MRI-systemen en -oplossingen

  Gegevens, technologie en mensen met elkaar verbinden. Naadloos

  De geïntegreerde MR-oplossingen van Philips bieden ongekende snelheid en productiviteit, omdat ze zorgen voor betrouwbare diagnoses waarmee iedereen de toekomst met meer vertrouwen tegemoet kan gaan.

  Er zijn geen grenzen aan wat we samen kunnen bereiken. Vandaag de dag kent gezondheid namelijk geen grenzen en dat zou ook het geval moeten zijn voor de gezondheidszorg.

  Vignette video

  Pioneering Cardiovascular Imaging


  See how Miami Cardiac & Vascular Institute is uniquely positioned to meet the rising demand for care through top-tier clinical expertise and superior technologies, while supporting a vision that’s resulted in the Institute becoming a leader in cardiovascular care.
   

  MR-beeldvormingssystemen

  Een nieuw portfolio met MR-oplossingen levert snelheid, comfort en vertrouwen, met als doel de patiëntzorg te helpen verbeteren.

  MR-geleide therapie

  MRI-innovaties


  Ontdek de unieke MRI-technologieën die de productiviteit van radiologie verhogen en tegelijk uitzonderlijke beeldvormingskwaliteit en patiëntervaringen leveren.

  Opties en upgrades


  Breid uw MRI-mogelijkheden uit en laat uw systeem optimaal presteren.

  • SmartWorkflow-oplossingen

   Een end-to-end workflowoplossing die een betere patiënt- en personeelservaring ondersteunt, wat resulteert in een patiëntgerichte productiviteit.

   Meer informatie
  • Coil Selector

   Ontdek hoe Philips u kan helpen bij het selecteren van de juiste MRI coils.

   Meer informatie
  • IntelliSpace Portal 12

   All your advanced analysis needs, one comprehensive solution​​

   Meer informatie
  • Technology Maximizer

   Philips Technology Maximizer geeft uw klinische mogelijkheden en de prestaties van uw apparatuur een boost door middel van software-upgrades en door uw hardware te vernieuwen. Een kosteneffectieve manier om continue technologische upgrades te beheren binnen uw operationele budget.

   Meer informatie

  Leer van uw collega's

   

  Maak gebruik van de best practices van andere gebruikers om het meeste uit uw systeem te halen.

  NetForum gemeenschap

  NetForum Community
  Een online gemeenschap waar u gebruik kan maken van de klinische ervaringen van uw collega's uit alle delen van de wereld. Deel en download examenkaarten en krijg feedback op de prestaties van uw systeem.

  MR Body map

  MR Body Map
  Ontdek meer dan 100 klinische casussen van collega's over de hele wereld, waarmee gedemonstreerd wordt hoe de digitale technologie van Philips MR inspeelt op uw beeldvormingsbehoeften.

  MR Imaging webinars

  MR-beeldvorming webinars
  Leer over de nieuwste verbeteringen in klinische MR-beeldvorming door webinars te bekijken waarin radiologen hun ervaring en expertise delen.

  FieldStrength-mri

  FieldStrength MRI-artikelen
  Lees artikelen over de nieuwste trends en inzichten, MRI best practices en klinische cases, toepassingstips en meer, door en voor Philips MRI-gebruikers.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  * Alleen geschikt voor MR Safe (MRI-veilige) of MR Conditional (MRI-conditionele) implantaten wanneer u zich strikt houdt aan de gebruiksaanwijzing.
  1. In vergelijking tot de Ingenia 1.5T ZBO-magneet

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.