1
Audio en video

Passive 3D-bril

  Passive 3D-bril

  Bekijk alles tot in detail

  Een overrompelende 3D-bioscoopervaring voor de hele familie. De Easy 3D-bril van Philips met Oakley 3D-optica garandeert de beste prestaties, ultiem comfort en optimale stijl. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekijk alles tot in detail

Een overrompelende 3D-bioscoopervaring voor de hele familie. De Easy 3D-bril van Philips met Oakley 3D-optica garandeert de beste prestaties, ultiem comfort en optimale stijl. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Bekijk alles tot in detail

Met Oakley 3D-optica

 • Beter lichtbeheer

  Reflectie kan de 3D-beleving bederven. Deze lenzen hebben een cilindervormige kromming waardoor reflectie vrijwel volledig wordt voorkomen. Dit in tegenstelling tot 'plattere' 3D-lenzen die dit probleem niet aanpakken. Dankzij Oakley 3D-optica kan Philips u de comfortabelste Easy 3D-beleving bieden.

 • Kromming voor een perfecte pasvorm voor het beste zicht

  Deze bril is voorzien van Oakley 3D-optica met een cilindervormige kromming waardoor de bril beter op uw gezicht past. Dankzij de kromming voor een perfecte pasvorm hebt u een beter 3D-zicht en dus een comfortabelere beleving.

 • Licht metalen montuur voor stijl en comfort

  Deze Easy 3D-bril heeft een licht metalen montuur. Bovendien heeft de bril een pasvorm op drie punten. Hierdoor bent u de frustrerende losse pasvorm van een normale bril vrijwel helemaal kwijt. De Easy 3D-bril heeft een stijlvol ontwerp met rubberen pootjes voor een langdurig comfort.

 • Krasbestendige lenzen voor optimale duurzaamheid

  De wegwerp-3D-brillen in de bioscoop zijn kwetsbaar en er komen eenvoudig krassen op de lenzen. De Oakley 3D-optica zijn gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen krassen. U kunt er zeker van zijn dat u een duurzame bril krijgt. Dit is het resultaat van decennia aan innovatie.

Alle specificaties bekijken
 • Gezondheidswaarschuwing:
 • als u of uw gezinsleden een voorgeschiedenis hebben van epilepsie of lichtgevoelige aanvallen, raadpleegt u een arts voordat u zichzelf blootstelt aan knipperende lichtbronnen, snel opeenvolgende beelden of 3D-beelden.
 • Om ongemakken als duizeligheid, hoofdpijn en desoriëntatie te voorkomen, raden wij u aan geen 3D-beelden gedurende langere tijd te bekijken. Als u ongemak ervaart, dient u te stoppen met kijken naar 3D-beelden en geen handelingen uit te voeren die gevaarlijk kunnen zijn totdat alle symptomen zijn verdwenen.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • Gebruik de 3D-bril niet voor een ander doel dan 3D TV-kijken.
 • VERSTIKKINGSGEVAAR: laat kinderen jonger dan 3 jaar niet met de 3D-brillen spelen. Ze kunnen stikken in de batterijklep of de batterij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in