NL
EN
1
TV

Aurea

Flat TV

  Aurea

  Flat TV

  De verleiding van het licht

  De Aurea Flat TV transformeert uw kijkervaring door gebruik te maken van de schoonheid van licht. In het oogstrelende ontwerp is Ambilight Spectra met Active Frame verwerkt. Met Perfect Pixel HD Engine en het 1080p Full HD LCD-scherm is zien geloven. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De verleiding van het licht

 • Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

  100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

  100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

 • Ambilight Spectra met Active Frame en sensorial halo

  Ambilight Spectra met Active Frame en sensorial halo

  De sensorial halo van Ambilight Spectra voegt een magische dimensie toe aan uw kijkervaring. Het Active Frame breidt het licht en de sfeer van het beeld ver buiten het scherm uit in een zachte caleidoscoop van kleuren. U kunt volledig opgaan in het beeld, kijken wordt een intensere ervaring dan u zich ooit heeft voorgesteld. De compacte LED-technologie maakt het mogelijk 126 power LED's rond het scherm te plaatsen. Dit zorgt voor diverse segmenten die overgaan in zacht achtergrondlicht in het Active Frame, waardoor het scherm direct wordt omlijst en vloeiend overloopt in een halo op de muur.

 • HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion is een uitvinding van Philips die trillingseffecten tegengaat die zichtbaar zijn bij videobeelden die zijn gemaakt op basis van film. Dit bekroonde algoritme bepaalt of het beeld bewogen is en corrigeert de trillingen van zowel TV-beelden als van opgenomen filmmateriaal (zoals DVD en Blu-ray Disc). Dit resulteert in vloeiende weergave van bewegingen met een fantastische scherpte die uw kijkgenot aanzienlijk verhogen.

 • Krachtig geluid met unieke onzichtbare luidsprekers

  Krachtig geluid met unieke onzichtbare luidsprekers

  Een niet-zichtbaar geluidssyteem dat perfect past bij het ontwerp van de Aurea. Het systeem is van buiten onzichtbaar en van binnen zeer compact, maar u levert niet in op de geluidskwaliteit. De nieuwe revolutionaire serie microluidsprekers gebruikt 12 luidsprekers aan elke kant om het geluid door een niet-zichtbare dunne sleuf aan de voorzijde van de TV te verspreiden. U hebt een duidelijk en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult. De basfrequenties worden gegenereerd door 2 krachtige subwoofers die zijn geïntegreerd in de achterzijde van de TV.

 • Verwerking van 4 biljoen kleuren voor levendige en schitterende beelden

  Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 3 kleurkanalen (RGB) zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van een 14-bits resolutie, een totale beeldverwerkingskracht van 4 biljoen kleuren. Levendige kleuren en een geweldige scherpte zijn het resultaat. De geavanceerde algoritmes detecteren subtiele kleurenschaduwen en huidskleur en verwerken deze tot de natuurlijkste kleuren.

 • Bestuur uw ervaring met de Aurea Navigator-afstandsbediening

  De slanke en luxe afstandsbediening biedt 3 speciale ambilight-knoppen voor een moeiteloze bediening bij het aan uw voorkeuren aanpassen van de instellingen. Het middenstuk is een element dat wordt gekenmerkt door stijlvol materiaal en ontwerp en eenvoudig te bedienen achtergrondverlichting. Met deze Aurea-knop bedient u de hoeveelheid Aurea-immersie. De knop ‘MODE’ schakelt tussen de 3 dynamische niveaus, van ontspannen tot dynamisch. Met de knop ‘Ambilight’ kunt u het Ambilight ‘in-’ of ‘uitschakelen’; zo simpel als met een lichtknop aan de muur. Het TV-Menu biedt toegang tot extra instellingen.

 • Ondersteuning voor het moeiteloos instellen van uw persoonlijke TV-instellingen

  Ondersteuning voor het moeiteloos instellen van uw TV. De nieuwe ondersteuningswizard voor het instellen van uw persoonlijke voorkeuren helpt u bij het eenvoudig instellen van uw voorkeuren. U kunt niet alleen de instellingen voor het beeld maar voor de hele kijkervaring instellen, waaronder het geluid en Ambilight. De wizard geeft een aantal schermen weer met eenvoudig te kiezen opties om de essentiële instellingen te selecteren. De TV-prestatie wordt snel ingesteld naar uw eigen voorkeur zonder ingewikkelde voorwaarden of instellingen.

 • 3 HDMI-ingangen voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig achterwaarts compatibel met DVI-bronnen maar is ook geschikt voor digitale audio. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Dankzij de 3 HDMI-ingangen kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, bijvoorbeeld een HD set-top box en een Blu-ray-speler. Uw TV is helemaal klaar voor de HD-toekomst.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in