1
TV

Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

  Deze platte LED-TV uit de 8000-serie is voorzien van de bekroonde Perfect Pixel HD-engine, Ambilight en 3D Max voor een overweldigende filmbeleving. U kunt de ervaring nog verder verrijken en delen met de online mogelijkheden van Smart TV. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

Deze platte LED-TV uit de 8000-serie is voorzien van de bekroonde Perfect Pixel HD-engine, Ambilight en 3D Max voor een overweldigende filmbeleving. U kunt de ervaring nog verder verrijken en delen met de online mogelijkheden van Smart TV. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

8000 series Smart LED-TV

117 cm (46"), Full HD 3D Max, DVB-T/C 46PFL8686H/12 Soortgelijke producten zoeken

Een stijlvolle aanwinst voor pure prestaties

met Ambilight en Smart TV

 • Intensere kijkervaring dankzij tweezijdig Ambilight Spectra 2

  Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 2. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan beide zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht, zodat dit past bij het TV-beeld. Dankzij de wandadapter is de lichtkleur perfect, ongeacht de kleur van uw muur.

 • Full HD-TV en Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met de Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080 pixels geeft heldere, trillingsvrije beelden met verbluffende helderheid.

 • 3D Max voor een overweldigende Full HD 3D-ervaring

  3D Max voor een overweldigende Full HD 3D-ervaring

  Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met 3D Max. De combinatie van het snelle scherm en de Active Shutter-bril brengt levensechte diepte in Full HD-resolutie. Nu kan al het 2D-materiaal worden weergegeven in 3D. U kunt zelfs de 3D-diepte instellen naar uw wensen. Met uw TV bent u klaar voor de 3D Max-ervaring met de 3D Max-bril.

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en nog helderder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, Perfect Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat: ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

 • SoundStage met 32 W voor een dynamisch krachtig geluid in een superplatte TV

  SoundStage met 32 W voor een dynamisch krachtig geluid in een superplatte TV

  De Philips SoundStage met 32 W RMS-uitgangsvermogen heeft veel meer dynamiek en kracht dan dat er tot nu toe op een LCD-TV is gehoord. We kunnen nu een superplat ontwerp combineren met een krachtig TV-geluid. In de TV-standaard zit een geavanceerd, ultradun luidsprekersysteem. Dit systeem combineert een diepe, warme bas met een uitstekende helderheid. Ook als de TV aan de muur is bevestigd, kunt u genieten van het uitmuntende geluid dankzij de geavanceerde verwerkingscorrecties. Geniet van het prachtige geluid en een plat ontwerp.

 • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

 • Geniet met DLNA van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met DLNA van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via DLNA vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien uw TV op de gemakkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

 • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

 • Geïntegreerde Wi-Fi voor Net TV en draadloze SimplyShare

  Geniet draadloos van films, foto's, infotainment en andere online-items rechtstreeks op uw TV. Sluit uw TV heel eenvoudig aan op het draadloze thuisnetwerk via de eenvoudige wizard. Navigeer door de uitgebreide lijst met toepassingen met uw afstandsbediening en kies het gewenste item.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • 3D-TV vereist accessoire PTA516 (Active Shutter-bril), een 3D-compatibel bronapparaat en bronmateriaal in 3D.
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Wi-Fi MediaConnect: het afspelen van video's kan door de snelheid van uw PC en de Wi-Fi-bandbreedte worden beïnvloed. Ga voor de minimale en aanbevolen systeemvereisten naar www.philips.com/wifimediaconnect. Inhoud wordt na een korte vertraging van enkele seconden weergegeven. Er kunnen kleine afwijkingen in het beeld en geluid optreden.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.
 • ISF en IMAGING SCIENCE FOUNDATION zijn handelsmerken in eigendom van ISF Research Labs LLC Limited Liability Company

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in