1
The Philips Chef

Groene salade met geroosterde paprika

Groene salade met geroosterde paprika

bijgerecht – 4 personen

Porties 4 p, Voorbereidingstijd 15 m, Bereidingstijd: 10 m

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 krop Romaanse sla, in brede repen
  • 50 g rucola

Bereiding

  • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
  • Leg de paprika in het mandje en schuif dit in de AirFryer. Stel de tijd in op 10 minuten en rooster de paprika tot het vel licht geblakerd is.
  • Snijd de paprika in vieren en verwijder de zaadjes en het vel. Snijd de paprika in repen.
  • Klop in een schaal een dressing van 2 eetlepels paprikavocht met het citroensap, de yoghurt en de olijfolie en voeg zout en peper naar smaak.
  • Schep de sla en rucola door de dressing en garneer de salade met repen paprika.
Groene salade met geroosterde paprika