Cardiologische IT

  Geïnformeerde beslissingen over cardiovasculaire zorg op elk moment, vanaf vrijwel elke locatie

  Naarmate de cardiovasculaire ziekte van een patiënt zich ontwikkelt, blijven de hoeveelheid en complexiteit van klinische en administratieve gegevens toenemen. Dit vereist interdisciplinaire samenwerking en data die bruikbaar, nauwkeurig en actiegericht zijn. Philips biedt slimme diagnostische oplossingen die het klinisch vertrouwen versterken, efficiëntie opbouw in het gehele zorgtraject en de cardiale zorgervaring voor patiënten en personeel verbeteren. Onze cardiologische oplossingen bieden de juiste inzichten, die vrijwel overal toegankelijk zijn, en die leiden tot een duidelijk zorgtraject met voorspelbare resultaten die zijn afgestemd op elke patiënt.

  Ecosysteem voor cardiovasculaire zorg

  Eén intuïtieve werkruimte om cardiovasculaire zorg onderling te verbinden

  Geïnformeerde beslissingen vereisen het koppelen van de gegevens voor elke patiënt in het ecosysteem voor cardiovasculaire zorg. Maak gebruik van een uitgebreide bedrijfsapplicatie die alle cardiovasculaire informatie in één intuïtieve werkruimte kan beheren voor geïnformeerde klinische beslissingen, waardoor de werkprocessen worden gestroomlijnd voor samenwerking tussen afdelingen en instellingen.

  Echo-workflow

  Workflow stroomlijnen voor echocardiografie

  Ontdek de flexibiliteit van Philips Ultrasound Workspace en ervaar een verbeterde echocardiografieworkflow. De echografieworkflow zorgt voor meer efficiëntie bij het bekijken, analyseren en rapporteren, doordat zorgteams de flexibiliteit krijgen om verschillende werkprocessen te kunnen kiezen op basis van hun huidige en toekomstige behoeften.

  Workflow in de katheterisatielab

  De workflow in de katheterisatielab en de patiëntenzorg verbeteren

  Eén aanspreekpunt voor informatie voorafgaand, tijdens en na een procedure. Xper Information Management biedt verschillende tools voor rapportage, planning, inventarisatie en slim gegevensbeheer die de efficiëntie kunnen verbeteren en de workflow vereenvoudigen.

  MR analyseren

  Verbeterde cardiale MR-verwerkingservaring

  U kunt één, meerdere of alle beschikbare hartseries naast elkaar bekijken in de standaard of door de gebruiker gedefinieerde weergaveprotocollen. De verwerking en rapportage van cardiale MR omvatten multimodale 2D- en 3D-weergaven en een functionele analysemodule voor het aanpakken van veelvoorkomende klinische vragen met betrekking tot het hart. Het is ontworpen om de leestijd te verminderen door gebruik te maken van automatisering en een verbeterde aanpasbare workflow. Dit omvat vergelijkingen met eerdere resultaten, gelijktijdige toepassingen en een overzichtelijk dashboard met bevindingen.

  Klinische workflow

  Klinische workflow verbeteren met speciale toepassingen

  Maak direct verbinding via interactieve dashboards om toegang te krijgen tot de informatie die nodig is voor snelle, bruikbare observaties en gedetailleerde rapporten. Ontdek Philips PerformanceBridge, een webgebaseerd platform voor gegevensanalyse in realtime die gegevens uit meerdere bronnen verzamelt, zoals CVIS, RIS, PACS en financiële systemen.

  Belangrijkste mogelijkheden

  • Integrated Diagnostics

   Unleash the power of fully integrated solutions. Discover our user-friendly, clinically proven portfolio of integrated diagnostic informatics solutions.

  • Echocardiography

   Philips Echocardiography is committed to healthcare providers improve quality of care in cardiology by accelerating clinical efficiency. Its value proposition is supported by innovations that streamline echocardiography workflows from the time referring physicians place an order to the time findings are shared.

  • Cardiac imaging

   Our cardiac imaging solutions provide excellent image quality and streamlined analysis, reporting and insights for a more confident diagnosis.

  • Coronary artery disease - Treatment

   Effective, efficient treatment in coronary artery disease. Access clinical insights and increase confidence in treatment while reducing procedure time.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  Voetnoten
   

  Product is mogelijk niet overal beschikbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Philips-vertegenwoordiger om te controleren of deze oplossing geschikt is voor uw regio en/of taal.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.