparaat wordt geleverd met een flexibele draagtas. Bovendien is uw gehoor beschermd dankzij volumelimieten

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Grenzeloos plezier

Met deze Philips AZ250/12 CD-soundmachine luistert u altijd naar uw favoriete muziek, of die nu op een CD staat of op een via MP3 Link aangesloten draagbare speler. Het apparaat wordt geleverd met een flexibele draagtas. Bovendien is uw gehoor beschermd dankzij volumelimieten

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Grenzeloos plezier

met dit draagbare geluidssysteem

 • CD's, CD-R's en CD-RW's afspelen

  CD's, CD-R's en CD-RW's afspelen

  Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs zijn daarentegen geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

 • MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

 • Flexibele draagtas voor eenvoudig meenemen

  Flexibele draagtas voor eenvoudig meenemen

  Neem uw CD-soundmachine overal met u mee, in zijn eigen tas. De tas is gemaakt van flexibel materiaal en beschermt uw soundmachine tegen stoten en schokken, en de handgrepen zorgen voor optimaal draaggemak. Dankzij slim ontworpen openingen aan de voorkant van de luidspreker en boven de belangrijkste knoppen, kunt u van uw muziek genieten terwijl de soundmachine in de tas zit. Daarnaast verbergt de tas de knoppen die niet vaak gebruikt worden, zoals de knop waarmee u de CD-klep vergrendelt. Dankzij een ritsopening kunt u de soundmachine snel en gemakkelijk uit de tas halen.

 • Volumegrens voor veilig luisterplezier

  Volumegrens voor veilig luisterplezier

  Langdurige blootstelling aan hoge geluidsvolumes kan onherstelbare schade aan uw gehoor veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren altijd met een veilig volume luisteren, is uw Philips CD-soundmachine vooringesteld met een volumegrens. Zelfs als uw kind een hoofdtelefoon draagt en u niet kunt horen waar hij of zij naar luistert, dan kunt u nog gerust zijn dat het geluid niet te hard is. Philips ontwikkelt producten met u in gedachten, voor uw gemoedsrust.

 • CD-klepvergrendeling voor ononderbroken luisterplezier onderweg

  CD-klepvergrendeling voor ononderbroken luisterplezier onderweg

  De Philips CD-soundmachine levert zowel horizontaal als verticaal uitstekende prestaties. Om ervoor te zorgen dat de CD-klep niet per ongeluk opengaat wanneer de speler verticaal wordt gehouden, kan de klep alleen met behulp van een knop worden geopend. Bovendien beschikt de soundmachine over een vergrendeling voor de CD-klep, zodat de klep niet opengaat wanneer de knop per ongeluk wordt ingedrukt. Deze schuifvergrendeling bevindt zich boven op de soundmachine, buiten het bereik van kleine kinderhandjes, en is verborgen als de speler in de tas zit. Bij Philips is elk detail belangrijk.

 • Klein en licht

  Dit Philips-geluidssysteem is compact en boordevol multimediafuncties. Houd eenvoudig contact met vrienden en bekenden, en maak optimaal gebruik van de functies van de telefoon voor een fantastische mobiele ervaring onderweg.

 • Stereo-hoofdtelefoonaansluiting voor meer luisterplezier

  Creëer op elk gewenst moment een persoonlijke luisteromgeving door een hoofdtelefoon aan te sluiten op dit Philips-apparaat. Door uw eigen hoofdtelefoon aan te sluiten, kunt u op elk volume van uw favoriete muziek genieten zonder anderen te storen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in