Ondersteuning voor de beeldvormingsafdeling die het opneemt tegen COVID-19

  Vragen? Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel naar +31 (0) 40 279 3333

  Philips is zich bewust van de risico's, spanningen en uitdagende omstandigheden waarmee zorgverleners wereldwijd te maken hebben in strijd tegen de nieuwe COVID-19 coronacrisis.  Philips doet er alles aan om u en uw patiënten in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

   

  Deze pagina bevat educatieve hulpmiddelen ter ondersteuning van het gebruik en onderhoud van uw Philips-apparatuur en informatie over aanvullende producten die u nodig hebt om de klinische capaciteit te vergroten. We zullen deze pagina blijven bijwerken met COVID-19-gerelateerde informatie en beste praktijken zodra deze beschikbaar zijn.

   

  De Philips-gemeenschap en onze families over de hele wereld zijn dankbaar voor de zorgverleners aan de frontlinie van deze pandemie. Uw betrokkenheid inspireert en stimuleert ons in onze missie om levens te verbeteren.

  Richtlijnen voor de reiniging en desinfectie van Philips-beeldvormingsproducten

  Raadpleeg het gedeelte Trainingen en hulpmiddelen voor richtlijnen voor reiniging en desinfectie van beeldvormingsproducten per categorie.

  Trainingen en hulpmiddelen 

  Philips-beeldvormingsproducten met betrekking tot COVID-19


  (Opmerking: de producten zijn mogelijk niet in alle regio’s verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale Philips-vertegenwoordiger voor informatie over de volledige beschikbaarheid van het portfolio.)

  Gerelateerde oplossingen

  • Hoe de patiëntbewakingsafdeling van Philips wereldwijd omgaat met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19)

   Hoe de patiëntbewakingsafdeling van Philips wereldwijd omgaat met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19)