COVID-19

  Producten & diensten

  Vragen? Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar ${covid_phone_number}

  Configureerbare bundels voor patiëntbewaking

  Om zo efficiënt mogelijk te voorzien in de behoeften van onze klanten op het gebied van patiëntbewaking en diagnostische cardiologie heeft Philips twee bundelcategorieën gedefinieerd. Deze zijn gericht op ondersteuning van geïntubeerde patiënten in kritieke toestand en niet-geïntubeerde patiënten in kritieke toestand.

   

  Elke bundelcategorie maakt diverse combinaties van opties mogelijk om in te spelen op individuele instellingsvereisten en de acuïteit van patiënten, en biedt tegelijkertijd de benodigde flexibiliteit om aan de vraag te voldoen. We hebben interne processen opgezet om prioriteit te geven aan orders en om te zorgen voor een snelle reactie op dringende vragen van klanten. Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger om aan de slag te gaan.

  Productopties voor geïntubeerde patiënten in kritieke toestand

  Uw Philips-vertegenwoordiger stelt een bundel samen die aan uw behoeften voldoet. De vertegenwoordiger helpt u met het volgende:

   

  Selecteer uw monitor en metingen uit onze reeksen patiëntmonitoren, waaronder IntelliVue, Efficia*, EarlyVue en Goldway*. Deze bundeloptie omvat CO2-meting. Er is ook een configuratie beschikbaar voor diagnostische cardiologie, inclusief een PageWriter-cardiograaf.

   

  Selectie van toebehoren en sensoren: we bieden een kleinere keuze uit ons portfolio. Toebehoren en sensoren zijn essentieel voor het verkrijgen van de klinische metingen die uw patiënten en zorgteams nodig hebben.

  Productopties voor niet-geïntubeerde patiënten in kritieke toestand

  Uw Philips-vertegenwoordiger stelt een bundel samen die aan uw behoeften voldoet. De vertegenwoordiger helpt u met het volgende:

   

  Selecteer uw monitor en metingen uit onze reeksen patiëntmonitoren, waaronder IntelliVue, Efficia*, EarlyVue en Goldway*. Deze bundeloptie omvat geen CO2-meting. Er is ook een configuratie beschikbaar voor diagnostische cardiologie, inclusief een PageWriter-cardiograaf.

   

  Selectie van toebehoren en sensoren: we bieden een kleinere keuze uit ons portfolio. Toebehoren en sensoren zijn essentieel voor het verkrijgen van de klinische metingen die uw patiënten en zorgteams nodig hebben.

  Monitor/defibrillator en defibrillatorproducten

  HeartStart-monitor/defibrillators kunnen worden gebruikt als bedmonitor in uw ziekenhuis. Ziekenhuizen kunnen een monitor/defibrillator gebruiken in plaats van een traditionele bedmonitor. U kunt bewakingsparameters gebruiken voor COVID-19-patiënten, waaronder CO2, SpO2, NiBD, temperatuur, ECG (tot 12 afleidingen bij HeartStart Intrepid) en pacing.

  Webinars en evenementen over COVID-19

  Beheer van onnodige alarmen bij patiënten in isolatie

  Jacob Turmell, DNP, RN, NP-C, ACNS-BC, CCRN-K Alarm Management Thought Leader 

  De uitdagingen van het voorkomen van ICU-delier bij patiënten in isolatie

  Lauren Rodriguez, MSN, RN, CCRN Workflow Thought Leader

  Ondersteuning van NICU-gezinnen die van elkaar gescheiden zijn

  Christine Perez, promovendus, RN, BSN, CEIM, NTMNC NICU Thought Leader

  Bewaking op afstand van geïsoleerde patiënten

  Ray McLean, RN, BSN Work flow Thought Leader

  Sarah McCalebb BSN, RN, CEN, Pete Stribling MSN, RN

  ESICM-logo
  Philips is er trots op de European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) te ondersteunen bij haar inspanningen op het gebied van educatie over COVID-19. ESICM verzorgt een reeks gratis webinars met internationale deskundigen. Herhalingen van eerdere webinars en informatie over verwachte programma's zijn hier beschikbaar.  

  Wij staan u bij

  georganiseerd

  Georganiseerd om te helpen

   
  We hebben onze resources en mogelijkheden op elkaar afgestemd om zorgsystemen sneller toegang te kunnen geven tot informatie en zorgoplossingen, zodat een optimale patiëntenzorg kan worden geboden.
  aanpassen

  Actief aanpassen

   
  We passen onze producten en technologieën aan en ontwikkelen deze verder om u te helpen om te gaan met de complexiteit van de ziekte, patiëntenpopulaties en zorgomstandigheden.
  verbindingen

  Verbindingen maken

   
  We benutten onze infrastructuur en platformen om zorgteams met elkaar te verbinden en zorgsystemen zo efficiënt mogelijk te laten communiceren terwijl ze de voorbereiding, respons en herstelinspanningen zo goed mogelijk uitvoeren.
  *Mogelijk zijn niet alle productlijnen beschikbaar voor uw markt.

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.