1
Philips Sonicare Mondverzorging

Philips Sonicare mondverzorging

Goede mondverzorging: de basis van een stralende glimlach

 

Het is ongeveer de eerste regel die je in je leven leert: poets minimaal twee keer per dag je tanden. En dat is niet voor niks. Te weinig of slecht poetsen kan namelijk nare gevolgen hebben voor je gebit.

 

Het is dus zaak om te zorgen voor een goede mondverzorging en voldoende aandacht te schenken aan je gebit. Dan kun je het beter ook maar goed en effectief aanpakken. Met één van de vele verschillende varianten van Philips Sonicare bijvoorbeeld. Op naar een stralende glimlach.

Waarom kiezen voor Philips mondverzorging?

 

Wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk 

Philips Sonicare is wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk door tandheelkundige professionals. De Sonicare-modellen bieden alle voordelen van een moderne elektrische tandenborstel, maar poetsen net zo makkelijk en vertrouwd als een handtandenborstel. Zo zijn de borstelkopjes ovaal en langwerpig, in tegenstelling tot de vaak ronde kleinere kopjes bij andere elektrische tandenborstels.

Nr 1 Sonicare

62.000 poetsbewegingen* en unieke, dynamische reiniging

De borstels bewegen met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut* op een zogeheten sonische manier, waarbij ze niet ronddraaien, maar heen en weer bewegen - net als bij een gewone tandenborstel. De Sonicare tandenborstel heeft een unieke dynamische reinigingswerking die plak diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert. Het is bovendien mogelijk mee te poetsen, zonder dat daarbij de effectiviteit van de plakverwijdering vermindert. Deze poetstechniek heeft enorm veel voordelen. Zo verwijdert hij veel meer tandplak dan een gewone tandenborstel, de Sonicare FlexCare Platinum verwijdert zelfs tot wel 10 keer meer.

 

Het resulteert volgens veel gebruikers in een gladheid die je alleen na een tandartsbezoek voelt. De langwerpige vorm van het borstelkopje zorgt ervoor dat hij een groot tandoppervlak poetst.

 

Voor elke behoefte

Omdat niemand hetzelfde gebit heeft, zijn er verschillende Philips Sonicare-modellen verkrijgbaar. Ieder met eigen speciale extra functies voor specifieke problemen, zoals gevoelig tandvlees en verkleurde tanden. Er is zelfs een unieke Philips Sonicare AirFloss, voor grondige reiniging tussen de tanden. Ook is er een speciale variant voor kinderen. De basis is echter altijd hetzelfde: effectief elektrisch poetsen, krachtig maar zacht voor tanden en tandvlees. Ideaal voor iedereen die wil overstappen naar elektrisch poetsen. Proberen kan altijd; ben je na 60 dagen niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

 

*Philips FlexCare-, HealthyWhite+- en DiamondClean-serie.

Producten voor een goede mondhygiëne:

 

Voor een gezond en stralend gebit is een goede mondverzorging erg belangrijk. Mondverzorging gaat niet alleen de vorming van tandplak tegen, maar helpt ook voor een frisse adem en voor het tegengaan van verkleurde tanden of terugtrekkend tandvlees. Jouw glimlach mag gezien worden! Ga voor een goede mondverzorging. Kies voor Philips mondverzorgingsproducten.