Klinische IT

Geïntegreerde IT voor betere patiëntenzorg

Complexe uitdagingen in de klinische IT vragen om radicale oplossingen

Het is een moeilijke tijd om in de zorg te werken en de situatie vraagt om radicale oplossingen. 

 

Onze focus ligt erop u te helpen uw doelen te bereiken. Net als u groeien en veranderen we voortdurend. Bij Philips creëren we oplossingen met het oog op de toekomst, waarbij we onze inspanningen afstemmen op de industriestandaards en altijd het viervoudige doel in gedachten houden.

 

U heeft de juiste bouwstenen nodig om succesvol te zijn. Met Philips als partner heeft u toegang tot een modulaire set geavanceerde software- en IT-producten om uw strategie te ondersteunen en u te helpen uw doelen op uw eigen tempo te bereiken. We innoveren doelgericht en bieden geïntegreerde oplossingen om uw groeiende onderneming te helpen. Daarnaast zijn we er trots op dat we uw partner mogen zijn en een sterke IT-basis kunnen bieden voor naadloze zorg, zodat u optimaal gebruik kunt maken van gegevens.

Wilt u spreken met een verkoopvertegenwoordiger of alleen op de hoogte blijven?

Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.

Portfolio met klinische oplossingen

Uw vaardigheden op essentiële zorggebieden verbeteren

Eén werkomgeving, één geavanceerde visualisatieoplossing

Philips IntelliSpace Portal is een geavanceerde oplossing voor visualisatie en analyse waarmee artsen op verschillende klinische terreinen en in meerdere modaliteiten kunnen diagnosticeren, opvolgen en communiceren via één naadloos geïntegreerde workflow.

Eén oplossing: Philips IntelliSpace Portal

Eén geïntegreerde, geavanceerde visualisatieoplossing die u grote voordelen biedt.

Gebruik Enterprise Imaging om uw efficiëntie een boost te geven

Zorginstellingen werken hard aan het creëren van zorgsystemen die gezondheidszorg persoonlijker en toegankelijker maken. Dankzij de unieke back-end stelt het Philips Enterprise Imaging-platform zorgverleners in staat om al dan niet in samenwerking uitgebreide klinische beelden te maken, uit te wisselen en te beheren in het gehele zorgcontinuüm.

Het platform is schaalbaar dankzij een modulaire opbouw waarmee het EPD de juiste beelden in de hele instelling kan distribueren – van klinische gegevensrapportage en opname en archivering in de hele onderneming tot een volledig patiëntbeeldvormingsrapport.

Ontdek hoe Philips de basis kan bieden voor daadwerkelijke samenwerking binnen de gezondheidszorg.

Partner op het gebied van strategische gezondheids-IT met een beheerde-serviceoplossing

Philips IntelliSpace Enterprise Edition is een uitgebreide beheerde-serviceoplossing voor uw gezondheids-IT in het hele zorgcontinuüm. Hiermee kunnen de kosten en groei van uw onderneming worden beheerd door oplossingen met elkaar te verbinden, workflows te optimaliseren via specialisten, prestatiegaranties te bieden en investeringen voorspelbaarder te maken dankzij de transparante totale eigendomskosten.

De basis leggen voor gezamenlijke groei en zorg

Via een interoperabiliteitsplatform op basis van open standaarden maakt Philips naadloze uitwisseling van patiëntgegevens tussen verschillende zorginstellingen mogelijk, zodat de juiste informatie op het juiste moment wordt geleverd aan de juiste mensen.
 

De oplossing is afgestemd op uw specifieke workflowbehoeften en is toekomstbestendig, groeit mee met uw organisatie en heeft een hoge mate van privacy en beveiliging.

Ontdek hoe Philips Interoperability Solutions mensen en medische gegevens in uw organisatie kan samenbrengen.

Gerelateerde oplossingen in de IT

Pictogram services

Neem contact op met de klantenservice / ondersteuning

Pictogram van vragen

Vragen over beveiliging?

Pictogram van documentatie

Op zoek naar productdocumentatie?

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.