1

Xenon WhiteVision gen2

Xenon autolamp

  -{discount-percentage}%

  Xenon WhiteVision gen2

  Xenon autolamp

  Puur en helder wit licht tegen de duisternis

  Philips Xenon WhiteVision gen2-lampen geven uw auto een intens witte look en geven u helderder, uniformer wit licht op de weg. De perfecte keuze voor Xenon-koplampen die lijken op LED-lampen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Puur en helder wit licht tegen de duisternis

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Puur en helder wit licht tegen de duisternis

Philips Xenon WhiteVision gen2-lampen geven uw auto een intens witte look en geven u helderder, uniformer wit licht op de weg. De perfecte keuze voor Xenon-koplampen die lijken op LED-lampen. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Xenon WhiteVision gen2 Xenon autolamp

Type lamp: D2R, Verpakking van 1, 85 V, 35W 85126WHV2S1 Soortgelijke producten zoeken

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Puur en helder wit licht tegen de duisternis

Intens witter licht om bestuurders zich te helpen concentreren

 • Ultiem wit effect dat lijkt op de andere LED's op uw auto

  Philips Xenon WhiteVision gen2-koplampen zijn de perfecte oplossing voor automobilisten die een kraakheldere uitstraling willen voor hun koplampen - gelijk aan die van LED's. Met dezelfde kleurtemperatuur als LED-lampen, vormt Xenon WhiteVision gen2 de ultieme upgrade voor uw xenonkoplampen.

 • Heldere, zuiver witte lichtbundel snijdt door duisternis

  Met een kleurtemperatuur van tot 5000 kelvin verlichten Philips Xenon WhiteVision-lampen de weg voor u met een heldere, zuiver witte lichtbundel die door de duisternis snijdt. U hoeft zich minder in te spannen om het wegdek te zien en kunt zo genieten van een veiligere en plezierigere rit. Met Philips-autolampen wordt u er niet meer van weerhouden om 's nachts te rijden.

 • Meer contrast voor betere zichtbaarheid en veiliger rijden

  Bij rijden in het donker is het van groot belang om wegmarkeringen en borden snel te kunnen zien en herkennen. Met de Xenon WhiteVision-lampen beschikt u over een intens, uniform wit licht. In combinatie met een hoge kleurtemperatuur bieden de koplampen een sterker contrast en een betere reflectie van objecten en borden. En u kunt genieten van een comfortabelere en veiligere rijervaring. Het is een feit dat veel verkeersongevallen worden veroorzaakt door oververmoeide bestuurders die de concentratie verliezen. Het wittere licht helpt om de concentratie te behouden en alert te blijven wanneer u in het donker rijdt.

 • Krachtigere lichtbundel voor een verbeterd zicht

  Deze krachtige witte koplamp biedt een intenser licht. Philips WhiteVision gen2 beschikt over hoogwaardig licht en biedt tot 120% meer zicht in vergelijking met de wettelijke minimumnorm. Het verbeterde licht vergroot uw zicht voor meer controle over uw voertuig.

 • Intens wit licht, 100% goedgekeurd voor op de weg

  Hoewel helderder licht u helpt beter te zien, is de weg minder veilig voor u wanneer ze tegemoetkomend verkeer verblinden. De ECE-gecertificeerde Xenon WhiteVision gen2 biedt een intens wit licht dat goedgekeurd is voor de openbare weg, met daarnaast een koplampkleur die harmonieert met LED-verlichting. Het resultaat is licht dat zorgt voor een uitstekend zicht voor veiliger rijden, zonder andere bestuurders te irriteren.

 • Philips wordt aanbevolen door alle grote autofabrikanten

  Philips staat bekend om technologisch geavanceerde autoverlichting, met innovaties die nu de standaard zijn geworden in moderne auto's. Eén op de twee auto's in Europa, en één op de drie wereldwijd, is uitgerust met Philips lampen, waardoor dit merk een favoriete keuze is van alle grote autofabrikanten.

 • Philips-autolampen hebben een zeer goede weerstand

  UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat het risico op vroegtijdig kapotgaan is verdwenen. Philips UV-kwartsglas autolampen zijn bestand tegen zware thermische schokken en geschikt voor een hogere druk in de lamp, waardoor een krachtigere lichtstraal mogelijk is ter verbetering van het zicht. Mede dankzij een speciale anti-UV-coatingtechnologie die de koplampen beschermt tegen schadelijke ultraviolette stralen, kunt u erop rekenen dat deze lampen zijn gemaakt voor een lange levensduur.

 • Verkrijgbaar in de meeste populaire Xenon-lamptypen: D1S, D2S, D2R en D3S

  Om te ontdekken welke Xenon WhiteVision gen2-autolampen bij uw auto passen, gaat u naar www.philips.com/automotive

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in