No bounds

Gezondheidszorg zonder grenzen
Philips maakt zorg naadloos door technologie, data en mensen te verbinden.

Praat met ons over grenzen doorbreken

Tegenwoordig mag gezondheidszorg, net als gezondheid, geen grenzen kennen.

Praat met ons over grenzen doorbreken

Elke dag vinden er innovaties plaats in de gezondheidszorg. Hierdoor lijkt het soms alsof er geen beperkingen meer zijn. Toch is blijven innoveren een noodzaak. Want we kunnen zorgpaden en processen nog verder integreren. We kunnen de sector en de samenleving als geheel voorbereiden op de zorgvraag van de toekomst. Als zorgpaden naadloos op elkaar aansluiten en informatie tussen zorgverleners moeiteloos wordt gedeeld, kunnen we patiënten beter bereiken en innovatieve behandelmethoden sneller doorvoeren.

Denk hierbij aan het bewaken en monitoren van patiënten, zowel in het ziekenhuis als thuis. Denk aan data die snel beschikbaar is en eenvoudig te interpreteren, zodat zorgverleners de juiste beslissingen kunnen nemen.

Philips gelooft dat de mens centraal staat bij elke technologische innovatie. In het leveren van de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plek. Dat is gezondheidszorg zonder grenzen. Daarom ontwikkelen we IT-oplossingen die zorginformatie stroomlijnen, met oog voor de menselijke context. Onze hardware en software verbinden naadloos technologie, data en mensen. Overal waar zorg wordt verleend.

Meer resultaat uit uw data

Innovatie leidt ertoe dat patiënten, zorgverleners, bestuurders, mantelzorgers en alle andere betrokkenen in de zorg beter verbonden worden. Dat is een goede zaak. Maar tegelijkertijd neemt door de grotere hoeveelheid verbindingen tussen betrokkenen de complexiteit toe, dit wordt nog verergerd door een grotere hoeveelheid data die beschikbaar is.

Dat is een uitdaging op verschillende vlakken. Zo moeten steeds meer systemen met elkaar kunnen communiceren, terwijl er uiteindelijk nog te weinig écht met al die data gebeurt, bijvoorbeeld op het vlak van analyse. Philips wil die onuitputtelijke hoeveelheid informatie filteren en ervoor zorgen dat de juiste informatie bij de juiste persoon terecht komt, op de juiste plek en op het juiste moment.

Hoe doen we dat? We gaan uit van uw bestaande infrastructuur en onderzoeken wat nodig is om een compleet overzicht te krijgen van alle data uit de organisatie. We ontwikkelen Adaptive Intelligence in alle systemen, waardoor de beschikbare kennis in de organisatie volledig kan worden benut. Het resultaat: efficiëntere processen, een hogere productiviteit en zorg op maat. Philips werkt vanuit een open platform, zodat systemen eenvoudig kunnen worden aangepast en uitgebreid.

Renderende investeringen

Technologie en data zijn inmiddels onlosmakelijk met de zorg verbonden. De kunst is om er optimaal van te profiteren, op medisch en op organisatorisch niveau. Bij Philips beschouwen we het als onze opdracht om investeringen te laten leiden tot betere uitkomsten voor de patiënt en de zorginstelling. We zetten Adaptive Intelligence in om zorgpaden, werkprocessen en assetmanagement verder te optimaliseren. Met een grotere operationele en financiële efficiëntie tot gevolg.

Tegelijkertijd zetten we in op slimme systemen, 24/7 monitoring en predictive analytics om het werk van zorgprofessionals naar een nog hoger niveau te tillen. Een van de voorbeelden: IntelliVue Guardian Solution voor Early Warning Scoring. Dit is een intelligente tool die de vitale waarden van een patiënt periodiek in beeld brengt en zo vroegtijdige verslechtering van de gezondheid van patiënten sneller signaleert. Geïntegreerde koppelingen met het Medisch Oproep Systeem (MOS) en het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) zorgen voor een totaal oplossing langs de lijnen van de Quadruple aim: betere uitkomsten voor de patiënt, zorgverleners die ontzorgd worden en een optimale inzet van mens en middelen.

De patiënt in beeld

We weten het allemaal: steeds meer ziekten en aandoeningen worden chronisch. Zorginstellingen en zorgverleners werken daarom samen, over de grenzen van instellingen, organisaties en systemen heen, om de patiënt de best mogelijke zorg te geven.

Philips is daar klaar voor. Met miljoenen verbonden devices, zowel in zorginstellingen als bij mensen thuis, brengen we de patiënt in beeld. Dit leidt tot een efficiënte en effectieve zorg, tegen lagere kosten. Ons doel hierbij: betere preventie, minder opnames in het ziekenhuis en een grotere maatschappelijke tevredenheid. Ontwikkelingen waarvan iedereen profiteert.

De zorg kent geen grenzen meer. De technologische revolutie evenmin. Philips zoekt hierin de samenwerking, want samen bereiken we het meeste.

 

Ontdek hoe Philips de grenzen van de gezondheidszorg helpt te verleggen :

DISCLAIMER:

Resultaten van casestudy's bieden geen voorspellingen voor resultaten in andere gevallen. Resultaten bij andere gevallen kunnen variëren.

Lees meer verhalen van klanten

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.