1
Producten

Streamium Netwerkspeler

Gratis internetradio, Kleurenscherm NP2900/05

Veelgestelde vragen

Wat is FullSound?

Voor de meeste digitale audio- en videoindelingen wordt gebruikgemaakt van een bepaalde vorm van compressie waarbij het signaal wordt geconverteerd tot een hanteerbare grootte. De meeste technologieën voor het comprimeren van audiovisuele gegevens (zoals MP3) verwijderen in bepaalde mate die delen van het signaal die zich in het hogere en lagere frequentiebereik bevinden.

Hoewel die veranderingen vanwege het bereik van deze frequenties alleen voor zeer kritische luisteraars hoorbaar zijn, kunt u wel merken dat het signaal minder dynamisch is.

FullSound is de naam van een technologie voor digitale signaalverwerking die geluidsdetails van gecomprimeerde muziek zorgvuldig herstelt voor een opvallend rijkere en verbeterde geluidskwaliteit.

  • FullSound is een gepatenteerde technologie op basis van een audioalgoritme na bewerking. 'Na bewerking' betekent dat het signaal wordt verbeterd nadat het is gedecodeerd.
  • Dankzij de nieuwe FullSound-technologie klinkt de muziek niet vervormd. Het resultaat is een heldere en gedetailleerde muziek met meer effecten en emoties in MP3-indeling.
  • FullSound is geschikt voor gestreamde audio in alle indelingen.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: NP2900/05 , NP2500/12 , NP2900/12 .

Niet waar u naar op zoek bent?