NL
EN
1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  Prikkel uw zintuigen

  Ga helemaal op in de betoverende Ambilight-ervaring. Met de Perfect Pixel HD Engine combineert deze TV perfect scherpe beelden, perfecte kleuren en perfect contrast met Ambilight Spectra 3. Verrijk uw kijkervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Prikkel uw zintuigen

Ga helemaal op in de betoverende Ambilight-ervaring. Met de Perfect Pixel HD Engine combineert deze TV perfect scherpe beelden, perfecte kleuren en perfect contrast met Ambilight Spectra 3. Verrijk uw kijkervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Prikkel uw zintuigen

 • Ambilight Spectra 3 voor een meeslepende kijkervaring

  Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met Ambilight Spectra 3. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm nog groter door het projecteren van een gloed vanaf de achterkant van het scherm op de muur. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht dat de TV omringt, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Met Ambilight Spectra 3 komen films pas echt tot leven!

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave. De dubbele framesnelheid zorgt ervoor dat snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp worden weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 2 milliseconden. Hierdoor kunt u nu zelfs bij snelle bewegingen van een scherp beeld genieten.

 • HD Ready 1080p voor een hoogwaardige beeldkwaliteit in Full HD-beelden

  Geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Full High Definition TV-signalen van HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen of het DVD-formaat Blu-ray. 1080p HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan HD Ready toestellen. Deze voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een Full HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van een Full HD 1920 x 1080p High Definition TV-signaal volledig tot hun recht laat komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen die HDCP ondersteunen. Ze kunnen 1080p-signalen van 24, 50 en 60 Hz weergeven.

 • LCD-scherm met Wide Color Gamut voor schitterende kleuren

  x.v.Color zorgt voor een realistische kleurweergave en legt elke tint, kleurschakering en diepte vast, zodat een breed kleurbereik wordt aangeboden met meer dan twee keer zoveel kleuren als de kleurruimte in RGB. x.v.Color produceert kleurvariaties die erg dicht bij de kleurherkenning van het menselijk oog staan en verbetert zelfs de kwaliteit van High Definition-videomateriaal. Bij televisies die compatibel zijn met x.v.Color is de kwaliteit van de weergave bijna gelijk aan de kwaliteit van de opname.

 • Verwerking van 2250 biljoen kleuren

  Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 17-bits kleurenbooster optimaliseert elk van de 3 kleurkanalen (RGB), een totale verwerkingskracht van 2250 biljoen kleuren. Nog levendigere kleuren en een geweldige scherpte zijn het resultaat. De geavanceerde algoritmes detecteren huidskleur en kleurenschaduwen en verwerken deze tot de natuurlijkste kleuren.

 • Dynamisch contrast 30000:1 voor verbluffende, rijke, zwarte details

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. Dynamisch contrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

  Met de geïntegreerde digitale DVB-T-tuner ontvangt u digitale terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. Geniet van kwaliteits-TV zonder extra poespas.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren

  Met de PC-netwerkaansluiting hebt u eenvoudig toegang tot uw foto's en muziek op uw PC of uw thuisnetwerk. De aansluiting maakt gebruik van de Ethernet-aansluiting (LAN) met het DLNA-protocol waardoor DLNA-gecertificeerde producten probleemloos samenwerken. Als u uw TV aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot informatie van alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Via uw thuisnetwerk kunt u bladeren door digitale foto's en muziekbestanden op uw PC. Met de intuïtieve gebruikersinterface van de TV hebt u met één druk op de knop toegang tot de content

 • 4 HDMI-ingangen met EasyLink voor een volledige HD-verbinding

  EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-protocol volgens de industriestandaard voor het delen van functionaliteit tussen aangesloten apparaten en de TV. Dankzij EasyLink kunt u met slechts één afstandsbediening de belangrijkste functies van uw TV en de aangesloten apparaten bedienen. HDMI maakt een ongecomprimeerde, digitale RGB-verbinding tussen de bron en het scherm, voor de ultieme beeldkwaliteit. HDMI maakt gebruik van HDCP-kopieerbeveiliging. Met 3 HDMI-ingangen aan de achterkant en 1 aan de zijkant van de TV kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, zoals bijvoorbeeld een HD set-top box, een Blu-ray-speler en een gameconsole of digitale camcorder.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in