Uw partner op alle beslissende momenten, om zo de gezondheidszorg te transformeren

  Enterprise Imaging-oplossing

  Elke dag beheren leidinggevenden in de gezondheidszorg meer gegevens van meer apparaten, in een groeiend aantal zorgomgevingen met grotere patiëntpopulaties. Philips maakt gebruik van diepgaande klinische expertise en zinvolle innovaties om verbonden, veilige en nuttige informatieoplossingen te bieden op klinische en operationele afdelingen om de mensen achter de gegevens te ondersteunen.

  Ontdek onze oplossingen die samenwerking bevorderen en workflows optimaliseren, waardoor nauwkeurige beslissingen gemakkelijker worden genomen. We werken samen met verschillende zorgverleners, IT-teams en klinische teams van de organisatie, en helpen hen betekenisvolle, op gegevens gebaseerde inzichten te vormen voor klinische en operationele besluitvorming. Daarnaast helpen we innovaties te implementeren middels maturitymodellen, om digitale transformatie te stimuleren.

  Titel afbeelding

  DIAM: een strategische routekaart voor de ontwikkeling van digitale beeldvorming

  DIAM en andere HIMSS Analytics Maturity Model-frameworks zijn ontwikkeld om organisaties over de hele wereld te helpen hun technologie efficiënt en effectief te implementeren en optimaal te benutten. Om organisaties daarbij te begeleiden, zijn voor HIMSS Analytics gecertificeerde organisaties professioneel getraind op het gebied van een of meer maturitymodellen en zijn ze in staat u effectief te informeren en te begeleiden tijdens het doorlopen van de fasen van het maturitymodel.
   

  Philips is gecertificeerd voor HIMSS Analytics DIAM.

  Risico's beheersen

  Investeren in een IT-oplossing voor uw bedrijf moet geen risico vormen. We ondersteunen onze prestatieclaims met een garantie van 99,99% uptime voor kritieke systemen en onbeperkte licenties en modaliteitsverbindingen die het eenvoudig maken om uw oplossing op of af te schalen of aan te passen wanneer uw onderneming verandert. We maken ook onze innovaties voor u beschikbaar als onderdeel van uw contract, zodat u steeds de nieuwste oplossingen kunt gebruiken.

  Kosten beheren

  We bieden zowel een 'managed service'-aanpak als een kapitaalbudget-aanpak, beide met volledige kostentransparantie en uitstekende service.

   

  Ons 'managed service'-model is uniek in de branche. U betaalt alleen voor de onderzoeken en volumes die u archiveert en gebruikt. Onze kosten per studie (FPS, fee-per-study) zijn gebaseerd op de totale hoeveelheid die is toegezegd – dus hoe meer studies u tijdens de looptijd van het contract met ons uitvoert, hoe lager de FPS.

  Een Enterprise Imaging-strategie implementeren

  De basis leggen voor volledige medische beeldvormingsdossiers. Lees de whitepaper over het Signify-onderzoek.

  Voortbouwen op een solide basis

  Met een goede basis bent u voorbereid om verder te bouwen en te groeien, ongeacht de veranderingen die de toekomst brengt. Philips Enterprise Imaging Solution heeft een basis van interoperabiliteit, cyberbeveiliging, service en monitoring, om uw IT-oplossing verbonden, veilig en naar verwachting te laten presteren.

  Interoperabiliteit

  Philips Enterprise Imaging Solution biedt een volledig pakket innovatieve oplossingen en één centraal punt voor integratie met uw bestaande infrastructuur (zoals uw EMR). Dit maakt één compleet beeld van de patiënt mogelijk, in alle zorgomgevingen.

  Omdat uw gegevens zowel gevarieerd als complex zijn, ontwerpen we onze oplossing waar mogelijk op basis van industriestandaarden.

  Cyberbeveiliging

  Onze oplossing maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsupdates en kan gegevens die onderweg zijn versleutelen om persoonlijke gezondheidsinformatie te beschermen tegen ongeautoriseerde openbaarmaking. Om de naleving van de regelgeving van de overheid en de industrie te documenteren, genereren we gedetailleerde patchrapporten die de patchactiviteiten identificeren.

  Onderhoudsgemak en bewaking

  Om de efficiëntie te verbeteren, uw oplossing up-to-date te houden en de bedrijfsvoering te vereenvoudigen, maken we gebruik van een reeks oplossingen voor onderhoud en bewaking. Dit omvat het proactief detecteren en oplossen van potentiële problemen voordat deze gevolgen voor u hebben, en het bieden van tijdige upgrades.

  Enterprise Imaging-oplossing

  Zorgaanbieders en fabrikanten hebben op een KLAS Keystone Summit vijf kernfuncties van een enterprise imaging-oplossing1 geïdentificeerd: vastleggen, opslaan, bekijken, interoperabiliteit/beelduitwisseling en analyse. Philips Enterprise Imaging Solution biedt de functionaliteit om uw behoeften van A tot Z te ondersteunen.

  Klik op de hieronder genoemde functies voor meer informatie.

  Beeld vastleggen

  Leg beelden vast op verschillende afdelingen en met verschillende modaliteiten en bestandsindelingen.

  Vue-beelden vastleggen

  Vastleggen van Vue-beelden stroomlijnt de trauma- en wondzorg met het acquisitieportaal voor oorspronkelijke beelden op mobiele apparaten. Webinterface voor het importeren van klinische DICOM- en niet-DICOM-gegevens (documenten, beelden, video's, etc.) in de klinische opslag van Vue.
   

  • Mobiel vastleggen
  • Contextafhankelijke opname van klinische DICOM- en niet-DICOM-gegevens
  • Beeldacquisitie zonder voetafdruk
  • Opnamen labelen

  IntelliSpace-beelden vastleggen

  IntelliSpace Image Capture bevat intuïtieve toepassingen die beelden snel op de plek plaatsen waar ze thuishoren. Het uploadt beelden binnen enkele seconden, legt point-of-care opdrachten vast en koppelt beelden rechtstreeks aan uw EMR.
   

  • Medische beelden efficiënt vastleggen en opslaan
  • Integreert ongeplande point-of-care beeldvorming
  • Afbeeldingen uploaden van andere media (cd's, etc.)
  • DICOM-beelden uitwisselen tussen verschillende PACS-systemen

  Beeldopslag

  Medische beelden opslaan op een veilige plaats.

  Klinische opslag van Vue

  De klinische opslagmodule van het Clinical Collaboration Platform is veel meer dan een conventionele VNA-opslagoplossing. Slim levenscyclusbeheer biedt opslag en toegang die verder gaat dan afzonderlijke zorgcasussen. Gelaagde archieven optimaliseren de prestaties voor de gegevens die op een bepaald moment relevant zijn.
   

  • Kan worden geconfigureerd als één knooppunt, meerdere knooppunten of een volledig gedistribueerde oplossing
  • U kunt een onbeperkt aantal opslaglagen toevoegen aan elk archiefknooppunt
  • Accepteert een grote verscheidenheid aan gegevenstypen en -indelingen, via handmatige of back-endprocessen
  • Legt de basis voor de opslag en distributie van klinische gegevens voor EMR/EPD- of ZIS-implementatie

  IntelliSpace Universal Data Manager

  IntelliSpace Universal Data Manager is een schaalbare, veilige, interoperabele oplossing voor gegevensbeheer en archivering die de organisatie van grote gegevenssets ondersteunt, inclusief miljoenen beelden en andere gegevens van meerdere bronnen, en deze aan vrijwel elke arts in uw gezondheidsnetwerk kan leveren.

  • Leverancieronafhankelijk
  • Verwerkt zowel traditionele beelden als medische foto's
  • Prefetching vergemakkelijkt de toegang tot belangrijke onderzoeken en eerdere beeldvormingsstudies
  • Opslag zolang u dat nodig hebt

  Beeldweergave

  Medische beelden opslaan op een veilige plaats.

  Vue Desktop Diagnostic Client

  Breng uw diagnostische en rapportagetools onder in één werkruimte op het Vue-platform. Onze diagnostische webviewer voor uw desktop beschikt over alle geavanceerde workflow-, visualisatie- en rapportagetools die diagnostici nodig hebben om efficiënt te kunnen werken, met alle relevante informatie binnen handbereik.

  • Eén desktoptoepassing met PowerViewer, geavanceerde 3D-verwerking en webdistributie
  • Intuïtieve 3D-functionaliteit gekoppeld aan de workflow en geïntegreerd in het Vue-platform
  • Verhoog de kwaliteit van complexe screening en opvolging van chronische patiënten, dankzij een semi-automatische traceringsmodule
  • Stel met meer vertrouwen uw diagnose en zorg voor meer verwijzingen met interactieve rapportage over oorspronkelijke multimedia

  IntelliSpace Radiology

  IntelliSpace Radiology is een klinische gebruikersinterface, ontworpen om de productiviteit te doen toenemen en de invloed die radiologen op de patiëntzorg hebben, te verhogen.

  • Relevante, multi-modale informatie van vrijwel overal in uw bedrijf, op elk moment
  • Eerste beeld van een onderzoek arriveert binnen 3 seconden of minder
  • Eerdere onderzoeken worden snel geladen
  • Beeldgeschiedenis in één oogopslag
  • Draagt bij aan een heldere en gezamenlijke multi-modale evaluatie

  Beelden uitwisselen

  Levert snel en veilig de juiste klinische beelden aan elke geautoriseerde belanghebbende.

  Vue Enterprise-viewer en patiëntportaal

  Met onze oplossingen voor het delen van medische beelden behoren belemmeringen vanwege technologie, locatie en zelfs mobiliteit tot het verleden. Zo verbetert u de zorgverlening, verlaagt u de kosten en levert u in elke setting een betere zorgervaring.

  • Intuïtieve, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface – geen speciale training voor toepassingen vereist
  • Geavanceerde mogelijkheden om beelden op een veilige en eenvoudigere manier te delen
  • Geïntegreerde 3D-weergavehulpmiddelen en weergave van ECG-curven met 12 afleidingen
  • Toegang mogelijk tot beelden en klinische niet-DICOM-gegevens

  IntelliSpace Exchange

  Soepel, eenvoudig en veilig gegevens delen, doordat op standaarden gebaseerde interoperabiliteit wordt ondersteund. Maakt eenvoudige toegang mogelijk tot beeldvormings- en patiëntgegevens vanaf meerdere ziekenhuizen en via grote verwijzingsnetwerken.

  • Eenvoudige toegang tot studies van externe instellingen
  • Naadloos geïmplementeerd in uw bestaande IntelliSpace PACS- of IntelliSpace Radiology-infrastructuur
  • Geavanceerde hulpmiddelen voor toegang, beheer van de toestemming van patiënten en robuuste gegevensprivacy, zodat informatie in veilige handen blijft en u de controle behoudt
  • Op standaarden gebaseerde en toekomstbestendige oplossing

  Analyse

  PerformanceBridge

  • Geïnformeerde besluitvorming
  • Minder variabiliteit
  • Verbeterde productiviteit

  Professional Services

  • Toegang tot bruikbare informatie
  • Bewaking van operationele en klinische efficiëntie

  IntelliSpace Portal

  • Geavanceerde visualisatietoepassingen
  • Breed spectrum van klinische domeinen

  Overige informatie

  Whitepaper over gegevensmigratie binnen beeldvormingsplatform

  Maakt u zich zorgen over gegevensmigratie?

  De meeste gezondheidsorganisaties moeten hun afdelingssilo's upgraden naar bedrijfsbrede beeldvormingsoplossingen om in lijn te blijven met de huidige best practices. Iedereen die betrokken is bij een migratieproces, wordt waarschijnlijk geconfronteerd met tien pijnpunten.

  Pdf over consolidatie van gegevens met Enterprise Repository voor beeldvormingsplatform

  Gegevens consolideren met Enterprise Repository

  Wilt u alle bestaande archieven met klinische beeldvormingsgegevens in één enkele opslagplaats bewaren? Ontdek hoe verschillende technologieën, locaties en archieven succesvol kunnen worden geïntegreerd; van de radiologieafdeling tot de gehele organisatie. De Enterprise Repository draagt bij aan uw bedrijfsbrede inspanning om klinische informatie te consolideren om een basis te kunnen leggen voor een gebundeld beeldvormingsrecord voor uw gehele organisatie.

  Pdf over betrekken van patiënten bij beeldvormingsplatform

  Patiënten betrekken
   

  Wilt u uw dienstverlening onderscheiden door patiënten direct visueel inzicht te geven in hun gezondheidsstatus en de voortgang van hun behandeling? Ontdek hoe nauwere samenwerking met patiënten leidt tot betere zorg. Patiënten krijgen een actievere rol in hun eigen gezondheidszorg en hebben de mogelijkheid om hun diagnostische beelden en onderzoeksrapporten te bekijken, beheren en delen.

  miniatuur: video over visie over enterprise imaging

  Visie over Enterprise Imaging

  miniatuur: video over automatische systeemoptimalisaties

  Automatische systeemoptimalisaties om de werkdruk voor het personeel te verminderen.

  Video: zet privacy centraal in de zorg voor uw patiënten

  Zet privacy centraal in de zorg voor uw patiënten.

  Ontdek IntelliSpace Radiology met geavanceerde mammografie

  Ontdek IntelliSpace Radiology met geavanceerde mammografie

  Ondersteunende diensten

  Artsen in een consult

  Advies

  Aangepaste, patiëntgerichte strategieën en programma's, ontworpen om leidinggevenden in de gezondheidszorg te helpen duurzame, toonaangevende resultaten te produceren.

  Arts test een patiënt

  Training

  Zinvol leren voor een betere patiëntenzorg. Philips Healthcare Education biedt uitgebreide, klinisch relevante cursussen, leertrajecten en programma's die zijn ontworpen voor een betere operationele doelmatigheid en een kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. 

  Onze toevoegingen aan het portfolio

  pictogram: geavanceerde visualisatie

  Geavanceerde visualisatie

  Pictogram cardiologisch informatiesysteem

  Cardiologisch informatie

  systeem

  pictogram: precision medicine

  Precision medicine

  pictogram: radiologie-informatica

  Radiologie-informatica

  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

  We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

  *
  *

  Final CEE consent

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht

  *

  Contact details

  *
  *
  *

  Bedrijfsgegevens

  *
  *
  *

  *Sommige producten zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen. Raadpleeg uw Philips-vertegenwoordiger voor meer informatie.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.