Education Solutions catalogus

Alt text top image

Philips klinische Educatie


Philips vindt onderhoud van kennis net zo belangrijk als onderhoud van technologie. In naleving van het Medisch Convenant “Veilige toepassing medische technologie binnen de medisch specialistische zorg (2.0)” wordt door doelgerichte educatie, bewezen bevoegd- en bekwaamheid bereikt. 

Door middel van structurele bij- en nascholing richten wij ons op het op peil brengen, behouden en uitbreiden van kennis van gebruikers gedurende de gehele levenscyclus van de apparatuur.


Educatie speelt een essentiële rol in het bereiken van de visie die u en Philips delen. Een omgeving waarin werknemers continu kunnen leren, verhoogt niet allen hun tevredenheid maar ook hun productiviteit, kennis en vaardigheden.

Een kwalitatief beter onderzoek, uitgevoerd door een werknemer die tijd heeft voor de patiënt resulteert in een verbeterde ervaring én kwaliteit van zorg voor de patiënt.

Structurele bij- en nascholing


Naast de mogelijkheid om incidenteel een training af te nemen, biedt Philips de mogelijkheid om een educatie programma afspreken gedurende de gehele levenscyclus van uw systemen waarmee u verzekerd bent dat uw personeel bevoegd en bekwaam blijft en er structureel en jaarlijks getraind wordt. Een dergelijk educatieplan wordt op uw behoefte samengesteld en kan worden aangevuld met een uitgebreid aanbod aan e-training modules. Hoewel de meeste training in huis op uw eigen systemen wordt gegeven, zijn er mogelijkheden om ook op afstand of bij Philips getraind en ondersteund te worden.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor training op locatie en of een educatieprogramma, neem dan contact met ons op via de contact button.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.