Advanced Visualization & AI

  Verbeterde beeldvormingsprocessen en meer diagnostisch vertrouwen

  Wanneer sterke expertise samenkomt met geavanceerde technologie, kunnen opmerkelijke resultaten worden bereikt. Onze geavanceerde visualisatie en geautomatiseerde AI-inzichten helpen artsen relevante data te extraheren. Hierdoor kunnen ze beter samenwerken met andere afdelingen binnen de organisatie.

  Diagnostische IT-systeem

  Duidelijk zien. Optimaal diagnosticeren.

  De patiënt sneller de juiste behandeling bieden betekent dat we op het juiste moment de juiste diagnostische informatie nodig hebben om zeker te zijn van de behandeling. Om de overweldigende hoeveelheid gegevens, personeelstekorten en burn-out klachten te verminderen, helpt Philips radiologieafdelingen te versterken. Dat doen wij door radiologen en clinici in staat te stellen kunstmatige intelligentie efficiënt te benutten in hun dagelijkse klinische werkzaamheden.

  Professioneel controlescherm

  Intelligent, geautomatiseerd en verbonden

  Ons leveranciersonafhankelijke Advanced Visualization Workspace-platform met AI-geactiveerde algoritmen en werkprocessen biedt naadloze integratie tussen modaliteiten, beeldgegevenssystemen en patiëntdatasets met één licentie, softwareversie en zorgomgeving. Een uitgebreide suite met geavanceerde visualisatieoplossingen ter ondersteuning van zorgteams, afgestemd op de behoeften van elk ziekenhuisnetwerk, of het nu om één werkstation of een bedrijfsoplossing gaat.

  Professionele controle monitor

  Efficiënte, aanpasbare workflows voor beeldanalyse van de borst

  Philips DynaCAD Breast is een multi-vendor MR-beeldanalysesysteem speciaal ontworpen om u te helpen grote volumes aan klinische beelden en gegevens te verwerken en weer te geven. Met zijn geavanceerde nabewerkingstechnologie ondersteunt DynaCAD Breast efficiënte, gerichte werkprocessen door routinetaken te automatiseren en u te voorzien van kant-en-klare, aangepaste opstelprotocollen.

  Professionele controlemonitor op zichzelf

  Vroegtijdige opsporing van longkanker uitbreiden

  Wij bieden oplossingen voor het stroomlijnen van werkprocessen voor longscreening en incidentele longbevindingen en bevorderen gezamenlijke besluitvorming over de behandeling. Dit betekent het leveren van hoogwaardige tools en expertise om patiënten betrouwbaar te volgen, inclusief het vinden en opvolgen van patiënten met incidentele knobbeltjes.

  Professioneel controlescherm MR-beelden

  Nauwkeurige, gepersonaliseerde prostaatkankerzorg begint hier

  Door een geïntegreerde aanpak waarbij urologie, radiologie, pathologie, genomica en oncologie worden samen gebracht met een end-to-end gegevensstroom die werkprocessen stroomlijnt, wordt de samenwerking verbeterd en het vertrouwen vergroot. Dit gebeurt dankzij een reeks tools die essentieel zijn voor patiëntgerichte MR-beeldvorming, geavanceerde visualisatie en rapportage, MR/fusie-geleide biopsieën, digitale pathologie en genomische inzichten.

  Belangrijkste mogelijkheden

  • Integrated Diagnostics

   Unleash the power of fully integrated solutions. Discover our user-friendly, clinically proven portfolio of integrated diagnostic informatics solutions.

  • Healthcare informatics

   Ontdek de belangrijkste uitdagingen op het gebied van zorginformatica en lees meer over onze nieuwe tools en oplossingen. We werken samen met u om oplossingen te bieden die helpen bij het transformeren van uw zorgsysteem.

  • Philips Healthcare for clarity on the cancer care journey

   Philips helps bring more clarity at every moment of cancer care through streamlined multidisciplinary workflows and integrated patient data. See how.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  Voetnoten
   

  Product is mogelijk niet overal beschikbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Philips-vertegenwoordiger om te controleren of deze oplossing geschikt is voor uw regio en/of taal.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.