1
Home Audio

iBoom JukeBox

  iBoom JukeBox

  In stereo naar uw iPod luisteren

  Ruimtevullende muziek vanaf uw iPod met de iBoom JukeBox, het HiFi-luidsprekersysteem voor de iPod. Met de verbluffende Display Remote kunt u via het infoscherm van de afstandsbediening door de inhoud op uw iPod bladeren! Via de iBoom laadt u de iPod en Display Remote tevens eenvoudig op. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

In stereo naar uw iPod luisteren

met afstandsbediening op het scherm

 • Luister naar uw muziek met luxueus stereogeluid

  Het HiFi-luidsprekersysteem is voorzien van een klasse D-versterker, twee woofers en tweeters voor diepe bastonen en heldere hoge tonen, zodat u naar muziek met luxueus stereogeluid kunt luisteren.

 • De aantrekkelijke luidsprekers vullen iedere kamer met uw muziek

  Het aantrekkelijke luidsprekersysteem staat geweldig in iedere kamer van uw huis, zodat u niet meer via een hoofdtelefoon naar uw muziek hoeft te luisteren.

 • Afstandsbediening met eenvoudig afleesbaar display dat informatie over uw iPod weergeeft

  De afstandsbediening is voorzien van een helder en eenvoudig afleesbaar scherm, zodat u de content van uw iPod op de afstandsbediening kunt weergeven en erdoor kunt navigeren, net als op uw iPod!

 • RF-technologie om uw muziek op afstand te bedienen

  De afstandsbediening gebruikt radiofrequenties om signalen naar de stereo te verzenden, waardoor u lekker vanaf de bank en zelfs vanuit andere kamers de stereo kunt bedienen.

 • De afstandsbediening opladen op het basisstation

  U kunt de meegeleverde afstandsbediening handig opladen op het basisstation, zodat de afstandsbediening klaar voor gebruik is als u deze nodig hebt en op andere momenten niet in de weg ligt.

 • Veilig en handig oplaadstation voor uw iPod

  U kunt uw iPod handig opladen op het veilige en geraffineerde station. Uw iPod wordt altijd opgeladen als deze in het station staat, ongeacht of er muziek wordt afgespeeld.

 • Geïntegreerde handgreep voor eenvoudige verplaatsing naar een andere ruimte

  Het luidsprekerstation heeft een geïntegreerde handgreep aan de achterkant, zodat u het eenvoudig naar een andere ruimte kunt verplaatsen. Nu geniet u in iedere ruimte in huis zonder hoofdtelefoon van uw muziek!

 • Elegant touchscreen

  Bedien het apparaat via het elegante touchscreen. Dit verschijnt alleen wanneer u het nodig hebt en verdwijnt vervolgens weer: een intrigerende ervaring.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in