Enterprise Imaging PACS

IntelliSpace PACS

Workflowbeheer in de instelling

 

Snel en eenvoudig toegang vanaf meerdere modaliteiten, ongeacht waar u bent, kan uw workflow transformeren en de zorg aan de patiënt verbeteren. Onze IntelliSpace PACS heeft alles in huis om u altijd en overal* een klinisch beeld te geven en heeft een unieke aanpak die aansluit bij de klinische behoeften in de hele instelling.

 

Brochure downloaden

IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing**

Doelmatigheid of kwaliteit? Kies beide.

Verbind de zorg en stimuleer klinische excellentie.


Philips IntelliSpace PACS geeft toegang tot relevante, multimodale gegevens om de klinische besluitvorming overal* en altijd te ondersteunen. Via een uniek servicemodel met ingebouwde flexibiliteit, schaalbaarheid en interoperabiliteit wordt PACS hiermee vereenvoudigd. Uiteindelijk komt dit de samenwerking in de hele instelling ten goede, zodat de workflow van artsen, de patiëntenzorg en de financiële resultaten verbeteren.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Aanpasbare en intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde workflowhulpmiddelen;
  • Vermindert het aantal benodigde stappen voor het bekijken en interpreteren van onderzoeken; geeft één overzicht van beelden en informatie in de hele instelling;
  • Multimodale 2D-/3D-leesomgeving;
  • Ondersteunt het routeren en lezen van 3D-onderzoeken, verbetert de uitwisseling van resultaten en benadrukt de pathologie met een uitgebreide set hulpmiddelen; en
  • Open platform voor koppeling met instellingssystemen (bijvoorbeeld EMR’s), toepassingen van derden en aangepaste oplossingen.
Contact

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Nieuwe ontwikkelingen

 IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing** 

Kenmerken
My Dashboard || Efficient workflow

My Dashboard provides a personalized workflow

The My Dashboard window streamlines access to Advanced Workflow Solution and provides at-a-glance visibility to personalized data based on each user's role.
Communication management || Enhanced communication

Communication management enhances productivity

Improve your throughput with Communication management, a powerful, contextually integrated communication tool for IntelliSpace PACS users. It fosters collaboration, helps reduce interruptions, and increases radiologist productivity. Includes chat, mail, and broadcast messaging.
Assignment Worklist || Efficient workflow

Assignment Worklist streamlines interpretation

This application enhances efficiency by streamlining reading in large distributed institutions and by providing reading allocation management. It also supports the reading workflow of academic institutions. Residents or Fellows can do the preliminary interpretation, and attending physicians can give final approval.
ED-RAD Reconciliation management || Enhanced communication

ED-RAD Reconciliation management simplifies collaboration

This feature is designed to improve communication and workflow between radiologists and emergency department physicians. It leverages fully automated workflow to strengthen collaboration, improve efficiency, and facilitate patient care and ACR reporting.
Peer Review management || Efficient workflow

Peer Review management facilitates review compliance

This application allows you to do peer reviews in the IntelliSpace PACS 4.4 viewing environment. This streamlines radiologist workflow, supports screening/reconciliation, and facilitates ACR reporting to enhance compliance with the ACR-mandated peer-review process.
Critical Findings management || Enhanced communication

Critical Findings management for timely communication

Leverage a fully automated workflow to improve efficiency, facilitate patient care, and document findings communication and ACR reporting. Critical Findings management allows timely and effective communication of findings to physicians.

De Philips IntelliSpace PACS Radiology Workspace-oplossing**, die is gestoeld op een fundamenteel begrip van de radiologische workflow, helpt u bij het bereiken van hoogwaardige patiëntenzorg en biedt daarnaast geavanceerde, efficiënte hulpmiddelen. Zo wordt kostbare tijd gespendeerd aan het oplossen van diagnostische problemen en niet aan navigatie door software.

 

De werkruimteoplossing beschikt over een aanpasbare, intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde workflowhulpmiddelen die het aantal stappen voor het bekijken en interpreteren van onderzoeken verminderen. De oplossing biedt optimalisatie van de displaylay-out, organisatie van de voorgeschiedenis van de patiënt op een tijdlijn, automatisering van hangende beeldprotocollen alsmede aanpasbare functionaliteit en sneltoetsen zodat u uw aandacht kunt besteden aan de beelden in plaats van aan het systeem.

De nieuwe Radiology Workspace-oplossing

Een nieuwe oplossing, gestoeld op een fundamenteel begrip van de radiologische workflow, die meer doelmatigheid creëert en radiologen helpt bij het bereiken van hoogwaardige patiëntenzorg.
Plan een demonstratie

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

Intelligent: zet vastgelegde beelden en gegevens van patiënten op een slimme manier om in gedetailleerde, bewerkbare informatie

 

IntelliSpace PACS biedt intelligente hulpmiddelen die helpen bij het organiseren van de workflow en het beheer van onderzoeken, die beelden en informatie in een intuïtieve indeling weergeven en deze ondersteunen met klinische relevantie.  

Verbonden: bevorder de samenwerking en klinische interpretatie met krachtige klinische toepassingen en dashboards

 

IntelliSpace PACS ondersteunt de geïntegreerde zorg door vereenvoudiging van de samenwerking tussen artsen. Gebruiksvriendelijke presentatiestatussen en het maken van bladwijzers en films vergroten de doelmatigheid van de communicatie tussen radiologen en artsen. Het verstrekken van recente en relevante gegevens maakt een snellere, effectievere analyse mogelijk.

Veilig: beheerde, veilige hostingomgeving zorgt voor gemoedsrust.

 

Voor IntelliSpace PACS is het Risk Management Framework (RMF) van het Amerikaanse ministerie van Defensie als norm gehanteerd, en wel op drie hoofdgebieden: veilige hostingomgeving, secure software development lifecycle (SSDL) en veilige toepassingssoftware. Deze drie veiligheidsgebieden vormen de basis voor de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van patiëntgegevens in uw zorginstelling.

 

Hoewel IntelliSpace PACS specifiek is ingericht volgens het RMF van het Amerikaanse ministerie van Defensie, wordt ook voldaan aan de mondiale beheerspecificaties voor informatiebeveiliging.

Geef zorgverleners de mogelijkheid om snelle, geïnformeerde besluiten te nemen bij het geven van zorg 

IntelliSpace PACS geeft toegang tot relevante, multimodale gegevens om de klinische besluitvorming overal* en altijd te ondersteunen. 

Meer dan een PACS 

 

Met IntelliSpace PACS kunt u voldoen aan de veranderende behoeften in uw instelling doordat deze u meer biedt dan u van een PACS verwacht. IntelliSpace PACS is ontworpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de kosten te verlagen en IntelliSpace PACS geeft klinisch inzicht, ondersteunt de samenwerking tussen klinische teams en verbetert de workflow. 

Receive a customized demo on any of these solutions

 

We would be thrilled to provide you a tailor made demonstration on any or all of the PACS solutions illustrated on this page.

Tell us a little about yourself and we will route your question to the right person, and follow up with you.

 

Schedule a demonstration

Schedule a demonstration
Schedule a demonstration

Uniforme PACS, uniforme visie

Vanwege de migratie naar Philips IntelliSpace PACS verwacht UCHealth gedurende vijf jaar 11,1 miljoen USD te besparen, alsmede een verbeterde workflow, goede toegang tot beelden voor betere patiëntenzorg en een flexibele en responsieve structuur die nieuwe opnames snel kan verwerken.

Vanuit het perspectief van een zorgsysteem moet elke patiënt, waar dan ook in het systeem, identieke, hoogwaardige, gestandaardiseerde zorg kunnen krijgen - en PACS speelt daarbij een rol. Het standaardiseren van beeldprotocollen, workflows en de opbouw en inhoud van verslagen is essentieel, net als het feit dat artsen eerdere onderzoeken en dossiers kunnen inzien.”

— Peter Sachs, M.D., adjunct-hoogleraar radiologie, University of Colorado School of Medicine, afdelingshoofd cardiothoracale beeldvorming en vicevoorzitter informatica, afdeling radiologie en radiologisch arts-informaticus, University of Colorado HealthDe kracht van ÉÉN oplossing

Ontdek de mogelijkheden van onze gecombineerde oplossingen voor een meer gestroomlijnde workflow en een beter onderbouwde besluitvorming.

 

 

Verwante producten

Geavanceerde visualisatie

 

 

Meer

Cardiologisch informatiesysteem

 

Meer

Ondersteunende diensten
 

Artsen in een consult

Advisering

 

Aangepaste, patiëntgerichte strategieën en programma's, ontworpen om leidinggevenden in de gezondheidszorg te helpen duurzame, toonaangevende resultaten te produceren.


Meer

Arts test een patiënt

Training


Zinvol leren voor een betere patiëntenzorg. Philips Healthcare Education biedt uitgebreide, klinisch relevante cursussen, leertrajecten en programma's die zijn ontworpen voor een betere operationele doelmatigheid en een kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg.

Meer
Philips ondersteuningsprofessional helpt arts met het gebruik van Philips-software

Professional Services

 

Fantastische professionele diensten helpen u bij het oplossen of voorkomen van een probleem, het bereiken van een wens of doel of het geven van inzicht. Philips Services doet alle drie. Onze technici, adviseurs en ondersteuningsprofessionals helpen u bij het gebruik van Philips-producten, -diensten, -software en -apparaten voor het oplossen, bedenken en begrijpen van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Wilt u deze oplossingen verkennen? Laat ons dan weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw investeringen in Philips-technologie zich optimaal terugbetalen:
 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
*
*

Informatie details

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*

 

* Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat de Philips-aanbevelingen over netwerkprestaties voor IntelliSpace PACS 4.4.550.0 worden opgevolgd. De netwerkadapters op werkstations dienen minimaal 100 Mb/s te zijn met een end-to-endverbinding met de server van 100 Mb/s. Locaties waar grote onderzoeken worden gelezen, zoals omvangrijke CT-onderzoeken (onderzoeksomvang > 700 MB en aantal frames > 1000) en borsttomosyntheses, vereisen een netwerkadapter van 1 Gb/s en een end-to-endverbinding met de server van 1 Gb/s.

 

**IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.

** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.
** IntelliSpace PACS Radiology Workspace omvat de producten Advanced Workflow Solution 2.1, Canvas 1.1, Workflow Cockpit 1.1 en IntelliSpace PACS 4.4.540.