NL
EN
1
Home Audio

Klokradio

  Klokradio

  Ontwaak en val in slaap met geluiden uit de natuur

  Vul uw slaapkamer met rustgevende natuurgeluiden of muziek. Gebruik een van de 20 geluiden in de lijst als alarm of voor de sleeptimer die ervoor zorgt dat het geluid zachtjes wegebt. De Philips-wekkerradio beschikt daarnaast over meerkleurige stemmingsverlichting. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontwaak en val in slaap met geluiden uit de natuur

Vul uw slaapkamer met rustgevende natuurgeluiden of muziek. Gebruik een van de 20 geluiden in de lijst als alarm of voor de sleeptimer die ervoor zorgt dat het geluid zachtjes wegebt. De Philips-wekkerradio beschikt daarnaast over meerkleurige stemmingsverlichting. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Klokradio

Rustgevend, Alarm, natuurlijk geluid, Aansluiten en instellen AJH5100/12 Soortgelijke producten zoeken

Ontwaak en val in slaap met geluiden uit de natuur

Geniet bovendien van meerkleurige stemmingsverlichting

 • 20 geluiden uit de natuur en muziek om ontspannen in slaap te vallen en te ontwaken

  20 geluiden uit de natuur en muziek om ontspannen in slaap te vallen en te ontwaken

  Stap in bed en slaap als Doornroosje. 20 ingebouwde geluiden helpen u beter in slaap te vallen en te ontwaken. 15 ervan zijn bedoeld om een sfeer van rust in uw slaapkamer te creëren en u in een diepe en kalme slaap te brengen. Dommel weg bij natuurgeluiden zoals regen en bosgeluiden, kalmerende omgevingsgeluiden zoals hartslagen en windklokkenspellen, of muziek die u in slaapsferen brengt. Ontwaak 's morgens verfrist met een van de vijf geluiden, waaronder klokgelui en zingende vogels. Naast de brede selectie aan geluiden kunt u er ook voor kiezen om gewekt te worden door een standaardzoemer of de radio.

 • Rustgevende sleeptimer met geleidelijk wegebbende muziek

  Rustgevende sleeptimer met geleidelijk wegebbende muziek

  Met deze rustgevende sleeptimer kunt u instellen na hoeveel tijd de muziek helemaal is verdwenen, net zo lang als u normaal nodig hebt om in slaap te vallen. U bespaart energie en het helpt u om heerlijk weg te dromen, zonder dat u het volume hoeft aan te passen of wakker schrikt als de muziek plotseling stopt terwijl u net in slaap dommelt.

 • Meerkleurige stemmingsverlichting in de stijl van uw keuze

  Meerkleurige stemmingsverlichting in de stijl van uw keuze

  Kleur en licht kunnen uw stemming beïnvloeden. De ene combinatie maakt dat u zich energiek voelt, de andere heeft juist een kalmerend effect. Gekleurd licht is ook erg aantrekkelijk, en kan iets speciaals aan een kamer toevoegen. Deze klokradio wordt geleverd met meerkleurige stemmingsverlichting en kan meer dan 32.000 kleuren weergeven. U kunt kiezen uit een groot aantal kleurtinten, en de kleur selecteren die uw stemming of inrichting weergeeft.

 • Instelbare helderheid van het scherm voor extra comfort

  Instelbare helderheid van het scherm voor extra comfort

  U kunt de speeltijd van de Philips-radio eenvoudig regelen door het gewenste aantal minuten in te stellen op de digitale timer. De tijd telt automatisch terug en de radio wordt aan het eind van de sessie uitgeschakeld.

 • Instelbaar alarmvolume voor een betrouwbaar wekgeluid

  Instelbaar alarmvolume voor een betrouwbaar wekgeluid

  Met de klokradio's van Philips begint u de dag precies zoals u wilt. Met het instelbare alarmvolume bepaalt u zelf met welk volume u wakker wilt worden. Of u nu een luider alarm wilt horen om op tijd op te staan, of een zachter geluid om rustig wakker te worden, met het instelbare volume is de keuze aan u.

 • Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

  Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

  Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. Normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om u wakker te maken of zo onaangenaam hard dat u wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door uw favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat u langzaam wakker wordt.

 • FM digitaal afstemmen

  FM digitaal afstemmen
 • Stemmingsverlichting met kleurregeling voor een kleurenloop of de gewenste sfeer

  Speel de kleurenloop af voor een levendige sfeer of zet de verlichting op een kleur die u mooi vindt of die bij uw kamer of stemming past.

 • Aansluiten en automatisch de tijd instellen

  Neem de klok uit de doos en sluit hem aan. De tijd is al automatisch voor u ingesteld. Deze intelligente klok leest voorgeprogrammeerde gegevens en stelt de juiste tijd in aan de hand van de standaardtijdzone. Als u niet in de standaardtijdzone woont, hoeft u alleen maar op de knop voor de tijdzone te drukken. De klok stelt dan de tijd opnieuw in. Geen gedoe meer met een gebruikershandleiding en knopjes.

 • Back-up voor tijd en alarm zodat u zich nooit meer verslaapt, zelfs als de stroom uitvalt

  Wanneer de stroom uitvalt, onthoudt deze slimme klok de tijd en uw instellingen. Het door u ingestelde alarm blijft actief door een vooraf geïnstalleerde batterij, zelfs wanneer het display niet werkt. Wanneer de stroom weer wordt ingeschakeld hoeft u de klok niet opnieuw in te stellen. Maar zelfs zonder stroom levert de batterij voldoende energie om het ingestelde alarm af te laten gaan, zodat u zich nooit meer zult verslapen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in