NL
EN
1
Home Audio

Fidelio

Philips Fidelio

A3 draadloze HiFi-luidspreker

  Philips Fidelio

  A3 draadloze HiFi-luidspreker

  Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

  Beluister uw muziek draadloos en in HiFi-geluid met de Philips Fidelio draadloze HiFi-luidspreker. U streamt de muziek draadloos en geniet dankzij de vier HiFi-drivers van een meeslepend geluid uit een compacte luidspreker Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

Beluister uw muziek draadloos en in HiFi-geluid met de Philips Fidelio draadloze HiFi-luidspreker. U streamt de muziek draadloos en geniet dankzij de vier HiFi-drivers van een meeslepend geluid uit een compacte luidspreker Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Fidelio A3 draadloze HiFi-luidspreker

HiFi-stereogeluid, 36 W, 4 HiFi-drivers, Analoog-in AW3000/10 Soortgelijke producten zoeken

Al uw muziek in HiFi-geluid. Draadloos.

Bezeten van muziek

 • Bedien muziek vanaf uw mobiele apparaat met AirStudio+ Lite

  Bedien muziek vanaf uw mobiele apparaat met AirStudio+ Lite

  De app is beschikbaar in de Apple App store en via Google Play, en detecteert automatisch mobiele en andere compatibele apparaten die op uw Wi-Fi-thuisnetwerk zijn aangesloten, waarna u direct toegang hebt tot uw muziek. Bedien afspeelmogelijkheden, volume, geluidsinstellingen, en ook onlinemuziekdiensten en internetradio vanaf elk apparaat, waar dan ook.

 • Schuine luidspreker voor vol stereogeluid

  Schuine luidspreker voor vol stereogeluid

  De luidspreker beschikt over professionele HiFi-drivers die in een speciale schuine hoek zijn geplaatst, en zo het meest uitgebreide en meeslepende klankbereik produceren dat mogelijk is. De plaatsing van de drivers zorgt voor een onovertroffen, dynamische geluidskwaliteit, ongeacht waar in de kamer u zich bevindt. Dankzij het unieke ontwerp passen de luidsprekers ook onopvallend in uw interieur.

 • Audio-ingang

  Audio-ingang

  Naast de draadloze optie, is er ook een toegevoegde audio-ingang waarmee u externe muziekbronnen op het Philips-systeem kunt aansluiten. Sluit eenvoudigweg de luidsprekers aan op de lijningang, audio-uitgang of hoofdtelefoonaansluiting van een mediaspeler - zoals uw CD/DVD-speler, TV of MP3-speler.

 • Authentiek geluid uit 4 drivers voor de echte kenner

  Authentiek geluid uit 4 drivers voor de echte kenner

  De luidspreker beschikt over twee tweeters en twee mid-range HiFi-drivers. Deze componenten van topkwaliteit zijn optimaal geplaatst voor het perfect produceren van een dynamisch en meeslepend geluid.

 • Geniet van een wereld aan onlinemuziekdiensten

  Geniet van een wereld aan onlinemuziekdiensten

  Een abonnement op onlinemuziekdiensten afsluiten is een van de beste manieren om toegang te krijgen tot een breed muziekaanbod, waaronder de nieuwste releases. U heeft dan ook altijd en overal toegang tot muziek, zolang er maar een internetverbinding is. Met de draadloze HiFi van Philips hoeft u niet eens uw computer aan te zetten om van onlinemuziekdiensten te genieten.

 • Stem af op duizenden internetradiozenders

  Stem af op duizenden internetradiozenders

  De Fidelio draadloze HiFi geeft u toegang tot meer dan 30.000 onlineradiozenders van over de gehele wereld. Verbreed uw muzikale horizon, en ontdek geweldige zenders via de indeling per genre of per land, of kies uw favoriete zenders uit de uitgebreide selectie die met één druk op de knop beschikbaar is. Het kan niet gemakkelijker. Elke Fidelio draadloze HiFi heeft toetsen die direct toegang geven tot welke zender u maar wilt.

 • Past overal, in elk huis

  Past overal, in elk huis

  De draadloze HiFi-luidspreker past dankzij het slimme ontwerp perfect in elk interieur. De bovenlaag van aluminium geeft het ontwerp duurzaamheid en elegantie, en het fijne textiel van de luidspreker zorgt voor een warme balans.

 • Snelle en eenvoudige installatie

  Iedereen kan de Fidelio draadloze HiFi-luidsprekers installeren - u hoeft echt geen technisch expert te zijn om in slechts vijf minuten een geweldig resultaat uit de doos tevoorschijn te toveren. We willen graag dat u zo snel mogelijk van uw Fidelio-luidsprekers kunt genieten, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat u de luidsprekers in een paar eenvoudige stappen kunt installeren. Het Fidelio-systeem zelf helpt u hier ook bij, met vriendelijke en duidelijke instructies.

Alle specificaties bekijken
 • Napster is alleen beschikbaar in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in