Betaal later met Klarna

Gratis verzending vanaf €40,-

30 dagen retourgarantie

Startpagina voor ondersteuning

Philips-ondersteuning

Wat moet ik doen voordat ik mijn Connected-babycamera wegdoe?

Voordat je de Philips Avent Connected-babycamera weggeeft of wegdoet, moet je de fabrieksinstellingen herstellen en de opgeslagen gegevens op de babycamera wissen.

Nadat je de verbinding met de app hebt verbroken, herstel je de fabrieksinstellingen van de babycamera. Houd de aan-uitknop 10 seconden ingedrukt wanneer de babycamera is ingeschakeld. De babycamera wordt opnieuw opgestart. Het indicatielampje knippert groen en oranje. Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen is voltooid zodra het lampje groen brandt.

Fabrieksinstellingen herstellen

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD643/26.

Contact opnemen met Philips

We helpen u graag verder.

Hebt u een andere vraag?

Ontdek alle ondersteuningsopties van Philips