Enterprise Imaging PACS

Enterprise Imaging-oplossingen

IntelliSpace PACS

 

 

Brochure downloaden

  Samen IT mogelijk maken met Philips Enterprise Imaging

   

  Philips Enterprise Imaging is een platform dat klinische expertise combineert met technologische innovatie en nauwe samenwerking om patiënten, zorgteams en gegevens veilig met elkaar te verbinden over de gehele gezondheidszorg.

  Uitstekende zorg begint met de juiste samenwerking.

  Leidinggevenden in de zorg krijgen binnenkort te maken met een groot aantal veranderingen in het aantal en de soort diagnostische beelden in hun systemen. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop artsen diagnoses stellen en patiënten behandelen. De wijze van Enterprise Imaging is direct van invloed op uw reputatie, omzet en bedrijfsvoering.  Philips beschikt over de klinische expertise en innovatiegerichte bedrijfscultuur die nodig zijn om uw visie op Enterprise Imaging samen met u te analyseren en in praktijk te brengen.

   

  Wij leveren verbonden, veilige en intelligente totaaloplossingen.

  Enterprise_Imaging_Visie

  De visie van Philips Enterprise Imaging

  De volgende stap in prestatieverhogende beeldtechnieken

  universeel-gegevens-beheer

  Genormaliseerde opslag van patiëntgegevens en beelden

   

  Universal Data Management
   

  Betere interactie met beelden

   

  IntelliSpace Radiology Workspace Solution*

  Praat met onze experts en deel uw visie

   

  We willen graag met u praten over de producten en diensten op deze pagina. Als u hier uw informatie invult, sturen wij uw vraag door en neemt een van onze medewerkers contact met u op.

  Contact
  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Vorige
  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  *
  *
  Vorige

  Uniforme PACS, uniforme visie

  Vanwege de migratie naar Philips IntelliSpace PACS verwacht UCHealth gedurende vijf jaar 11,1 miljoen USD te besparen, alsmede een verbeterde workflow, goede toegang tot beelden voor betere patiëntenzorg en een flexibele en responsieve structuur die zich die kan aanpassen aan nieuwe acquisities.

  Vanuit het perspectief van een zorgsysteem moet elke patiënt, waar dan ook in het systeem, identieke, hoogwaardige, gestandaardiseerde zorg kunnen krijgen – en PACS speelt daarbij een rol. Het standaardiseren van beeldvormingsprotocollen, workflows en de opbouw en inhoud van verslagen is essentieel, net zoals zorgen dat artsen eerdere onderzoeken en historische dossiers kunnen inzien.”

  — Peter Sachs, M.D., adjunct-hoogleraar radiologie, University of Colorado School of Medicine, afdelingshoofd cardiothoracale beeldvorming en vicevoorzitter informatica, afdeling radiologie en radiologisch arts-informaticus, University of Colorado Health

  Gerelateerde producten

  Geavanceerde visualisatie

   

   

  Meer

  Cardiologisch informatiesysteem

   

  Meer

  Ondersteunende diensten
   

  Artsen in een consult

  Advisering

   

  Aangepaste, patiëntgerichte strategieën en programma's, ontworpen om leidinggevenden in de gezondheidszorg te helpen duurzame, toonaangevende resultaten te produceren.


  Meer

  Arts test een patiënt

  Training


  Zinvolle trainingen voor betere patiëntenzorg. Philips Healthcare Education biedt uitgebreide, klinisch relevante cursussen, leertrajecten en programma's die zijn ontworpen voor betere operationele doelmatigheid en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg.

  Meer
  Philips support-professional helpt de arts met het gebruik van Philips-software

  Professional Services

   

  Goede professionele diensten helpen u bij het oplossen of voorkomen van een probleem, het bereiken van een wens of doel of het geven van inzicht. Philips Services doet alle drie. Onze technici, adviseurs en ondersteuningsprofessionals helpen u bij het gebruik van Philips-producten, -diensten, -software en -apparaten voor het oplossen, bedenken en begrijpen van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

   

  Wilt u deze oplossingen verkennen? Laat ons dan weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw investeringen in Philips-technologie zich optimaal terugbetalen:
   

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Vorige
  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  *
  *
  Vorige

  * IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.

  ** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.
  ** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.

  In dit onderdeel:

  • Interventionele radiologie

   Interventionele radiologie

   Ontdek hoe interventionele radiologie oplossingen van Philips kunnen helpen patiëntresultaten te verbeteren. Bekijk onze oplossingen voor uw interventionele procedures.

  • Consumables and accessories

   Consumables and accessories

  • Zorg voor moeder en kind

   Zorg voor moeder en kind

   U vindt dat elke moeder en kind de best mogelijke zorg verdienen - vóór, tijdens en na de geboorte van de baby. Bij Philips delen we uw passie en ondersteunen we uw missie.

  • Ultrasound

   Ultrasound

   Philips werkt continu aan innovatie en verbetering van haar medische apparatuur, zoals op het gebied van echografie. Ondek hier onze Ultrasound oplossingen.

  • Spoedeisende zorg en reanimatie

   Spoedeisende zorg en reanimatie

   Ontdek hoe u met Philips oplossingen voor spoedeisende zorg en reanimatie snel kunt reageren op noodsituaties. Meer over onze innovatieve oplossingen.

  • Slaap- en respiratoire zorg

   Slaap- en respiratoire zorg

   Ontdek hoe de Philips innovaties op het gebied van beademingszorg leiden tot natuurlijke slaap. Bekijk alle oplossingen voor slaap- en beademingszorg.

  • Respiratoire zorg ziekenhuis

   Respiratoire zorg ziekenhuis

   Ontdek hoe de Philips innovaties de respiratoire zorg in het ziekenhuis verbeteren. Bekijk alle beademingsapparatuur en patiëntmaskers.

  • Refurbished Systems

   Refurbished Systems

   Betrouwbare gereviseerde medische systemen van Philips. Beschik over geavanceerde technologie voor uw patiënten. Bekijk onze gereviseerde systemen.

  • Radiotherapie/oncologie

   Radiotherapie/oncologie

   Philips Pinnacle³ verbetert de nauwkeurigheid en workflow efficiency van radiotherapie. Meer informatie over de planning van de behandeling.

  • Radiografie

   Radiografie

   Met nauwkeurige en interactieve planninghulpmiddelen is Philips Pinnacle³ qua prestaties en betrouwbaarheid een toonaangevend planningsysteem voor radiotherapie

  • Patiëntbewaking

   Patiëntbewaking

   Ontdek hoe Philips patiëntbewaking systemen verwerkbare, zorgspecifieke informatie bieden. Meer informatie over patiëntmonitoren en compacte modellen.

  • Pathology

   Pathology

   Meet the challenges of today’s busy pathology lab with a digital pathology solution that help to increase workflow efficiencies, speed up consults and uncover new insights.

  • Mobiele C-armen

   Mobiele C-armen

   Ontdek hoe de Philips C-armen met beeldversterker beelden van een hoge kwaliteit bieden bij een lage dosis röntgenstraling. Lees hoe ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

  • Magnetische resonantie

   Magnetische resonantie

   Ontdek hoe Philips magnetische resonantie systemen u kunnen helpen nauwkeurige diagnoses te stellen. Bekijk onze MRI systemen en oplossingen.

  • In-vitro Diagnostics

   In-vitro Diagnostics

   Uitvoering van in-vitro diagnostiek dicht bij uw patiënt is een manier om betere zorg te bieden voor minder geld. Wij willen u helpen om medische beslissingen te kunnen nemen op de plek waar uw patiënt is, of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, zodat snel het juiste behandelingstraject kan worden gestart.

  • Fluoroscopie

   Fluoroscopie

   Met de universele radiografie- en fluoroscopiesystemen van Philips kunt u vrijwel elk R/F-onderzoek uitvoeren.

  • Diagnostische ECG

   Diagnostische ECG

   De systemen van Philips voor algoritmen, cardiografen, monitoren en het beheer van ECG-gegevens versnellen de kennisstroom op het gebied van cardiologie binnen uw organisatie. Zo stroomlijnt u de workflow, verbetert u de productiviteit en verhoogt u de kwaliteit van de cardiale zorg.

  • Dermatology

   Dermatology

  • Customer Service Solutions

   Customer Service Solutions

   Van de meest elementaire diensten tot aan de meest uitgebreide overeenkomst; wij helpen elke klant met het vinden van de juiste service-oplossing.

  • Computertomografie

   Computertomografie

   Ontdek hoe Philips computertomografie het diagnostisch potentieel van CT beeldvorming benut. Bekijk alle CT scanners, technologieën en toepassingen.

  • Clinical informatics

   Clinical informatics

   Verkrijg gemakkelijk toegang tot geïntegreerde informatie die de patiëntenzorg in uw hele instelling ten dienste kan staan. Leer hoe wij IT mogelijk maken, tezamen met onze klinische informatie oplossingen.

  • Advanced Molecular Imaging

   Advanced Molecular Imaging

   Ontdek hoe Philips Advanced Molecular Imaging zorgt voor betere diagnostiek met lage doses. Bekijk alle PET/CT, SPECT en visualisatie oplossingen.