1
Babyfoons en thermometers

Avent

Philips Avent

Digitale videobabyfoon

  • KA

  Philips Avent

  Digitale videobabyfoon

  Altijd in contact met uw baby

  De Philips Avent SCD630 biedt altijd een veilige privéverbinding met uw baby. Hoor uw baby met perfecte geluidskwaliteit en zie hem of haar duidelijk op het kristalheldere 3,5 inch LCD-scherm, zowel overdag als 's nachts. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 229,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Altijd in contact met uw baby

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Altijd in contact met uw baby

De Philips Avent SCD630 biedt altijd een veilige privéverbinding met uw baby. Hoor uw baby met perfecte geluidskwaliteit en zie hem of haar duidelijk op het kristalheldere 3,5 inch LCD-scherm, zowel overdag als 's nachts. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 229,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Avent Digitale videobabyfoon

Privacy en veiligheid (A-FHSS), 3, 5 inch kleurenscherm, 2x zoom, Slaapliedjes, nachtlampje, temp., Terugspreekfunctie en vibratiemodus SCD630/26 Soortgelijke producten zoeken

Altijd in contact met uw baby

Privacy en veiligheid met A-FHSS-technologie

 • Beveiligde verbinding met adaptieve FHSS-technologie

  Beveiligde verbinding met adaptieve FHSS-technologie

  Unieke handsetkoppeling voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met uw baby. In combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie voor minimale interferentie.

 • 3,5 inch scherm in hoge resolutie met kristalhelder nachtzicht

  3,5 inch scherm in hoge resolutie met kristalhelder nachtzicht

  Zie uw baby dag en nacht, met kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker. Geniet van uw slapende baby met het extra grote 3,5 inch kleurenscherm in hoge resolutie. Met 2x digitale zoom en bewegen voor extra geruststelling zodat u uw baby goed in de gaten kunt houden.

 • Energiebesparende ECO-modus met verbindingsindicatie

  Energiebesparende ECO-modus met verbindingsindicatie

  Schakel de ECO-modus in om het stroomverbruik te verlagen wanneer uw baby rustig is, terwijl u toch verbonden blijft met uw baby via de unieke verbindingsindicatie. In de ECO-modus maken wordt de audio- en videoverbinding uitgeschakeld en maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt.

 • Houd de temperatuur in je babykamer in de gaten

  Houd de temperatuur in je babykamer in de gaten

  Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer regelen. Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als jij, en een kleine schommeling in de temperatuur kan ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. Een speciale temperatuursensor waarschuwt je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het klimaat in de babykamer verandert.

 • Bereik tot 300 meter*

  Bereik tot 300 meter*

  Bereik binnen tot 50 meter*, buiten tot 300 meter*.

 • Geruststellend nachtlampje en slaapliedjes om je kleintje te kalmeren

  Geruststellend nachtlampje en slaapliedjes om je kleintje te kalmeren

  Een rustig slaapliedje en de rustgevende gloed van een warm nachtlampje zijn de beste manieren om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kunt u kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes en het nachtlampje aanzetten, die uw baby in een mum van tijd naar dromenland brengen*.*Het nachtlampje kan niet vanaf de ouderunit worden bediend. U kunt het nachtlampje alleen op de babyunit in of uit te schakelen.

 • Houd contact met de terugspreekfunctie

  Houd contact met de terugspreekfunctie

  Soms is het geruststellende geluid van uw stem het enige dat uw baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakelt u deze essentiële functie in en kunt u overal in huis met uw baby communiceren.

 • Trilalarm

  Trilalarm

  Personaliseer de alarminstellingen en word gewaarschuwd door een stille en subtiele trilling van de ouderunit.

 • Hoor je baby met helder geluid

  Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. U kunt uw baby niet alleen zien, maar ook horen met kristalhelder geluid van hoge kwaliteit.

 • 3 geluidsniveaulampjes en een koppelingsindicatielampje

  Drie geluidsniveaulampjes geven het geluidsniveau in de kamer van uw baby aan, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt. Met de verbindingsindicatie weet u altijd wanneer uw monitor binnen bereik en verbonden is. De ouderunit waarschuwt u als uw monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt u ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent met uw baby.

 • Uitstekende gebruiksduur voor bewaking 's nachts

  Met de handige oplaadbare ouderunit kunt u uw baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat u de unit opnieuw moet opladen.

 • Kies het beste geluidsniveau voor de omgeving

  Met deze optie kunt u de microfoongevoeligheid van de babyunit instellen. De microfoongevoeligheid bepaalt welk geluidsniveau door de babyunit wordt opgevangen. U zult bijvoorbeeld willen kunnen horen als uw baby huilt, maar minder geïnteresseerd zijn in het gebrabbel.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Het bereik van de babyfoon hangt af van de omgeving en factoren die interferentie veroorzaken.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in