Integrale beslissingen. Diepere inzichten.
Behandelpaden om precision medicine op te schalen.

 

Genetica brengt vooruitgang in precision medicine voor veel voorkomende en zeldzame ziekten, wat leidt tot een meer doelgerichte behandeling. Philips IntelliSpace Precision Medicine maakt gebruik van bestaande informatiebronnen bij het implementeren en integreren van precision medicine. Dit om de ontwikkeling van precision medicine in uw klinische praktijk te ondersteunen.

Wilt u meer informatie over oncologische IT?
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

  IntelliSpace Precision Medicine brengt fenotypen, genomica, proteomica en bio-informatica samen om de worfklow van moleculaire pathologie te ondersteunen en een passende keuze in doelgerichte behandeling en klinische trials te maken.  Stroomlijnt de communicatie tussen specialismen via een Multi Disciplinair Overleg (MDO) met moleculaire gegevens waardoor een samenhangend beeld wordt gegeven van de patiënt over meerdere diagnostische modaliteiten.  De door experts samengestelde kennis van de klinische richtlijnen van Dana-Farber worden ontsloten via het bestaande EPD.

  Evidence-Based Dana-Farber Richtlijnen

  Behandeling van kanker wordt steeds moeilijker nu nieuwe gegevensbronnen een reeks steeds ingewikkeldere behandelingsopties verschaffen, van nieuwe medicijnen tot genoomgegevens.  Beslissingsondersteuning binnen de oncologie, met steun van het Dana-Farber Cancer Institute in Boston, verbetert complexe zorg door gepersonaliseerde behandelplannen voor patiënten mogelijk te maken. Daarbij wordt rekening gehouden met de verschillende behandelopties die beschikbaar zijn.  Dana-Farber deelt haar klinische beslissingsondersteuningslogica met Philips om verbeterde kankerzorg te bieden aan de oncologiegemeenschap.

  miniatuur dana-farber

  Philips en Dana-Farber brengen klinische richtlijnen t.b.v. patiëntspecifieke zorgpaden verder tot ontplooiing op ASCO 2018

  Het succes van een precision medicine-programma hangt af van de mogelijkheid om meerdere gegevensbronnen te gebruiken.

  De gemiddelde gezondheidszorginstelling beheert zo'n 300 verschillende gegevensbronnen. Het is dus essentieel om zoveel mogelijk diagnostische gegevens, bewakingsgegevens en patiëntgegevens op één plaats te integreren.

  Oncologie informatica

  Met Philips Precision Medicine maakt u van alle datasilo's één geheel zodat u snel toegang hebt tot uw longitudinale, klinische en moleculaire gegevens, die allemaal op één plaats zijn ondergebracht

   

  • Schaalvergroting van interne testplatforms en inzet op meerdere locaties mogelijk maken
  • Up-to-date informatie van klinische en wetenschappelijke literatuur opnemen
  • Interdisciplinaire samenwerking en communicatie aanmoedigen
  • Ons open-architectuur platform opschalen en uitbreiden
  • Aangepaste rapporten met nuttige informatie automatisch genereren

  Informatiesystemen en oplossingen in oncologie

  Philips IntelliSpace Precision Medicine Genomics

   

  Als u het tempo van de snelle ontwikkelingen op het gebied van genomica wilt bijhouden, dan is het nodig dat de klinische workflow is geïntegreerd met nieuw genomisch bewijs dat elke dag wordt gegenereerd, zowel binnen uw instelling als daarbuiten. IntelliSpace Precision Medicine Genomics combineert aanpasbare pijplijnen met Deeplearning algoritmes die de zich ontwikkelende gegevens omzetten in nieuwe inzichten.

  Patiëntgerichte oncologische zorg

  Philips IntelliSpace Precision Medicine Oncology

   

  IntelliSpace Precision Medicine Oncology integreert gegevens uit verschillende klinische domeinen, zoals radiologie, pathologie, genomica en uw EPD. Ook worden alle belangrijke patiëntgegevens en medische gegevens naadloos samengebracht op één locatie voor een helder, intuïtief beeld van de status van patiënten in de context van hun ziekte en toestand, en wordt datagestuurde beslissingsondersteuning gefaciliteerd. De zekerheid en het gemak om omvangrijke analytische hulpmiddelen ter beschikking te hebben bij het hele zorgpad.

  Philips geïntegreerde gezondheidszorg

  Partner met een vooraanstaand IT-bedrijf in de gezondheidszorg

   

  Philips HealthSuite is een open platform met services, functies en hulpmiddelen bedoeld om te inspireren en de ontwikkeling van een volgende generatie innovaties op gebied van gezondheid en welzijn mogelijk te maken. HealthSuite is speciaal gebouwd voor de gezondheidszorg. De infrastructuur is optimaal afgestemd op de gezondheidszorg en maakt naadloze integratie met bestaande (IT) infrastructuur ecosystemen van uw instelling mogelijk. Bekijk onze video voor meer informatie.

  Gerelateerde producten

  Betrouwbaar pad naar behandeling

  Meer informatie over onze oncologie-informaticaoplossingen voor patiëntgerichte zorg.

  Kom bij ons kijken op belangrijke evenementen, dan kunt u zien hoe onze geïntegreerde oplossingen u helpen uw uitdagingen met precision medicine in de oncologie het hoofd te bieden.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.