Oncology Informatics

Geïntegreerde informaticaoplossing voor oncologische zorg
Gefundeerde keuzes voor weloverwogen besluiten

Een gedeelde visie voor geïntegreerde oncologie oplossingen

 

 • Zorgverleners ondersteunen bij optimaliseren van klinische- en operationele resultaten in oncologische zorg
 • Samenbrengen van verscheidenheid aan patiëntengegevens uit verschillende bronnen
 • Ondersteuning bij complexe diagnostiek en behandelbeslissingen
 • Bevordert betrokkenheid van patiënt
 • Ondersteuning bij leveren van waardegedreven zorg (VBHC)
Philips-video
Philips introduceert een oplossing voor geïntegreerde kankerzorg door geautomatiseerde toegang tot waardevolle en bruikbare klinische informatie. Een totaaloplossing die bijdraagt aan weloverwogen besluiten, betrouwbare behandelplannen en effectieve follow-up. 

Geïntegreerde oplossing voor uw uitdagingen in Oncologische zorg    

   

Philips wil zorgverleners ondersteunen bij het optimaliseren van klinische- en operationele resultaten in de oncologie door consistente, verantwoorde en patiëntgerichte zorg mogelijk te maken.  Een geïntegreerde oplossing die zich richt op vier belangrijke uitdagingen: verzamelen en samenvatten van relevante behandelgegevens, evidence-based behandelkeuzen, kwaliteitsanalyse en patiëntbetrokkenheid. Een intuïtieve, context specifieke oplossing  voor verbetering van communicatie binnen multi-disciplinaire teams voor een optimale kankerzorg, bijvoorbeeld gedurende Multi Disciplinair Overleg (MDO). Evidence-based hulpmiddelen ondersteunen het behandelteam bij het zorgproces door wetenschappelijk bewezen zorgpaden te adviseren, gebaseerd op vergelijkbare casussen en klinische richtlijnen. Het ziekenhuismanagement kan profiteren van zinvolle statistieken en analyses voor standaardisatie, verbetering van zorg en het monitoren van kosteneffectiviteit. Betrokkenheid van patiënten bevorderen door gepersonaliseerd voorlichtingsmateriaal en het integreren van door de patiënt gerapporteerde resultaten.

Gerelateerde producten

 • IntelliSpace Portal 9.0

  IntelliSpace Portal 9.0

  Find out how the IntelliSpace Portal 9.0 advanced analysis platform offers the power to diagnose complex cases across clinical domains and modalities, with one seamless, comprehensive, and connected workflow. This diagnostic imaging solution offers neurology, oncology and pulmonary advanced applications, among others.

 • Pathology

  Pathology

  Maak kennis met de digitale pathologie oplossingen die helpen om de workflow efficiëntie te verhogen, consult te versnellen en nieuwe inzichten te ontdekken.