Careflow Optimization


Samenwerken
om klinische
zorgpaden te verbeteren

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Careflow Optimization

Om tot kwaliteitsverbeteringen in de zorg te komen kijken we kritisch naar de zorgketen. We brengen de rollen en verantwoordelijkheden van de betrokkenen in kaart. Ook willen we weten welke informatie nodig is om tot optimalisatie van het zorgproces en tot een eenduidige informatieoverdracht te komen. We willen verspilling voorkomen, blokkades opheffen en hiaten in de zorgketen vullen.

Onze aanpak leidt tot:
 

 • Een betere patiëntervaring
 • Verbetering van klinische KPI’s zoals tijd-tot-behandeling en heropnames

careflow optimization

Bekijk hoe onze Experience Flow Mapping-techniek gebruikt wordt om betrokkenen in het klinische zorgpad samen te brengen.

careflow cycle

Een strategische aanpak om tot resultaat te komen 
 

 • Data-analyse:
  Ons team van analisten onderzoekt data over de gezondheid van populaties om inzichten te krijgen in specifieke ziektebeelden en hoe hiermee om te gaan.

 • Interviews met betrokkenen:
  We voeren gesprekken, organiseren workshops en enquêtes met betrokkenen om hun informatiebehoeftes in kaart te brengen en obstakels in het zorgpad van de patiënt bloot te leggen.

 • Aanbevelingen en resultaten:
  Onze adviseurs helpen de onderlinge communicatie en de werkwijzen te verbeteren door iedereen die bij de patiënt betrokken is in teamverband te laten samenwerken en daardoor de vooraf gestelde doelen te halen.

Hoe we de transformatie van de zorg begeleiden

Experience Flow Mapping

Onze unieke aanpak, Experience Flow Mapping, is een gestructureerde methode om inzicht in de zorgbeleving en overzicht van het klinische proces te krijgen. We observeren en interviewen patiënten, familieleden en zorgprofessionals en voeren data-analyses uit.

 

We brengen alle data en inzichten in interactieve workshops met alle betrokkenen bijeen en brengen het zorgpad visueel in kaart. De verbetermogelijkheden die de meeste impact hebben, springen er direct uit. Dit creëert draagvlak voor verandering.

Experience flow mapping

Klinische Expertise

Clinical expertise

Onze klinische experts werken samen met ziekenhuizen en zorgsystemen om efficiënte klinische processen te ontwikkelen en klinische verbeterdoelen te bereiken. Wij begrijpen wat er in uw regio speelt en helpen mensen, processen, en technologieën zo op elkaar af te stemmen dat u een kosteneffectieve patiëntenzorg kunt aanbieden.

Patiëntvriendelijke thema's

Ambient Experience creëert een comfortabele en rustgevende omgeving voor uw patiënten. De patiënt kan zijn omgeving personaliseren door een 'kamerthema' te kiezen dat bij hem of haar past. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale thema’s voor kinderen. De thema’s zijn gebaseerd op eigen en bestaand onderzoek naar positive invloeden van licht, geluid en beelden.

View themes

Calming atmosphere

Maak kennis met ons team

Debbie Slye, Principal Consultant, Clinical Services

Debbie Slye, RN


Principal Consultant, Clinical Services

 

Debbie helpt organisaties om betere zorg te leveren. Haar expertise omvat klinische uitvoering, zorgketenoptimalisatie, service-ontwikkeling, en capaciteit- en human resource-planning. Debbie is geregistreerd verpleegkundige met ervaring in medische en chirurgische cardiologie, orthopedie en trauma.

Leer meer over zorgpad optimalisatie.

 

Contact

Gerelateerde diensten

 

Lees meer over onze andere Healthcare Consultancy

Verhalen uit de praktijk

*Resultaten uit casestudies zijn niet voorspellend voor resultaten in andere gevallen. Resultaten in andere gevallen kunnen variëren.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.