1

LCD-monitor met Ambiglow

  -{discount-percentage}%
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LCD-monitor met Ambiglow

  Schitterend Ambiglow-scherm

  Intensiveer uw game-ervaring met dit iconische Philips Gioco 3D-scherm met Ambiglow. Door op de achterwand een lichtkrans te projecteren die overeenkomt met het beeld op uw scherm zorgt de innovatieve Ambiglow voor een visueel groter scherm en een meeslepende 3D-ervaring Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Schitterend Ambiglow-scherm

Intensiveer uw game-ervaring met dit iconische Philips Gioco 3D-scherm met Ambiglow. Door op de achterwand een lichtkrans te projecteren die overeenkomt met het beeld op uw scherm zorgt de innovatieve Ambiglow voor een visueel groter scherm en een meeslepende 3D-ervaring Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Brilliance LCD-monitor met Ambiglow

Gioco, 68, 6 cm (27"), 3D-Ambiglow display 278G4DHSD/00 Soortgelijke producten zoeken

Schitterend Ambiglow-scherm

voor intens 3D-gamen

 • Minimalistische uitstraling met ultradunne rand

  De nieuwe Philips-displays benutten de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 9 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, ontwerp van afbeeldingen en professionele toepassingen.

 • Ambiglow maakt uw 3D-ervaring intenser met een lichtkrans rondom

  Ambiglow maakt uw 3D-ervaring intenser met een lichtkrans rondom

  Ambiglow voegt een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring. De innovatieve Ambiglow-technologie vergroot het scherm door een lichtkrans te creëren op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. De snelle processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan op het beeld. Met de gebruiksvriendelijke opties kunt u de sfeer naar wens instellen en ook oogvermoeidheid verminderen. De Philips Ambiglow is speciaal geschikt voor het bekijken van films of sport of het spelen van 2D- of 3D-games, en biedt u een unieke en overweldigende kijkervaring.

 • AH-IPS-scherm zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  AH-IPS-scherm zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  Dit nieuwste Philips-scherm gebruikt geavanceerde AH-IPS-panelen die zorgen voor een superieure kleurweergave en responstijd, en optimaal energieverbruik. In tegenstelling tot standaard TN-panelen, tonen AH-IPS-panelen consequente kleuren, zelfs bij een kijkhoek van 178 graden en in de draaimodus. Met deze buitengewone prestaties is AH-IPS het meest geschikt voor toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en consequente helderheid belangrijk zijn, zoals bij fotoaanpassingen, grafiektoepassingen en surfen op internet.

 • SmartImage-gamemodus, geoptimaliseerd voor gamers

  SmartImage-gamemodus, geoptimaliseerd voor gamers

  Het nieuwe Philips-gamedisplay heeft snelle toegang die speciaal op spelers is afgestemd, en die verscheidene opties biedt. De "FPS"-modus (First person shooting voor schietspellen) verbetert donkere delen van games, zodat u verborgen voorwerpen in donkere gebieden beter ziet. De "Racing"-modus stelt het display in voor de snelste responstijd, intense kleuren en beeldaanpassingen. De "RTS"-modus (Real time strategy voor strategiespellen) heeft een speciale SmartFrame-modus die het duidelijker maken van specifieke gebieden mogelijk maakt en het aanpassen van afmetingen en beelden toelaat. Met Gamer 1 en Gamer 2 kunt u persoonlijke instellingen opslaan, gebaseerd op verschillende games, voor de beste prestaties.

 • 6500K Smart Bias-verlichting zorgt voor een optimale kijkervaring

  De Smart Bias-verlichtingsmodus helpt u te genieten van optimale beeldkwaliteit en kijkcomfort. In een donkere kamer verwijden en vernauwen uw ogen zich bij de constant veranderende beelden, wat tot Computer Vision Syndrome kan leiden. Smart Bias-verlichting creëert een zachte lichtkrans van statisch wit licht van 6500k op de muur rondom de monitor. Dit helpt voornamelijk mensen die langere tijd met hun display bezig zijn bij het verminderen van vermoeide ogen en algehele vermoeidheid, en het elimineert weerspiegelingen en schittering van kamerverlichting waardoor de contrastverhouding en beelddetails worden verbeterd en kleuren juist worden waargenomen.

 • Trillingsvrije 3D-prestaties

  Trillingsvrij 3D zorgt ervoor dat u lang van entertainment kunt genieten. De betaalbare, lichtgewicht en trillingsvrije bril werkt zonder batterijen of kabelaansluitingen. Nu bent u eindelijk bevrijd van al dat gedoe en kunt u genieten van 3D-prestaties met uw familie!

 • Automatische 3D met de nieuwste Blu-ray- en gameconsoles met HDMI

  Bij Blu-ray-games en cinemasystemen met een HDMI 1.4a-compatibele aansluiting schakelt het Philips 3D-scherm automatisch over naar de 3D-modus en geeft u direct fantastische beelden. Geen gedoe meer met aanpassingen!

 • USB 3.0 maakt snelle gegevensoverdracht en slim opladen van telefoons mogelijk

  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

 • Laad uw mobiele apparaat snel op

  Dit nieuwe Philips-display beschikt over een ingebouwde snelle oplader met USB 3.0. Dankzij een speciaal circuit dat het uitgangsvermogen verhoogt naar 1,5 A, laadt dit display uw mobiele apparaat snel op terwijl u gelijktijdig profiteert van supersnelle gegevensoverdracht, waardoor u tijd en geld bespaart. U kunt alle standaardapparaten opladen met de USB-oplaadmethode.

Alle specificaties bekijken
 • Kijk niet rechtstreeks naar de Ambiglow-LED's. Deze zijn heel helder en kunnen tijdelijk een wazig gezichtsveld veroorzaken.
 • Als u ongemak zoals duizeligheid, hoofdpijn of desoriëntatie ervaart, raden wij u aan niet te lang achter elkaar naar 3D-beelden te kijken.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar.
 • Lees de instructiehandleiding voor informatie over 3D en gezondheidsaspecten.
 • Raadpleeg voor de VGA-kaart en andere vereisten voor de 3D-modus www.philips.com/support voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in