1
Support

Wij helpen je graag!

Vind onderdelen, veelgestelde vragen en informatie over je product of bestelling

Vanwege een technisch probleem ontvang je de bestelbevestiging met een vertraging. Als je de bestelbevestiging na 48 uur nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.
Vanwege een technisch probleem ontvang je geen verzendbevestiging. Desondanks is je bestelling verwerkt en verzonden. Je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen.
Onze verwachte levertijd is momenteel langer dan gebruikelijk. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling is verzonden.
Op dit moment is het erg druk bij onze klantenservice. Onze wachttijd is daarom langer dan je van ons gewend bent. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen, of probeer het later nog eens. Onze excuses voor het ongemak.
Je terugbetaling is vertraagd. Wij doen er alles aan om je terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken. Je ontvangt een bevestigings-e-mail zodra je terugbetaling is verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een technische storing is het momenteel niet mogelijk om een product af te rekenen in de Philips webshop. We werken hard aan een oplossing, onze excuses voor het ongemak. Natuurlijk kun je altijd een Philips product kopen via één van onze verkooppunten. 
Vanwege onderhoud aan onze systemen, wordt de e-mail orderbevestiging met een vertraging verzonden. Dit heeft geen gevolg voor de verwerking of verzending van je bestelling. Als je na 48 uur nog geen orderbevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.
We nemen maatregelen in verband met COVID-19. Meer informatie. 

Zoek informatie over je product

 

Ieder product heeft een uniek modelnummer. Klik op onderstaande knop om het modelnummer op je product te vinden:

Vind onderdelen en accessoires voor je product

 

Ben je op zoek naar een onderdeel of accessoire voor je Philips product? Wij bieden je een brede keuze van originele Philips onderdelen en accessoires.

 

Heb je het onderdeel of accessoire voor je product niet kunnen vinden?  Neem dan contact met ons op.

Zoek informatie over je product

 

Ieder product heeft een uniek modelnummer. Klik op onderstaande knop om het modelnummer op je product te vinden:

Vind onderdelen en accessoires voor je product

 

Ben je op zoek naar een onderdeel of accessoire voor je Philips product? Wij bieden je een brede keuze van originele Philips onderdelen en accessoires. .

 

Heb je het onderdeel of accessoire voor je product niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op.