1
TV

breedbeeld Flat TV

  -{discount-percentage}%

  breedbeeld Flat TV

  Verruim uw kijkervaring

  Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 3 HD, Ambilight Full Surround en Clear LCD-technologie. Met de Digital Media Reader met PC Link hebt u toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 3 HD, Ambilight Full Surround en Clear LCD-technologie. Met de Digital Media Reader met PC Link hebt u toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Cineos breedbeeld Flat TV

107 cm (42"), LCD, geïntegreerde digitale tuner 42PF9831D/10 Soortgelijke producten zoeken

Verruim uw kijkervaring

met Pixel Plus 3 HD en Ambilight

Pixel Plus 3 HD voor de scherpste en helderste beelden

Pixel Plus 3 HD staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van standaard-TV, High Definition-signalen en multimediacontent. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Storingen en ruis in alle bronnen, van multimedia tot standaard-TV, maar ook in sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken.

Ambilight Full Surround voor een meeslepende kijkervaring

Ambilight 4 levert een indrukwekkende bijdrage aan de algehele kijkervaring en aan het ontwerp van de televisie. Het zorgt voor een volledig omringende gloed die de kleuren en lichtintensiteit aan alle vier de zijden van het beeld complementeren en in combinatie met het unieke ontwerp ontstaat er een 'zwevend beeld'. De Ambilight wordt geplaatst op een reflecterend gebied dat is geïntegreerd in het unieke ontwerp van de televisie, waardoor deze onafhankelijk van de positie en montage van de TV wordt gemaakt. De omringende gloed schept een sfeer waarin u details, contrast en kleur beter waarneemt en meer ontspannen televisie kijkt. Het neemt u mee naar een andere wereld.

HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

Geniet van de kwaliteit van HD-beelden. U bent voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

Met de geïntegreerde digitale DVB-T-tuner ontvangt u digitale terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. Geniet van kwaliteits-TV zonder extra poespas.

Clear LCD met een respons van 3ms voor zeer scherpe bewegende beelden

Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. Door de hoge herhalingsfrequenties van de achtergrond-scantechnologie is de effectieve responstijd van de weergave van snelle bewegingen 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blurr-Edge-Width). Bovendien zorgt Clear LCD voor een hoger dynamisch contrast en een grotere kijkhoek. De unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau en doet dit beter dan enige andere technologie voor platte schermen.

Compacte lambda-/4-subwoofertechnologie voor een krachtige, diepe bas

Wilt u een intensere geluidservaring voor muziek en films? De ingebouwde subwoofer met lambda-/4-technologie creëert een zeer diepe, krachtige bas in een supercompacte behuizing, waardoor de TV slank en plat is. De lambda-/4-subwoofereenheid maakt gebruik van resonerende, akoestische massa's in een systeem van buizen om een krachtige bas zonder vervorming te produceren. Het lambda-/4-geluidssysteem zorgt, samen met hoogwaardige mid range en tweeters, bovendien voor een zeer ruimtelijk stereo-imago.

Toegang tot uw foto's, muziek en films met PC Link

Met PC Link hebt u eenvoudig de beschikking over uw persoonlijke digitale mediabestanden en multimediamateriaal*. De populaire open normen Ethernet (LAN) en Wi-Fi worden gebruikt voor bedrade en (optioneel) draadloze** verbindingen, die onderling goed samen kunnen werken. Via uw thuisnetwerk kunt u bladeren door digitale foto's, streaming video en muziekbestanden op uw PC. Met de intuïtieve gebruikersinterface van de TV en de Philips Multimedia Manager voor uw PC hebt u met één druk op de knop toegang tot de content op uw PC (*zie product voor ondersteunde formaten, PC met een LAN-verbinding vereist; **Ethernet-bridge vereist)

Compatibel met een draadloze verbinding met uw PC

Wi-Fi is de toonaangevende norm voor draadloos breedband. Met de draadloze functie* in de Philips TV kunt u de multimedia-informatie van uw PC overal in huis gebruiken. Door de grote bandbreedte kunt u genieten van multimedia van hoge kwaliteit (foto's, muziek of films), op afstanden tot 100 meter**. Toegang tot uw Wi-Fi-PC of uw Wi-Fi-thuisnetwerk (router). (*optionele Wi-Fi Ethernet-bridge vereist, **kan lokaal verschillen)

USB-poort en geheugenkaartsleuf voor directe weergave van multimedia

Directe weergave van films, foto's en muziek. De geheugensleuf is geschikt voor Compact Flash I en II, Memory Stick, SD-kaart/Mini SD-kaart, Smart Media, Micro Drive (tot 2 GB) en MultiMedia Card. Steek de geheugenkaart in de sleuf in de zijkant van de TV en open de multimediabestanden op de kaart. Met de USB-aansluiting hebt u toegang tot multimediabestanden op de meeste USB-sticks en de meeste digitale camera's (apparaat uit USB-geheugenklasse).

2 HDMI-ingangen voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Dankzij de 2 HDMI-ingangen kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, bijvoorbeeld een HD set-top box en een Blu-ray-speler. Uw TV is helemaal klaar voor de HD-toekomst.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in