Ultrasound

Philips Ultrasound - Nieuw tijdperk van hoogwaardige echografie

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Ultrasound

 

Professionele ultrasound apparatuur voor in ziekenhuizen en klinieken, inzetbaar voor verschillende medische toepassingen. Ons hoogsegment echografie systeem biedt een breed scala aan modaliteiten en toepassingen. Standaard voorzien van Pulsed- en Color/Power Doppler. Daarnaast uitbreiding mogelijk met 3D en live 3D met MPR, ShearWave Imaging, Elastografie, Fusie en Navigatie.

EPIQ producten

 

De 'EPIQ' echografie apparatuur is ontworpen met de meest krachtige architectuur ooit, resulterend in hoogwaardige diagnostische beeldvorming. Dit werkt door in alle aspecten van de akoestische acquisitie tot de verwerking hiervan in beeldinformatie, echografie als volwaardige diagnostische modaliteit. Voor meer informatie, klik door naar de verschillende medisch specialismen.

 • Cardiologische echografie

  Cardiologische echografie

  Benieuwd naar de Philips echocardiografische en cardiovasculaire beeldkwaliteit? Ontdek onze cardiologische ultrasound systemen hier op de website.

 • Echografie voor gynaecologie

  Echografie voor gynaecologie

  Maak kennis met de Philips echografie oplossingen voor de Verloskunde en Gynaecologie. Ontdek onze oplossingen voor een betrouwbare manier van werken.

 • 3D en live 3D echografie

  3D en live 3D echografie

  Philips 3D en Live 3D echografie zorgen voor superieure anatomische informatie bij complexe diagnostiek. Meer weten? Ontdek er alles over op de website.

 • Intensive care

  Intensive care

  Leer hoe Philips-echografiesystemen uitstekende beeldkwaliteit leveren voor de kritieke zorg. Ontdek onze vereenvoudigde echografie systemen.

 • Spoedeisende hulp

  Spoedeisende hulp

  Op zoek naar portable echografie? Ontdek en lees meer over de Philips echografie oplossingen voor optimale diagnostisering in de kritieke zorg.

 • Lokale anesthesie en Pijngeneeskunde

  Lokale anesthesie en Pijngeneeskunde

  Ontdek hoe Philips echografie bij pijnmedicatie helpt om een duidelijk beeld te krijgen, zelfs bij de moeilijkste zenuwblokkades. Lees hoe dit de patiëntenzorg verbetert.

 • Lever Imaging

  Lever Imaging

  Philips elastografie helpt bij het maken van een leverecho en de diagnose van leverziektes. Bekijk onze systemen voor leverbeeldvorming hier.

 • Interventionele Cardiologie

  Interventionele Cardiologie

  Ontdek hoe een interventionele echo van het hart geavanceerde mogelijkheden biedt voor een operatie. Meer informatie over interventionele echografie.

 • Interventionele Radiologie

  Interventionele Radiologie

  Ontdek hoe interventionele radiologische echografie helpt om geïnformeerde beslissingen te nemen. Ontdek onze systemen voor interventieradiologie.

 • Vasculaire echografie

  Vasculaire echografie

  Ontdek de Philips EPIQ voor vasculaire echografie. Het platform biedt een uitzondelijkhoge beeldresolutie en ondersteunt xMatrix- en PureWave transducers.