Diagnostische IT

Geïntegreerde diagnostische oplossingen voor betere patiëntenzorg

Zorg ervoor dat gegevens en capaciteiten die gefragmenteerd en gescheiden zijn u niet weerhouden van uw missie om tijdige, relevante zorg te leveren. Ontdek oplossingen die u helpen snelle, nauwkeurige diagnoses te stellen die cruciaal zijn voor uw patiënten en die de personeelstevredenheid verbeteren.
 
Als het gaat om zorginformatica, heeft u een partner nodig die niet alleen verstand heeft van IT, maar ook van de vele nuances in effectieve zorgverlening. Gegevenstoegang vormt de basis van kwaliteitszorg. Laat ons u helpen over te stappen naar volledig geïntegreerde oplossingen om de diagnostiek naar een hoger niveau te tillen.

Zorgtraject versnellen

Artikel

De vijf belangrijkste dingen om op te letten bij een zakelijke IT-partner

Het ontwikkelen van een effectieve beeldvormingsstrategie voor ondernemingen is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kiest u een partner die u daarbij kan helpen? Hier volgen vijf factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een zakelijke IT-partner, met als doel om altijd en overal toegang te hebben tot diverse medische beelden voor iedereen in het gehele zorgcontinuüm.

Toegang tot dossiers

Toegang tot het volledige patiëntendossier waar en wanneer dat nodig is

Een complete radiologieworkflow met geïntegreerde rapportage en geavanceerde toepassingen voor diagnostische resultaten om tijdrovend en handmatig zoeken naar gegevens te elimineren. Een enkele bron van beeldinformatie wordt gebruikt om het beeldvormingsdossier te creëren.

Klinische bevindingen

Zet klinische bevindingen om in een beslissend, actiegericht plan

U heeft een volledig overzicht nodig van de cardiovasculaire geschiedenis van uw patiënt. Door zowel het verleden als het heden te bekijken kunt u sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen. Stap over naar geïntegreerde cardiologische oplossingen om het delen van gegevens en klinische besluitvorming naar een hoger niveau te tillen.

Vroegtijdige detectie

Verkrijg tijdige en bruikbare inzichten voor nauwkeurige oncologische zorg

Onze oncologische IT-oplossingen zorgen voor het genereren, interpreteren en integreren van de juiste inzichten op het juiste moment in verschillende specialismen, en leveren inzichten rechtstreeks aan oncologische zorgteams.

Gegevensinzichten

Voeg gegevens samen voor bruikbare inzichten

Geef uw personeel de juiste tools om in realtime operationele resultaten te verbeteren en kosten te verlagen. Philips PerformanceBridge biedt toegang tot verzamelde gegevens en door AI gegenereerde best-case scenario's, voorspellende budgettering, mix/modellering van personeel en projecties voor de benodigde apparatuur.

Belangrijkste mogelijkheden

 • Integrated Diagnostics

  Unleash the power of fully integrated solutions. Discover our user-friendly, clinically proven portfolio of integrated diagnostic informatics solutions.

 • Workflows voor echocardiografie

  Philips Echocardiografie zet zich in voor zorgverleners om de kwaliteit van de hartzorg te verbeteren door de klinische efficiëntie te verhogen. Philips brengt innovaties die de workflows voor echocardiografie stroomlijnen, vanaf het moment dat verwijzende artsen een order plaatsen tot het moment dat bevindingen worden gedeeld.

 • Philips Healthcare for clarity on the cancer care journey

  Philips helps bring more clarity at every moment of cancer care through streamlined multidisciplinary workflows and integrated patient data. See how.

 • Cardiac imaging

  Our cardiac imaging solutions provide excellent image quality and streamlined analysis, reporting and insights for a more confident diagnosis.

 • Workflowoplossingen van Philips Radiology

  Ontdek hoe het portfolio van Philips met geïntegreerde workflowoplossingen voor radiologie u kan helpen workflows te koppelen om de resultaten en de efficiëntie op uw radiologieafdeling te verbeteren.

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Voetnoten


Product is mogelijk niet overal beschikbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Philips-vertegenwoordiger om te controleren of deze oplossing geschikt is voor uw regio en/of taal.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.