1
Home Audio

CD-soundmachine

  CD-soundmachine

  Eenvoudige en precieze afstemming

  Met de slanke, draagbare AZ1053 hebt u nu alles om te kunnen genieten van uw favoriete muziek, dankzij de gebruiksvriendelijke functies.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Eenvoudige en precieze afstemming

Met de slanke, draagbare AZ1053 hebt u nu alles om te kunnen genieten van uw favoriete muziek, dankzij de gebruiksvriendelijke functies.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Eenvoudige en precieze afstemming

 • Dynamic Bass Boost voor een diepe, indrukwekkende bass

  Dynamic Bass Boost voor een diepe, indrukwekkende bass

  Met Dynamic Bass Boost kunt u maximaal van uw muziek genieten. Breng met een druk op de knop de bass naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste bass-frequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om de bass op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

 • Digitale tuner met voorkeurzenders

  Digitale tuner met voorkeurzenders
 • Stereocassettedeck met autostop

  Stereocassettedeck met autostop
 • Stereohoofdtelefoonaansluiting

  Stereohoofdtelefoonaansluiting
 • De speler is compatibel met CD-R en CD-RW

  Als uw audio-set compatibel is met CD-RW, kunnen hier zowel CD-R- als CD-RW-discs op worden afgespeeld. Op CD-R-discs kan slechts eenmaal worden opgenomen en deze kunnen worden afgespeeld op iedere audio CD-speler. Op CD-RW-discs kan meerdere malen worden opgenomen en deze kunnen alleen worden afgespeeld op compatibele audio-CD-spelers. De laser pick-up en CD-decodercircuits van spelers die compatibel zijn met CD-RW zijn speciaal ontworpen om de speciale opnamelaag van de faseverandering op de audio-CD-RW te lezen, zodat u altijd uw eigen discs kunt afspelen op uw audio-CD-systeem.

 • Geheugen voor 20 CD-nummers

  Met de functie voor het afspelen van geprogrammeerde CD-nummers kunt u genieten van uw favoriete nummers in de gewenste volgorde.

 • Automatische programmaopslag: radio-afstemming met één druk op de knop

  Automatische programmaopslag is een gemakkelijke functie waarmee u op uw favoriete zender kunt afstemmen of voorkeuzezenders in kunt stellen met één druk op de knop. Automatische programmaopslag maakt een einde aan het eindeloos handmatig afstemmen van radiozenders en instellen van voorkeurzenders. Een ingebouwd elektrisch circuit scant automatisch de frequenties van de plaatselijke radiozenders, stopt bij zenders met sterke signalen, en maakt hier voorkeurzenders van.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in