Enterprise Imaging PACS

IntelliSpace PACS

Workflowbeheer in de instelling

 

Snel en eenvoudig toegang vanaf meerdere modaliteiten, ongeacht waar u bent, kan uw workflow transformeren en de zorg aan de patiënt verbeteren. Onze IntelliSpace PACS heeft alles in huis om u altijd en overal* een klinisch beeld te geven en heeft een unieke aanpak die aansluit bij de klinische behoeften in de hele instelling.

 

Brochure downloaden

IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing**

Doelmatigheid of kwaliteit? Kies beide.

Verbind de zorg en stimuleer klinische excellentie.


Philips IntelliSpace PACS geeft toegang tot relevante, multimodale gegevens om de klinische besluitvorming overal* en altijd te ondersteunen. Via een uniek servicemodel met ingebouwde flexibiliteit, schaalbaarheid en interoperabiliteit wordt PACS hiermee vereenvoudigd. Uiteindelijk komt dit de samenwerking in de hele instelling ten goede, zodat de workflow van artsen, de patiëntenzorg en de financiële resultaten verbeteren.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Aanpasbare en intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde workflowhulpmiddelen;
  • Vermindert het aantal benodigde stappen voor het bekijken en interpreteren van onderzoeken; geeft één overzicht van beelden en informatie in de hele instelling;
  • Multimodale 2D-/3D-leesomgeving;
  • Ondersteunt het routeren en lezen van 3D-onderzoeken, verbetert de uitwisseling van resultaten en benadrukt de pathologie met een uitgebreide set hulpmiddelen; en
  • Open platform voor koppeling met instellingssystemen (bijvoorbeeld EMR’s), toepassingen van derden en aangepaste oplossingen.
Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Nieuwe ontwikkelingen

 IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing** 

De Philips IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing**, die is gestoeld op een fundamenteel begrip van de radiologische workflow, helpt u bij het bereiken van hoogwaardige patiëntenzorg en biedt daarnaast geavanceerde, efficiënte hulpmiddelen. Zo wordt kostbare tijd gespendeerd aan het oplossen van diagnostische problemen en niet aan navigatie door software.

 

De werkruimteoplossing beschikt over een aanpasbare, intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde workflowhulpmiddelen die het aantal stappen voor het bekijken en interpreteren van onderzoeken verminderen. De oplossing biedt optimalisatie van de displaylay-out, organisatie van de voorgeschiedenis van de patiënt op een tijdlijn, automatisering van hangende beeldprotocollen alsmede aanpasbare functionaliteit en sneltoetsen zodat u uw aandacht kunt besteden aan de beelden in plaats van aan het systeem.

De nieuwe Radiology Workspace-oplossing

Een nieuwe oplossing, gestoeld op een fundamenteel begrip van de radiologische workflow, die meer doelmatigheid creëert en radiologen helpt bij het bereiken van hoogwaardige patiëntenzorg.
Plan een demonstratie

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*