Kennis delen leidt  tot kennisvermeerdering

Werk efficiënt, handel consulten sneller af en doe nieuwe inzichten op

 

Neem beter onderbouwde beslissingen door eenvoudige toegang tot patiëntgerichte informatie. Onze IntelliSite-oplossing voor pathologie is een uitermate schaalbaar platform dat de productiviteit verhoogt met behulp van digitale hoge-resolutiebeelden, functies voor effectieve samenwerking en tools voor casusbeheer. Bevorder het delen van kennis tussen zorgverleners om de uitdagingen het hoofd te bieden waar drukke pathologielaboratoria tegenwoordig mee te maken hebben.

Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
*

Wij ondersteunen uw visie

Pathologen moeten efficiëntere manieren zoeken om gerichte, patiëntspecifieke behandelingen te ondersteunen en om nauwkeurig en in één keer de juiste beslissingen te nemen. Philips IntelliSite Pathology is de innovatieve oplossing om uw team te ondersteunen bij het bereiken van betere resultaten voor patiënten.

 

Het delen van multidisciplinaire kennis helpt pathologen om goed onderbouwde beslissingen te nemen en geeft hen nieuwe inzichten in aandoeningen. IntelliSite combineert baanbrekende technologieën zoals iSyntax om de workflow efficiënter te maken, samenwerking te bevorderen en met meer zekerheid diagnoses te kunnen stellen.

 

Met IntelliSite kunnen virtuele netwerken tussen pathologielaboratoria worden gecreëerd om zorgteams met elkaar te verbinden. De oplossing is eenvoudig te integreren met laboratoriuminformatiesystemen en is compatibel met diverse soorten hardware. Nu kunt u snel casussen bekijken en inhoudelijk overleggen met pathologen op andere locaties.

De basiselementen van digitale pathologie

Digitize your workflow

 

IntelliSite helps your pathologists organize and review a large number of cases quickly and with ease. Scanned slides can be accessed by specialists from virtually anywhere, helping you streamline processes, reduce turnaround time, with the aim to enhance the quality of care.

 

More

Connect your team

 

Remote communication and collaboration is a challenge. IntelliSite offers embedded tools to connect people and locations so expert opinions are available quickly and specialized histopathology resources can be shared across and beyond the laboratory.

 

More

Waarom overstappen op een digitale oplossing?

Pathologen hebben vandaag de dag met de nodige uitdagingen te maken. Meer efficiëntie en nauwkeurigere diagnosemogelijkheden zijn cruciaal om de resultaten te bereiken die patiënten, pathologen en oncologen verlangen. Digitalisering zou het antwoord kunnen zijn.

Toegenomen werkdruk

  • Naar verwachting zal het aantal kankergevallen verder toenemen
  • Er worden steeds meer onderzoeken uitgevoerd
  • In de komende twee decennia zal het aantal nieuwe kankergevallen met 70% toenemen, van 14 miljoen per jaar in 2012 tot 22 miljoen¹

Gebrek aan nauwkeurigheid

  • Mogelijk is ca. 20% van de huidige HER2-tests onnauwkeurig³

Systemen onvoldoende geïntegreerd

  • Tienduizend gevallen van borstkanker per jaar worden mogelijk niet gediagnosticeerd omdat het niet lukt om tegenstrijdige radiologie- en pathologie-uitslagen met elkaar in overeenstemming te brengen⁵

Tekort aan pathologen

  • In de periode 2008-2013 is het aantal actieve arts-pathologen met 10,4% afgenomen²
  • 60,7% van de actieve arts-pathologen is 55 jaar of ouder²

Omslachtige processen

  • De kosten voor het verzenden van preparaten voor een second opinion zijn hoog
  • Vertragingen bij het nemen van beslissingen zijn verantwoordelijk voor 41% van de vertragingen bij het diagnosticeren van kanker⁴

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de logistiek bij het versturen van preparaten. Ook loop je niet langer het risico dat monsters kwijt raken of beschadigd worden. Dat scheelt veel geld en het bespaart de geraadpleegde deskundige ook veel tijd.

 

Alexi Baidoshvili MD, patholoog bij LabPON, Hengelo

Een volledig geïntegreerde oplossing

 

IntelliSite is een geautomatiseerd digitaal systeem voor het creëren, beheren en analyseren van pathologische beelden. Het systeem bestaat uit een ultrasnelle slide scanner (UFS), een systeem voor het beheer van beelden (IMS) en een tool om casussen te bekijken (PS). Deze functionaliteit wordt aangevuld met geavanceerde software-tools voor het scannen, opslaan, presenteren, analyseren en delen van informatie.

 

IntelliSite geeft sneller en eenvoudiger toegang tot histopathologische gegevens in uw gehele organisatie en daarbuiten, en helpt uw personeel zo efficiënter te werken. IntelliSite is de innovatieve oplossing voor de pathologie en brengt voorspellende gezondheidszorg en uiteindelijk betere resultaten voor patiënten een stap dichterbij.

Een digitale workflow biedt vele voordelen

Transformeer de histopathologische workflow

Het kost nu nog maar 60 seconden om een preparaat te scannen en met een ware vergroting van 40x te bekijken (voor een plaatje van 15x15 mm). Met IntelliSite kunt u de resultaten ordenen en elke casus snel en efficiënt bekijken en samenvatten. IntelliSite maakt snelle overgangen tussen beelden, weergavegebieden op maat en wereldwijde samenwerking mogelijk.

Tweezijdige integratie met laboratoriuminformatiesystemen
Voortdurende autofocus
Rechtstreeks samenwerken

Events

Jul 10-11, 2017

Chicago, IL | USA

Sep 2-6, 2017

Amsterdam | The Netherlands

Oct 1-3, 2017

San Diego, SF | USA

Nov 1-2, 2017

Dubai | United Arab Emirates

Nov 10-12, 2017

Thun | Switzerland

Nov 16-18, 2017

Salt Lake City, UT | USA

Nov 20-23, 2017

Paris | France

Nov 26-Dec 1, 2017

Chicago, IL | USA

Nov 30-Dec 1, 2017

London | UK

¹ Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), World Cancer Report 2014

² Association of American Medical Colleges (AAMC), cijfers voor de Verenigde Staten, 2014

³ Wolff, A.C., et al., Journal of Clinical Oncology 25: 118-145, 2007

⁴ National Patient Safety Agency (NPSA), maart 2010

⁵ SciMetrika, cijfers voor de Verenigde Staten, 2010