IntelliSpace Precision Medicine

Integrale beslissingen. Diepere inzichten.
Betrouwbaar pad naar behandeling.

AMP 2019

November 7 - 9
Baltimore, MD

Philips IntelliSpace Precision Medicine biedt een breed scala aan oplossingen die voortbouwen op de rijke klinische geschiedenis en de expertise in gegevensbeheer van Philips; op basis hiervan wordt een op genomica gebaseerd logitudinaal patiëntdossier gemaakt om oncologische teams te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen Kom ons bezoeken op AMP 2019 en laat u informeren hoe u precision medicine toegankelijk kunt maken.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Verwachte bijeenkomsten


Breng ons een bezoek bij de volgende verwachte evenementen. Als u aangeeft belangstelling te hebben, kunnen we een afspraak met u maken.  Wij horen graag van u.

AMP 2019

November 7 - 9

Baltimore, MD

Evidence-based zorgpaden van Dana-Farber

Behandeling van kanker wordt steeds moeilijker nu nieuwe gegevensbronnen een reeks steeds ingewikkeldere behandelingsopties verschaffen, van nieuwe medicijnen tot genoomgegevens.  Beslissingsondersteuning binnen de oncologie, met steun van het Dana-Farber Cancer Institute in Boston, verbetert complexe zorg door gepersonaliseerde behandelplannen voor patiënten mogelijk te maken. Daarbij wordt rekening gehouden met de verschillende behandelopties die beschikbaar zijn.  Dana-Farber deelt haar klinische beslissingsondersteuningslogica met Philips om verbeterde kankerzorg te bieden aan de oncologiegemeenschap.

dana-farber thumbnail

Philips en Dana-Farber brengen klinische richtlijnen t.b.v. patiëntspecifieke zorgpaden verder tot ontplooiing op ASCO 2018

Zal helpen om de uitdagingen bij het ontwikkelen en implementeren van precision medicine-programma’s aan te pakken.

  • Genoomgegevens beheren, vertalen en veilig opslaan
  • Relevante gegevens automatisch organiseren
  • Overal en op elk moment toegang tot onderzoeken en vastlegging van behandeladviezen
  • Communicatie verbeteren tussen moleculair pathologen en oncologen door genetica toe te voegen aan het Multi Disciplinair Overleg (MDO)

Mogelijk gemaakt door Philips Healthsuite
 

Philips HealthSuite is een open platform met services, functies en hulpmiddelen bedoeld om te inspireren en de ontwikkeling van een volgende generatie innovaties op gebied van gezondheid en welzijn mogelijk te maken. HealthSuite is speciaal gebouwd voor de gezondheidszorg. De infrastructuur is optimaal afgestemd op de gezondheidszorg en maakt naadloze integratie met bestaande (IT) infrastructuur ecosystemen van uw instelling mogelijk.

Beveiliging op alle niveaus beschermt gevoelige gezondheidsgegevens om de privacy van patiëntgegevens te waarborgen. Algoritmes voor klinische beslissingsondersteuning en voorspellende analyses kunnen gebruikmaken van verschillende richtlijnen en helpen bij het begrijpen van gegevens, terwijl de zorgverlening wordt geoptimaliseerd. Hulpmiddelen voor samenwerking faciliteren een betere coördinatie tussen zorgconsumenten en hun zorgverleners, patiënten en hun zorgteams, evenals voor de gehele volksgezondheid.

healthSuite

Nieuws

Klinische beslissingsondersteuning van Dana-Farber verbetert oncologische zorg
 

Het Dana-Farber deelt zijn logica voor beslissingsondersteuning met Koninklijke Philips om betere oncologische zorg naar de oncologiegemeenschap te brengen.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.