Enterprise Imaging PACS

Enterprise Imaging-

Enterprise Imaging-oplossingen

 

Brochure downloaden

  Samen IT mogelijk maken met Philips Enterprise Imaging

   

  Philips Enterprise Imaging is een platform dat klinische expertise combineert met technologische innovatie en nauwe samenwerking om patiënten, zorgteams en gegevens veilig met elkaar te verbinden over de gehele gezondheidszorg.

  Uitstekende zorg begint met de juiste samenwerking.

  Leidinggevenden in de zorg krijgen binnenkort te maken met een groot aantal veranderingen in het aantal en de soort diagnostische beelden in hun systemen. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop artsen diagnoses stellen en patiënten behandelen. De wijze van Enterprise Imaging is direct van invloed op uw reputatie, omzet en bedrijfsvoering.  Philips beschikt over de klinische expertise en innovatiegerichte bedrijfscultuur die nodig zijn om uw visie op Enterprise Imaging samen met u te analyseren en in praktijk te brengen.

   

  Wij leveren verbonden, veilige en intelligente totaaloplossingen.

  Enterprise_Imaging_Visie

  De visie van Philips Enterprise Imaging

  De volgende stap in prestatieverhogende beeldtechnieken

  A comprehensive solution to meet your evolving needs

  Een veelomvattende oplossing die voldoet aan uw veranderende

   

  De IntelliSpace Enterprise Imaging Solution

  Meer dan een PACS 

  Met IntelliSpace PACS kunt u voldoen aan de veranderende behoeften in uw instelling, omdat het u meer biedt dan u van een PACS verwacht. IntelliSpace PACS is ontworpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en tegelijkertijd kosten te verlagen. De oplossing geeft klinisch inzicht, ondersteunt de samenwerking tussen klinische teams en verbetert workflows. 

  Praat met onze experts en deel uw visie

   

  We willen graag met u praten over de producten en diensten op deze pagina. Als u hier uw informatie invult, sturen wij uw vraag door en neemt een van onze medewerkers contact met u op.

  Uniforme PACS, uniforme visie

  Vanwege de migratie naar Philips IntelliSpace PACS verwacht UCHealth gedurende vijf jaar 11,1 miljoen USD te besparen, alsmede een verbeterde workflow, goede toegang tot beelden voor betere patiëntenzorg en een flexibele en responsieve structuur die zich die kan aanpassen aan nieuwe acquisities.

  Vanuit het perspectief van een zorgsysteem moet elke patiënt, waar dan ook in het systeem, identieke, hoogwaardige, gestandaardiseerde zorg kunnen krijgen – en PACS speelt daarbij een rol. Het standaardiseren van beeldvormingsprotocollen, workflows en de opbouw en inhoud van verslagen is essentieel, net zoals zorgen dat artsen eerdere onderzoeken en historische dossiers kunnen inzien.”

  — Peter Sachs, M.D., adjunct-hoogleraar radiologie, University of Colorado School of Medicine, afdelingshoofd cardiothoracale beeldvorming en vicevoorzitter informatica, afdeling radiologie en radiologisch arts-informaticus, University of Colorado Health

  Gerelateerde producten

  Geavanceerde visualisatie

  Cardiologisch informatiesysteem

  Ondersteunende diensten

  Clinicians in a consult

  Advisering

  Aangepaste, patiëntgerichte strategieën en programma's, ontworpen om leidinggevenden in de gezondheidszorg te helpen duurzame, toonaangevende resultaten te produceren.
  Clinician testing a patient

  Training

  Zinvolle trainingen voor betere patiëntenzorg. Philips Healthcare Education biedt uitgebreide, klinisch relevante cursussen, leertrajecten en programma's die zijn ontworpen voor betere operationele doelmatigheid en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. 
  Philips support professional helping clinician use Philips software

  Professional Services

  Goede professionele diensten helpen u bij het oplossen of voorkomen van een probleem, het bereiken van een wens of doel of het geven van inzicht. Philips Services doet alle drie. Onze technici, adviseurs en ondersteuningsprofessionals helpen u bij het gebruik van Philips-producten, -diensten, -software en -apparaten voor het oplossen, bedenken en begrijpen van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

   

  Wilt u deze oplossingen verkennen? Laat ons dan weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw investeringen in Philips-technologie zich optimaal terugbetalen.

  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
  *
  *

  Final CEE consent

  * IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.

  ** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.
  ** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.