Over Philips Capital
Soluzioni di finanziamento

Informatie over Philips Capital

Breng uw zorgvisie tot leven met een betrouwbare financieringspartner die uw behoeften begrijpt.

  Als zorgverlener of externe partner hebt u elke dag te maken met vele verschillende uitdagingen. Anders dan bij conventionele financieringsinstellingen, begrijpt Philips Capital niet alleen uw financieringsbeperkingen, maar hebben wij ook een diepgaand inzicht in medische technologie en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg. We zijn een wereldwijde financieringsonderneming voor de zorg en hebben hetzelfde doel als u: de beste zorg ter beschikking stellen aan uw patiënten. Dit doen we door u gespecialiseerde financieringsoplossingen te bieden waarmee u de technologie kunt verkrijgen die u nodig hebt om de zorg te verbeteren, de kosten in evenwicht te brengen en de operationele efficiëntie te verhogen

  Een betrouwbare partner

  Een betrouwbare partner

  Oplossingen van onze experts voor uw experts

  Een verscheidenheid aan programma's

  Een verscheidenheid aan programma's

  Financieringsoplossingen op maat die zijn afgestemd op uw cashflowbehoeften, budget en bedrijfsstrategie

  Concurrerend aanbod

  Concurrerend aanbod

  Internationale aanwezigheid en een netwerk voor tal van mogelijkheden op het gebied van de gezondheidszorg en financiering

  Huidige technologie

  Actuele technologie

  De flexibiliteit om geleidelijk aan medische apparatuur, apparaten, diensten, upgrades en add-ons te integreren zodat u uw concurrentiepositie behoudt

  Onze belangrijkste partnerschappen over de hele wereld


  Dankzij meer dan 125 jaar ervaring in de gezondheidszorg, kunnen wij uw doelen omzetten in relevante financieringsoplossingen. Wij bieden financiële ondersteuning aan grote en kleine medische instellingen, regionale en nationale gezondheidszorgstelsels, en distributeurs en dealers van medische technologie. Of u nu complexe gezondheidszorgstelsels op meerdere locaties implementeert, een reeks apparatuur en apparaten vervangt, of een hele afdeling renoveert, wij hebben de ervaring, kennis en oplossingen om aan uw steeds veranderende behoeften te voldoen.

  Samen brengen we uw zorgvisie tot leven

  Zorgvisie op het leven

  Tijdens deze ongekende crisis staan wij voor u klaar. Onze visie is om u te helpen de medische technologie van Philips te verkrijgen die u nodig hebt om het leven van patiënten overal ter wereld te verbeteren. Onze experts op het gebied van zorg en financiën kijken verder dan de bestaande grenzen om zinvolle financieringsoplossingen te bieden die op uw situatie zijn afgestemd. Dit vereist betrokkenheid, creativiteit en een wereldwijd netwerk van betrouwbare financiële partners. Samen zijn we echt sterker.

   

  Karen Sorensen, hoofd van Philips Capital 

  Alle Philips Healthtech-oplossingen kunnen worden gefinancierd


  Om aan uw specifieke behoeften te voldoen, bieden wij op maat gemaakte financieringsdiensten voor de zorg voor het volledige assortiment van medische apparatuur, beheerde technologieservices en IT-oplossingen van Philips.

  Medische apparatuur

  Medische apparatuur

  Wij helpen u met het aanschaffen van onze geavanceerde apparatuur: van MRI, CT en beeldgeleide therapie tot patiëntbewaking en meer. Installatie-, onderhouds- en levenscyclusservices kunnen onderdeel uitmaken van de financieringsoplossing.

  Beheerde technologische services

  Beheerde technologieservices

  Alles wat u nodig hebt om de patiëntzorg te verbeteren en de kosten te verlagen, van geïntegreerde cardiovasculaire oplossingen tot beheerde technologieservices. Met onze uitgebreide financieringsoplossingen kunt u apparatuur en zorgdiensten bundelen.

  IT softwareoplossingen

  IT-/softwareoplossingen

  Profiteer van de nieuwste klinische software- en IT-oplossingen, zoals Connected Care Informatics en een gespecialiseerd EPD-systeem (elektronisch patiëntendossier). Onze financiering voor de zorg zet de aanloopkosten van software en hardware om in betaalbare en voorspelbare maandelijkse betalingen.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ondersteunt Philips Capital zorgverleners en externe partners tijdens de COVID-19-crisis?

  In deze moeilijke tijden staan wij voor u klaar. Na de aanvang van de COVID-19-pandemie, begon Philips Capital snel met het opzetten van COVID-19-financieringsplannen om te voldoen aan de urgente behoeften van onze klanten en partners. Deze variëren van oplossingen voor uitstel van betaling (1-6 maanden), huurprogramma's, en toegang tot ons wereldwijde netwerk van ECA’s (Export Credit Agency – exportkredietinstelling) die financiering ondersteunen. Dit betekent dat u essentiële healthtech-aankopen niet hoeft uit te stellen, ongeacht de Philips-oplossing die u kiest en het budget dat u hebt.

  In welke landen en regio's kan Philips Capital financiering bieden?

  Het eenvoudige antwoord is dat wij u vrijwel overal financiering kunnen bieden. Het interne Philips-team van financieringsexperts voor de zorg werkt samen met een uitgebreid wereldwijd netwerk van financiële partners die actief zijn in 17 regio's over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië/Oceanië, Midden-Oosten, Turkije en het Indiase subcontinent. We hebben onlangs ons netwerk van financiële partners uitgebreid om zorgverleners en externe Philips-partners overal te kunnen ondersteunen.

  Hoe biedt Philips Capital financiering?

  We zijn geen bank of zorgverlener. In plaats daarvan zijn we een one-stop-shop voor financieringsdiensten. We werken nauw samen met u en onze vertrouwde externe financiële partners om concepten en betalingsstructuren te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw verwachtingen. U werkt samen met mensen die uw taal spreken en uw lokale zorg- en financiële omgeving begrijpen. 

  Welke klanten helpt Philips Capital?

  Omdat we op het kruispunt van gezondheidszorg en financiën werken, zijn we in relatief korte tijd een belangrijke speler geworden op het gebied van healthtech-financiering. Momenteel bieden we financieringsondersteuning op maat voor grote en kleine medische instellingen, openbare en particuliere zorgverleners en regionale en nationale gezondheidszorgstelsels. Wij bieden ook diverse financieringsoplossingen voor distributeurs en dealers van Philips-healthtech. 

  Welke financieringsoplossingen biedt Philips Capital?

  Wij bieden een uitgebreid assortiment financieringsoplossingen op maat voor Philips healthtech-oplossingen, inclusief medische apparatuur, IT-oplossingen en professionele diensten. Dit zijn onder andere healthtech-leasen, langere betalingstermijnen voor de aanschaf van technologie en Trade Finance voor externe partners van Philips. Wij bieden ook geavanceerde financiële diensten om te voldoen aan specifieke vereisten en situaties, zoals financiering door ECA's (Export Credit Agency – exportkredietinstelling), zorggerelateerde financiering van publieke-private partnerschappen en projectfinanciering. 

  Hoe neem ik contact op met Philips Capital in mijn land?

  Wij zijn er om u te ondersteunen, ongeacht de financiële situatie of uitdaging waarmee u te maken hebt.  Om u snel de ondersteuning te kunnen bieden die u nodig hebt, kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier of per e-mail via: capital@philips.com

  Toonaangevende financieringsoplossingen voor de zorg

  Healthtech-leases


  Houd de kwaliteit hoog en de kosten laag door medische technologie van Philips te leasen

  Langere betalingstermijnen


  Koop nu medische technologie van Philips en betaal in meerdere termijnen terug

  Trade Finance


  Werkkapitaaloplossingen om uw bedrijf uit te breiden met Philips

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  Disclaimer: 

  Deze inhoud is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is onderhevig aan aanpassingen, goedkeuring van contracten en financiële instellingen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Philips-vertegenwoordiger.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.