1

Audio-/videosysteem voor in de auto

  -{discount-percentage}%

  Audio-/videosysteem voor in de auto

  Geniet in de auto van livemuziek en video

  Rij in stijl met het Philips CE600N-entertainmentsysteem voor in de auto. Voorzien van WVGA-display met touchpaneel, ingebouwd navigatiesysteem en Bluetooth® om te telefoneren en muziek te streamen. Lange autoritten zijn nu veel leuker. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet in de auto van livemuziek en video

Rij in stijl met het Philips CE600N-entertainmentsysteem voor in de auto. Voorzien van WVGA-display met touchpaneel, ingebouwd navigatiesysteem en Bluetooth® om te telefoneren en muziek te streamen. Lange autoritten zijn nu veel leuker. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Audio-/videosysteem voor in de auto

17, 3 cm (6, 8") WVGA, DSP, Klaar voor GPS-navigatie CE600N/12 Soortgelijke producten zoeken

Geniet in de auto van livemuziek en video

Met GPS-navigatie

 • Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Music Zone voor aanpasbare sweet spots

  Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

 • Dynamic Bass Boost verbetert elektronisch de lage tonen

  Dynamic Bass Boost verbetert elektronisch de lage tonen

  Als u de Dynamic Bass Boost (DBB) activeert, worden de lage basfrequenties elektronisch verbeterd voor een consistente geluidsreproductie, vooral wanneer de luidspreker is ingesteld op een laag volumeniveau. U hoort dus altijd een imposant basgeluid.

 • Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Ingebouwde Bluetooth-ontvanger voor het streamen van telefoongesprekken en muziek

  Met de handsfree Bluetooth-functie kunt u uw mobiele telefoon veilig gebruiken tijdens het rijden en hoeft u geen belangrijke oproepen te missen. Met de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger kunt u ook handig muziekbestanden van uw telefoon naar het auto-entertainmentsysteem streamen.

 • USB-aansluiting voor het afspelen van muziek en snel opladen

  USB-aansluiting voor het afspelen van muziek en snel opladen

  De nieuwe universele USB-oplader van Philips levert 1 ampère aan een smart device. Dit is voldoende om de accu op te laden en gereed te maken voor intensief gebruik. Het softwareprotocol is bovendien universeel compatibel met vrijwel alle verkrijgbare smartphones en het opladen begint zodra de USB-verbinding tot stand is gebracht.

 • Draadloos zoeken en afspelen voor toegang tot content op uw smartphone

  Draadloos zoeken en afspelen voor toegang tot content op uw smartphone

  U hoeft nooit meer in uw tas of zak te zoeken naar uw smartphone om muziek af te spelen. Dankzij Bluetooth- en AVRCP 1.5-ondersteuning op de CE600BT heeft u direct en probleemloos toegang tot de muziekbibliotheek op het scherm. * Compatibel met iOS- en Android-smartphones met Bluetooth en AVRCP 1.3 of hoger.

 • DSP voor een kristalhelder geluid

  DSP voor een kristalhelder geluid

 • 7-bands parametrische equalizer met 8 vooraf gedefinieerde instellingen

  7-bands parametrische equalizer met 8 vooraf gedefinieerde instellingen

 • Perfect passend 2.0 DIN-chassisontwerp

  Perfect passend 2.0 DIN-chassisontwerp.

 • WVGA LCD-scherm met hoge resolutie

  Het in de auto ingebouwde AV-systeem CarStudio van Philips is voorzien van een WVGA (800 x 480 pixels) LCD met hoge resolutie. Dit heldere, duidelijke display geeft de scherpste weergave van de slimme gebruikersinterface en van videoweergave uit verschillende multimediabronnen. Het is ook ideaal geschikt voor het bekijken van diapresentaties van uw favoriete foto's. Verder kunt u kiezen uit verschillende achtergronden en kleurthema's, om een aangename sfeer in uw auto te creëren.

 • Ingebouwd navigatiesysteem voor snelle begeleiding naar uw bestemming

  Dit Philips-entertainmentsysteem voor in de auto is reeds uitgerust met navigatiehardware en een GPS-antenne die zijn ontworpen om perfect samen te werken met het multimedia subsysteem, voor snellere reactie en intelligentie. Het ingebouwde navigatiesysteem kan het volume van de muziek/radio automatisch dempen of verlagen wanneer navigatie-instructies worden gegeven. Plaats de navigatiekaart (afzonderlijk verkrijgbaar) en u kunt de navigatie-engine activeren zodat u moeiteloos naar uw bestemming kunt rijden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in