1
Autoverlichting

Xenon X-tremeVision gen2

Xenon autolamp

  Xenon X-tremeVision gen2

  Xenon autolamp

  Veiligheid boven alles met helderdere lampen

  Een krachtige straal die het uiterste haalt uit het licht: X-tremeVision gen2 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Xenon-technologie. Deze hoogwaardige lampen vergroten uw zichtbaarheid op de weg, waardoor u veiliger en comfortabeler kunt rijden. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Veiligheid boven alles met helderdere lampen

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Veiligheid boven alles met helderdere lampen

Een krachtige straal die het uiterste haalt uit het licht: X-tremeVision gen2 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Xenon-technologie. Deze hoogwaardige lampen vergroten uw zichtbaarheid op de weg, waardoor u veiliger en comfortabeler kunt rijden. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Xenon X-tremeVision gen2 Xenon autolamp

Type lamp: D2S, Verpakking van 1, 85 V, 35W 85122XV2C1 Soortgelijke producten zoeken

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Veiligheid boven alles met helderdere lampen

Zie alle hobbels, bochten en obstakels op de weg

 • Beter zicht voor veiliger en comfortabeler rijden

  Verlichting is essentieel tijdens het rijden en met betere verlichting kunnen ongelukken worden voorkomen. De Xenon X-tremeVision gen2 verbetert de zichtbaarheid, zodat u obstakels en verkeersborden eerder opmerkt, wat uw reactietijd ten goede komt. De spectrale samenstelling van deze lamp is aangepast aan de natuurlijke kleurgevoeligheid van de ogen. Met een kleurtemperatuur van 4800 K produceert deze koplamp bovendien licht dat zacht is voor de ogen. Zo rijdt u veiliger en comfortabeler in het donker.

 • Philips heeft de innovatieve Xenon HiD-technologie uitgevonden

  Xenon HiD-lampen (High Intensity Discharge) bieden twee keer zoveel licht voor veiliger rijden onder alle omstandigheden. Onderzoek heeft aangetoond dat automobilisten zich met xenonverlichting beter op de weg concentreren en obstakels en verkeersborden veel sneller opmerken dan met traditionele lampen. En hoe bent u de duisternis beter de baas dan met een intens wit licht dat vergelijkbaar is met daglicht?

 • De autolampen van Philips zijn bekroond

  Onze hoogwaardige en innovatieve autolampen woorden keer op keer bekroond door deskundigen op autogebied.

 • Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten.

  Philips loopt al 100 jaar actief voorop in de autoverlichtingsbranche, met technologische innovaties die nu standaard worden gebruikt in moderne auto's. Tegenwoordig is in Europa een op de twee auto's en wereldwijd een op de drie auto's voorzien van verlichting van Philips.

 • Voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor ECE-goedkeuring

  De autoproducten en -services van Philips worden als toonaangevend beschouwd in de Original Equipment Manufacturer-markt en de vervangingsmarkt. Onze producten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en volgens de hoogste specificaties. Zij zijn ontworpen voor optimale veiligheid en maximaal comfort van onze autorijdende klanten. Ons gehele assortiment is grondig getest, gecontroleerd en gecertificeerd (ISO 9001, ISO 14001 en QSO 9000) volgens de zwaarste ECE-vereisten. Kortom: dit is kwaliteit die u kunt vertrouwen.

 • Autolampen van Philips zijn gemaakt van hoogwaardig kwartsglas

  UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat lampen zelden springen. Philips-lampen van kwartsglas kunnen zware thermische schokken daardoor probleemloos weerstaan. Bovendien wordt door de verhoogde druk in de lamp met UV-kwartsglas krachtiger licht geproduceerd en krachtiger licht betekent een betere rijervaring, hoe donker het ook is op de weg.

 • Het licht schijnt op de juiste plek vóór uw auto

  Koplampen moeten niet alleen krachtig zijn ze moeten ook optische precisie bieden. De Xenon X-tremeVision plus-lampen hebben de meest nauwkeurige afbuigtechnologie, uitgelijnd op 150-350 µm. Hierdoor verlichten ze de weg precies daar waar u dat nodig hebt, zonder tegenliggers te verblinden.

 • Xenon X-tremeVision plus: voor superieur zicht

  Xenon X-tremeVision plus-lampen zijn voorzien van Philips Xenon-technologie voor ultieme prestaties. Dankzij een langere lichtstraal en tot 150% meer zicht helpen X-tremeVision plus-lampen u obstakels eerder op te merken, zodat u op tijd kunt reageren. Dankzij het verbeterde perifere zicht bent u zich meer bewust van potentiële gevaren langs de weg, zoals voetgangers of naderende kruisingen. Deze lampen verlichten helder alle hobbels, bochten en gevaren op de weg, zodat ze perfect zijn voor de meest veeleisende bestuurders en de meest uitdagende omstandigheden op de weg.

 • Autolampen van Philips zijn beschermd tegen UV-schade

  De speciale anti-UV-coatingtechnologie van Philips beschermt de koplampen tegen schadelijke ultraviolette stralen, waardoor kwartsglas met Philips UV-coating perfect is voor alle rijomstandigheden. Dit extra beschermende laagje zorgt ervoor dat uw koplampen langer meegaan.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in