NL
EN
1
Computeraccessoires

draadloze microfoon en Bluetooth®-luidspreker

  draadloze microfoon en Bluetooth®-luidspreker

  Iedereen heeft The Voice

  Zet uw eigen talentenjacht op touw met de draadloze Philips-microfoon en Bluetooth®-luidspreker. Met de The Voice: On Stage-app op uw iPad kunt u de nieuwste nummers zingen, een blind audition doen en battles met uw vrienden aangaan. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

draadloze microfoon en Bluetooth®-luidspreker

Bluetooth® AEA7000/10 Soortgelijke producten zoeken

Iedereen heeft The Voice

Draadloze microfoon voor gebruik met uw iPad

 • Optimale bewegingsvrijheid met de draadloze afneembare microfoon

  Optimale bewegingsvrijheid met de draadloze afneembare microfoon

  Om familie en vrienden te imponeren maakt uw lichaamstaal deel uit van de show. Wie wil tegenwoordig nog worden belemmerd door een snoermicrofoon? Met de draadloze en afneembare Philips-microfoon bent u helemaal vrij om uw eigen dansmoves te improviseren of een pose aan te nemen die bij de tekst past. Plaats de microfoon op de standaard om beide handen vrij te maken en neem dit op in uw dansroutine.

 • Zing in een blind audition en kijk hoeveel coaches voor u kiezen

  Zing in een blind audition en kijk hoeveel coaches voor u kiezen

  Het is voor iedere fan van The Voice als een droom die uitkomt: u kunt nu een blind audition doen en u laten kiezen door de coaches. In de The Voice: On Stage-app kunt u met uw zangprestaties punten en gratis songs verdienen. Tijd om te schitteren!

 • Daag familie en vrienden uit in de battle-modus

  Daag familie en vrienden uit in de battle-modus

  Deel het meeste zangplezier ooit met familie en vrienden! Schakel over naar de battle-modus en daag ze uit voor een zangwedstrijd. De The Voice: On Stage-app deelt scores uit op grond van criteria als zuiverheid, ritme, bereik en de stemkwaliteit.

 • Grote, constant bijgewerkte songbibliotheek beschikbaar voor download

  Grote, constant bijgewerkte songbibliotheek beschikbaar voor download

  Bij de The Voice: On Stage krijgt u gratis hitsongs. Uiteraard kunt u uw bibliotheek uitbreiden met aankopen via de app. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste tophits, gouwe ouwen of klassiekers, er zit altijd iets voor u bij.

 • Zing het ritme perfect mee met songteksten op het scherm

  Zing het ritme perfect mee met songteksten op het scherm

  Wilt u met de band meezingen zonder u af te vragen of u tekstvast genoeg bent? Geen zorgen! De The Voice: On Stage-app geeft de tekst van elk nummer weer op het scherm, waarbij de tekst van kleur verandert. Volg gewoon de kleur en u valt nergens uit de toon. Het is leuk en eenvoudig.

 • Leer een nummer snel kennen met begeleidende zanglijnen

  Leer een nummer snel kennen met begeleidende zanglijnen

  U vindt het een mooi nummer, maar kent het nog niet goed. Geen probleem want de The Voice: On Stage-app heeft een functie voor begeleidende zanglijnen zodat u de melodie gemakkelijk kunt oppikken. Zing samen met de professionals tot u het nummer onder de knie hebt. U kunt de begeleidende zanglijnen zelfs naar wens harder of zachter zetten.

 • Uw zang klinkt altijd loepzuiver dankzij Auto-Tune®

  Uw zang klinkt altijd loepzuiver dankzij Auto-Tune®

  Nooit meer vals zingen, dankzij de Auto-Tune®-functie. Auto-Tune® is een audiofunctie die de toonhoogte terwijl u zingt met speciale software aanpast. Al uw zanglijnen worden loepzuiver afgestemd, ook als u een beetje vals zingt. De professionals in de muziekindustrie gebruiken het, en nu kunt ook u de sterren van de hemel zingen!

 • Uiterst gevoelige Bluetooth®-microfoon voor een geweldige zangervaring

  Iedereen heeft een stem gekregen om mee te zingen en iedereen wil luid en duidelijk overkomen. Met de uiterst gevoelige Bluetooth®-microfoon van Philips bent u er zeker van dat uw zangprestaties tot in de kleinste details worden opgepikt. Gevoeligheid en dynamisch bereik zijn belangrijk bij de keuze voor een microfoon, omdat u wilt dat uw stem tijdens gevoelige ballads even geweldig klinkt als bij ruige rocknummers.

 • Speel al uw muziek af via de Bluetooth®-luidspreker

  Een goede microfoon vangt ieder detail van uw stem op. Nu hebt u een goede luidspreker nodig om te reproduceren wat de microfoon opvangt. Deze luidspreker heeft een uitvoer van 2 x 5 W, waarmee uw stem volledig en tot in detail wordt weergegeven. Dock uw iPad en zing de sterren van de hemel. Uw stem klinkt beter dan ooit. Deze luidspreker speelt via Bluetooth®-technologie ook muziek af van uw smartphone of tablet.

 • Ga aan de slag met gratis hits en verdien meer nummers terwijl u speelt

  Bij de The Voice: On Stage-app krijgt u gratis hits, zodat u meteen aan de slag kunt. U kunt altijd de nieuwste nummers downloaden uit de muziekbibliotheek om die van u uit te breiden.

 • Deel uw opnamen via Facebook, Twitter en e-mail

  Artiesten nemen hun demo's op in professionele studio's. U kunt dit nu thuis, omdat The Voice: On Stage uw iPad omtovert tot een mengpaneel! Neem uw nummer op en zet uw audio-opnamen online om anderen uw talent te laten beoordelen. Elk nummer dat u zingt krijgt een score die u kunt delen via Facebook, Twitter en e-mail.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in