Niet-gecategoriseerd

Infraroodlamp

  Infraroodlamp

  Biedt verzachting bij spierpijn en verkoudheid

  De infraroodlamp van Philips verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 100 watt voelt comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting in een gebied van 20 x 30 cm.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Biedt verzachting bij spierpijn en verkoudheid

Diepe, gerichte warmte

 • Diep doordringende infraroodwarmte

  Diep doordringende infraroodwarmte

  Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

 • Infraroodlamp (100 watt)

  Infraroodlamp (100 watt)

  De Philips-infraroodlamp (100 watt) is geoptimaliseerd voor een verzachting van pijn in gebieden van 20 x 30 cm, zoals een schouder, elleboog, kuit of nek.

 • Instelbare hoek

  Instelbare hoek

  De infraroodlamp kan tot 40 graden naar achter worden gekanteld.

 • Opbergvak voor snoer

  Opbergvak voor snoer

  De infraroodlamp heeft aan de achterzijde een opbergvak voor het snoer. Hier vindt u een houder waar u het snoer omheen kunt wikkelen, zodat u het apparaat gemakkelijk kunt opbergen.

 • Al meer dan 15 miljoen infraroodlampen verkocht

  Philips is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van verlichting en heeft al meer dan 100 jaar ervaring op dit terrein. Philips heeft over de hele wereld meer dan 15 miljoen infraroodlampen verkocht.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in