NL
EN
1
Home Audio

Klokradio met weerinformatie

  Klokradio met weerinformatie

  Persoonlijke weerman

  Begin uw dag goed - elke dag weer! De compacte AJ290 biedt een radiogestuurde klok en grafische pictogrammen met meerkleurige indicatoren voor de weersverwachting. Met deze betrouwbare weerman hebt u ook altijd de juiste tijd bij de hand.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Persoonlijke weerman

Begin uw dag goed - elke dag weer! De compacte AJ290 biedt een radiogestuurde klok en grafische pictogrammen met meerkleurige indicatoren voor de weersverwachting. Met deze betrouwbare weerman hebt u ook altijd de juiste tijd bij de hand.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Persoonlijke weerman

met draadloze sensor voor de buitentemperatuur

 • Meerkleurige licht-/weerindicator

  Meerkleurige licht-/weerindicator

  Deze elegante meerkleurige weerindicator licht op in een serie kleuren afhankelijk van de weersomstandigheden. De indicator is oranje op zonnige dagen, blauw op bewolkte dagen en paars op regenachtige dagen. U kunt dus altijd zien wat voor weer het is, zelfs als u niet dicht bij de klokradio bent.

 • Weergave van binnen- en buitentemperatuur

  Weergave van binnen- en buitentemperatuur

  U hoeft niet langer naar buiten om te weten hoe warm het er is. De Philips-klokradio geeft u de meest actuele beschikbare temperatuur. Dankzij de slimme temperatuursensor wordt op elk moment de buitentemperatuur weergegeven.

 • Ingebouwde hygrometer voor de weergave van de vochtigheid binnenshuis

  Ingebouwde hygrometer voor de weergave van de vochtigheid binnenshuis

  De Philips-klokradio geeft u de meest actuele beschikbare relatieve vochtigheid. Dankzij de slimme temperatuursensor wordt op elk moment de vochtigheid binnenshuis weergegeven.

 • Dubbele alarmtijd

  Dubbele alarmtijd

  Het Philips-audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel één wektijd in voor uzelf en de andere voor uw partner.

 • Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Dankzij het verlichte LCD-scherm ziet u alle belangrijke informatie en bedieningsopties ook bij weinig licht in één oogopslag.

 • Alarm herhalen

  Alarm herhalen

  Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoeft u nooit meer bang te zijn dat u zich verslaapt. Als u nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, drukt u gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draait u zich nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. U kunt de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als u maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot u deze echt uitschakelt.

 • Stijlvol slank ontwerp met tafelstandaard, geschikt voor wandmontage

  Stijlvol slank ontwerp met tafelstandaard, geschikt voor wandmontage

  Uw Philips-audiosysteem is de perfecte combinatie van een slank en veelzijdig ontwerp en het doordachte design past prima in uw interieur. De basis van het audiosysteem is een standaard, zodat u het systeem probleemloos op een boekenplank of kast kunt plaatsen. Bij bevestiging aan de wand biedt het systeem dezelfde flexibiliteit als bij gebruik van de standaard.

 • Instelbare helderheid van het scherm

  Met de instelbare helderheid kunt u het scherm naar wens aanpassen.

 • Op het scherm wordt de tijd waarop het alarm afgaat weergegeven

  Op het scherm wordt zowel de actuele tijd weergegeven als de tijd waarop het alarm is ingesteld. De constante weergave voorkomt dat u telkens op een knop moet drukken om te controleren of het alarm wel is ingeschakeld en hoe laat dit afgaat. De weergave van wektijd stelt u continu gerust dat het alarm goed is ingesteld en dat u op de juiste tijd zult worden gewekt.

 • Wekalarm met oplopend volume

  Wanneer de wekker afgaat neemt de frequentie van de pieptonen geleidelijk toe zodat u rustig wakker kunt worden. Zodra de ingestelde wektijd is aangebroken bestaat het alarmpatroon de eerste dertig seconden uit één pieptoon. Tot u het alarm uitschakelt, hoort u de tweede dertig seconden twee pieptonen, de derde dertig seconden drie pieptonen en de vierde dertig seconden vier pieptonen. Na twee minuten klinkt er voortdurend een pieptoon. Begin uw dag rustig!

 • Radiogestuurde digitale klok voor accurate tijdsinstellingen

  De radiogestuurde klok wordt automatisch gesynchroniseerd met de standaardtijd van de lokale radiozender. U hoeft dus nooit te controleren of de tijd wel klopt en hoeft de klok ook nooit gelijk te zetten. Zolang de klok is ingeschakeld, beschikt u altijd over de juiste tijd en komt u nooit meer te laat op een afspraak.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in