1
Producten

  Woonkamerverlichting van Philips

  Voor velen is de woonkamer het hart van de woning en vaak is die multifunctioneel. Het is een plek om te ontspannen met vrienden, televisie te kijken op de bank, te werken of zelfs maaltijden te genieten, kortom het is een kamer met veel gezichten. Afhankelijk van hoe u de kamer gebruikt, dient uw woonkamerverlichting te worden aangepast aan uw activiteiten.

  Ideeën voor woonkamerverlichting – voor een gezellige sfeer

   

  Uw woonkamerverlichting moet zich aanpassen aan veel situaties, want niet elk licht past bij elke gelegenheid. Een plafondlamp vormt de basis voor de perfecte woonkamerverlichting. Combineer je plafondlamp met een dimbare lamp. Hiermee creëer je een reeks aan lichtnuances, van helderwit licht tot gezellig warm licht. Wij bevelen LED-lampen aan: die produceren een zacht wit licht, zijn dimbaar en besparen energie. Een plafondlamp is erg nuttig voor spelen, schoonmaken of werken. Als u wilt dat uw kamer warmer aanvoelt, kunt u uw verlichting hiermee aanvullen:

   

  • tafellampen op de eetkamertafel, op vensterbanken of boekenplanken
  • vloerlampen dicht bij de fauteuil of leesstoel
  • wandverlichting in combinatie met spiegels, schilderijen, beeldhouwwerken
  • geïntegreerde verlichting, d.w.z. ingebouwd in de boekenplanken

  Alleen het beste voor uw woonkamer - alle voordelen in een oogopslag

  5 jaar garantie
  Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
  kleurtemperatuur verlichting
  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
  Philips energiebesparende lamp
  Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
  LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Verlicht uw woonkamer

   

  Woonkamerlampen voorzien u niet alleen van helderheid, ze kunnen ook decoratief zijn. U kunt accenten zetten en het licht een deel van uw interieurontwerp laten worden door eenvoudigweg de perfecte woonkamerverlichting te gebruiken. De eisen aan uw woonkamerverlichting verschillen afhankelijk van de grootte van uw kamer; kamers met lichtgekleurd meubilair hebben minder licht nodig dan donkere kamers, en indirecte verlichting creëert een gezellige sfeer.

   

  Hebt u een eethoek in uw woonkamer? Dan zou u kunnen overwegen die te verlichten met een dimbare hanglamp boven de tafel. Daarmee kunt u het licht aanpassen in overeenstemming met uw behoeften – hetzij voor dineren, spelletjes of werken. Wandverlichting gecombineerd met spiegels of schilderijen helpt u een gezellige sfeer te creëren en datzelfde geldt ook voor tafellampen op vensterbanken, boekenplanken of zijtafels.

  Philips myLiving RING

  hanglamp

  Breng in uw woonkamer verbluffende effecten aan met een hanglamp die er een vleugje moderne speelsheid aan toe voegt, ongeacht of het licht aan of uit is.
  Bekijk Icon
  Creëer een stijlvolle en gastvrije sfeer
  Bekijk Icon
  Materialen van hoge kwaliteit
  Bekijk Icon
  Creëer mooie lichteffecten
  Philips-lamp RING 4091331PN woonkamerlamp
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

  Combineer je verlichtingsarmatuur met de juiste lamp

  video over woonkamerverlichting met Philips WarmGlow

  Bekijk hoe u met de Philips SceneSwitch LED-lampen de perfecte sfeer creëert in uw woonkamer.

  Bekijk Icon
  Combineer de vloerlamp met een SceneSwitch
  LED-lamp: Hiermee kunt u 3 verschillende scènes instellen, van helder licht tot een gezellige gloed, en dat alles zonder een dimmer.
  Bekijk Icon
  Schilderijen en foto's of spiegels kunnen benadrukt worden met plafondspots. Ongeacht hoe helder u ze wilt laten branden: onze dimbare WarmGlow LED-lampen leveren altijd een gezellige gloed. Hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht is.
  Bekijk Icon
  Gekleurd licht of dimbare lampen kunnen worden gebruikt om de sfeer aan te passen. Wij bevelen Philips Hue aan: met meer dan 16 miljoen kleuren kunt u uw alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring.
  Andere ruimtes
  Kinderkamerverlichting
  Combineer je verlichting met de juiste lamp

  Vind de juiste

  lamp