Niet-gecategoriseerd

Verzachting van spierpijn met infrarood

  Verzachting van spierpijn met infrarood

  Effectieve verzachting van pijn

  Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, oftewel het halve lichaam. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verzachting van spierpijn met infrarood

650 W, Behandeling van het halve lichaam, 63, 5 cm hoog HP3641/02 Soortgelijke producten zoeken

Effectieve verzachting van pijn

Diep doordringende infraroodwarmte

 • Diep doordringende infraroodwarmte

  Diep doordringende infraroodwarmte

  Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

 • Infrarood halogeenlamp (650 watt)

  Infrarood halogeenlamp (650 watt)

  De Philips InfraCare HP 3643 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 60 x 40 cm, zoals de gehele rug, beide schouders en de nek, of de dijen. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 650 watt zijn geoptimaliseerd voor de behandeling van het halve lichaam (60 x 40 cm), waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gebied wordt verspreid.

 • Instelbare hoek met rotatie

  Instelbare hoek met rotatie

  De InfraCare HP 3643 is eenvoudig te gebruiken voor behandelingen van het halve lichaam en in verschillende situaties (bijvoorbeeld wanneer u op een bed of bank ligt), dankzij de maximale flexibiliteit. De hoogte is instelbaar. Daarnaast is het ook mogelijk de lampbehuizing eenvoudig horizontaal en verticaal te verstellen (links/rechts 90 graden) en te kantelen (45 graden) om het pijnlijke lichaamsdeel optimaal te behandelen.

 • Digitale timer met automatische uitschakeling

  Digitale timer met automatische uitschakeling

  De behandeltijd kan eenvoudig worden beheerd door het geadviseerde aantal minuten of het gewenste aantal minuten in te stellen. De digitale timer telt automatisch af en schakelt ook automatisch uit wanneer de sessie is afgelopen.

 • Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Ondersteund door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD)

  Dit apparaat heeft bewezen gezondheidsvoordelen te hebben, zoals gecertificeerd door de Richtlijn Medische Hulpmiddelen (MDD).

 • Dimmer met 3 warmtestanden

  Dimmer met 3 warmtestanden

  De infraroodwarmte die de InfraCare biedt, kan eenvoudig worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. U kunt kiezen uit drie verschillende standen voor warmte-intensiteit, waardoor de behandeling voor iedereen zo aangenaam mogelijk is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in