Specialismen

Ontdek onze speerpunten 

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op
Vorige

Klinische specialismen

Aanbieders van verschillende klinische specialismen worden met verschillende uitdagingen geconfronteerd, maar hebben hetzelfde doel: het bieden van een betere en efficiëntere zorg met de best mogelijke patiëntervaring en de best mogelijke resultaten. We ondersteunen u met nieuwe inzichten, diepgaande klinische expertise, praktische oplossingen en een brede kijk op de toekomst van de gezondheidszorg.

We begrijpen de uitdagingen en kansen waarmee u wordt geconfronteerd. Ook daarom zijn wij uw aangewezen partner voor het creëren van een gezondere toekomst.

 

Lees hieronder meer over onze klinische inzichten.
 

 • Anesthesie

  Anesthesie

  Philips anesthesie apparatuur helpt bij meerdere uitdagingen in perioperatieve zorg voor de patiënt. Ontdek hoe het helpt te voldoen aan de zorgvraag.

 • Cardiologie

  Cardiologie

  Ontdek Philips cardiologie oplossingen voor een versnelde workflow en beter klinisch inzicht. Help bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten.

 • Spoedeisende hulp | Philips | Critical care

  Spoedeisende hulp | Philips | Critical care

  Ontdek Philips hoogwaardige oplossingen voor spoedeisende hulp die verwerkbare informatie geven. Ontdek onze betaalbare kritieke zorgoplossingen.

 • Respiratoire zorg thuis

  Respiratoire zorg thuis

  Ontdek hoe Philips Respironics oplossingen biedt voor de thuisbehandeling van longaandoeningen. Meer informatie over respiratoire zorg voor thuis.

 • Zorg voor moeder en kind

  Zorg voor moeder en kind

  Philips biedt een breed portfolio oplossingen voor neonatale zorg in elke fase van de ontwikkelingsgerichte zorg: vanaf de zwangerschap naar een neonatale intensive care unit (NICU) tot plaatsing in een overgangsituatie.

 • Naadloze radiologieoplossingen

  Naadloze radiologieoplossingen

  Find radiology solutions that help you deliver quality clinical outcomes while enhancing the patient experience.

 • Slaapapneu

  Slaapapneu

  Oplossingen van Philips Respironics voor diagnose, behandeling en therapietrouw bij slaapapneu. Meer informatie over slaapapneu apparaten en zorg.

Niet-klinische specialismen

Klinische procedures blijven zich ontwikkelen en dat geldt ook voor de zorgverlening. Door de technologische ontwikkelingen en veranderende demografische kenmerken van patiënten zoeken zorgverleners voortdurend naar slimmere en efficiëntere manieren voor het aanbieden van hoogwaardige zorg.

Zorgverlening buiten het ziekenhuis - in de woonkamer, of zelfs via een mobiel apparaat - is de nieuwe realiteit voor vele aanbieders en zorginstellingen.

Wij begrijpen de veranderingen in de gezondheidssector en werken samen met u aan oplossingen die een echt verschil maken.

 

Lees hieronder meer over onze inzichten.

 

 

 • AED

  AED

  Philips AED-oplossingen met Life Guidance geven u het zelfvertrouwen om snel en daadkrachtig op te treden en helpen u een leven te redden.

 • Healthcare Management

  Healthcare Management

  Een groot aantal van de zorgverleningsmodellen die in het verleden goed hebben gewerkt, zijn niet meer in staat de kwaliteit en de financiële resultaten te leveren die nodig zijn voor een duurzame toekomst.

 • Accurate and clear data being analyzed

  Accurate and clear data being analyzed

  Philips Healthcare IT Management helpt bij het geven van betere resultaten door het verminderen van fouten. Meer informatie over onze IT-oplossingen voor de gezondheidszorg.

Wat is trending

Nieuws