Accessoires en onderdelen
Producten

Philips accessoires en onderdelen    

Bent u op zoek naar een accessoire of onderdeel voor uw Philips product? Wij bieden u een brede keuze van Philips accessoires en onderdelen zoals: Sonicare opzetborstels, Senseo padhouders, Saeco melkreservoir, Airfryer mandje, stofzuiger mondstuk, scheerkoppen, opladers en veel meer.

 

Voor het snelste resultaat zoekt u op het product- of modelnummer.

Vind het modelnummer van uw product 

Ieder product heeft een modelnummer. Een modelnummer is meestal een combinatie van letters gevolgd door cijfers (bijvoorbeeld HX9332, HD8763/01).

 

U vindt het modelnummer afhankelijk van uw product op een andere locatie, bijvoorbeeld aan de onderkant van uw product, in het batterijvakje of in geval van een Saeco op de sticker in de onderhoudsdeur. Indien u uw modelnummer niet op uw product terugvindt, kunt u uw modelnummer ook terugvinden op de bijgevoegde handleiding of op de doos:

Op de doos
Op de doos
In het product
In het product
Op het product
Op het product
In de handleiding
In de handleiding
U kunt ook hieronder uw product opzoeken:

Veelgestelde vragen over accessoires en onderdelen

1) Wat kan ik doen als ik het accessoire of onderdeel welke ik zoek niet kan vinden?
 

 

Hebt u hulp nodig bij het selecteren van het correcte accessoire of onderdeel, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn telefonisch Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 op 0900 202 11 77 (lokaal tarief). Ook kunt u ons bereiken via chat of email.

Lees verderSluiten