1

4K HDR-scherm met Ambiglow

  -{discount-percentage}%
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/436m6vbpab_00/436m6vbpab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  4K HDR-scherm met Ambiglow

  Ga op in het moment

  Ga nu nog meer op in uw entertainment met het nieuwe Momentum 4K HDR-scherm met Ambiglow-verlichting. Een groot 4K UHD-scherm met DisplayHDR 1000 biedt ultraheldere en levendige beeldkwaliteit waardoor u helemaal opgaat in het moment. Bekijk alle voordelen

 • Ga op in het moment

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ga op in het moment

Ga nu nog meer op in uw entertainment met het nieuwe Momentum 4K HDR-scherm met Ambiglow-verlichting. Een groot 4K UHD-scherm met DisplayHDR 1000 biedt ultraheldere en levendige beeldkwaliteit waardoor u helemaal opgaat in het moment. Bekijk alle voordelen

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Alle accessoires bekijken

4K HDR-scherm met Ambiglow

Total:

Momentum 4K HDR-scherm met Ambiglow

Momentum, 43 (108 cm diag. (42, 51")), 4K UHD (3840 x 2160) 436M6VBPAB/00 Soortgelijke producten zoeken

Available in June 18  

436M6VBPAB/00

Ga op in het moment

UltraClear 4K UHD-resolutie (3840 x 2160) voor precisie

UltraClear 4K UHD-resolutie (3840 x 2160) voor precisie

De nieuwste Philips-schermen hebben hoogwaardige panelen voor ultraheldere beelden met een resolutie van 4K UHD (3840 X 2160). Of u nu een veeleisende professional bent die uiterst gedetailleerde beelden voor CAD-oplossingen nodig heeft, grafische 3D-toepassingen gebruikt of een financieel expert bent die met enorme spreadsheets werkt, de schermen van Philips laten de beelden tot leven komen.

DisplayHDR 1000 voor een uitstekende beelden

DisplayHDR 1000 voor een uitstekende beelden

De DisplayHDR 1000 is VESA-gecertificeerd en biedt een compleet andere visuele ervaring. In tegenstelling tot andere schermen die met HDR compatibel zijn, levert de DisplayHDR 1000 verbluffende helderheid, kleuren en een verbluffend contrast. Dankzij de lokale dimfunctie en hoogwaardige helderheid tot wel 1000 nits komen de beelden tot leven met geavanceerde felle delen die zorgen voor dieper genuanceerd zwart. De rijkere schakering van nieuwe kleuren biedt een visuele ervaring die uw zintuigen zal prikkelen.

Quantum Dot-technologie voor ongelooflijk mooie kleuren

Quantum Dot-technologie voor ongelooflijk mooie kleuren

Quantum Dot-technologie is een innovatie nanokristal-technologie die licht zorgvuldig uitstraalt voor blauwer blauw, groener groen en roder rood. LCD-monitors met Quantum Dot produceren een groter dynamisch kleurbereik en geven werkelijk natuurlijke kleuren weer. Het resultaat: levendige, dynamische kleuren die u moet zien om het te geloven.

Ambiglow intensiveert entertainment met krans van licht

Ambiglow intensiveert entertainment met krans van licht

Ambiglow voegt een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring. De innovatieve Ambiglow-technologie vergroot het scherm door een meeslepende lichtkrans te creëren. De snelle processor analyseert de inkomende beeldinhoud en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan op het beeld. Met de gebruiksvriendelijke opties kunt u de sfeer naar wens instellen. De Philips Ambiglow is speciaal geschikt voor het bekijken van films of sport of het spelen games, en biedt u een unieke en overweldigende kijkervaring.

Minimale vertraging verkort de tijd tussen apparaten naar de monitor

Minimale vertraging verkort de tijd tussen apparaten naar de monitor

Vertraging is de tijd die verstrijkt tussen het uitvoeren van een actie met aangesloten apparaten en het resultaat op het scherm zien. Minimale vertraging verkort de tijd tussen het invoeren van een opdracht naar de monitor. Hierdoor verloopt het spelen van twitch-gevoelige videogames een stuk beter, wat vooral van belang is voor wie snelle, competitieve games speelt.

Vloeiende actie met adaptieve synchronisatietechnologie

Vloeiende actie met adaptieve synchronisatietechnologie

Gaming hoort geen keuze te zijn tussen stotterende gameplay en haperende frames. Geniet van vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framesnelheid met adaptieve synchronisatietechnologie, de soepele en snelle verversing en de uiterst snelle reactietijd.

MultiView maakt tweevoudige verbinding en weergave tegelijkertijd mogelijk

Met de Philips MultiView-display met zeer hoge resolutie krijgt u toegang tot een wereld vol connectiviteit. MultiView maakt actieve tweevoudige verbinding en weergave mogelijk, zodat u kunt werken met meerdere apparaten, zoals PC's en notebooks tegelijkertijd, voor complex multitasken.

Beter geluid met DTS Sound™

DTS-geluid is een oplossing die is ontworpen voor een optimale weergave van muziek, films, streaming audio en games op de PC, ongeacht het formaat. DTS-geluid biedt een meeslepende Virtual Surround Sound-ervaring, compleet met rijke bas en heldere dialogen en optimaal geluid bij hogere volumes, zonder kraken of vervorming.

Al uw aansluitingen via een USB-C-kabel

Met de nieuwe USB 3.1 type-C-kabel met een slanke en omkeerbare-aansluiting kunt u gemakkelijk docken met één kabel. Maak het uzelf gemakkelijker door uw monitor te gebruiken als dock voor al uw randapparatuur met één kabel naar het notebook, inclusief de video-uitvoer met hoge resolutie van uw PC naar de monitor. Met USB 3.1 krijgt u ook snelle gegevensoverdracht, tot 20 keer sneller dan USB 2.0, zodat u een 4K-film sneller dan ooit kunt overbrengen. Alle aansluitingen via één simpele kabel.

USB 3.0-hub voor eenvoudige toegang en snel laden

Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. U hoeft nu niet meer zo lang te wachten voor uw apparaten zijn opgeladen. FastCharge staat u toe om snel op te laden en op pad te gaan. USB 3.0 is ook compatibel met oudere USB 2.0-apparaten.

Alle specificaties bekijken
 • Waarde responstijd gelijk aan SmartResponse
 • Beste tijd met minimale vertraging < 4 ms. Dit is uitzonderlijk en kan gemeten worden.
 • Voor video-overdracht via USB-C moet uw laptop/apparaat USB-C met DP Alt-modus ondersteunen
 • Snel opladen voldoet aan USB BC 1.2-standaard
 • BT. 709 / DCI-P3-dekking op basis van CIE1976
 • De monitor kan er anders uitzien dan op de afbeeldingen waarop de functies zijn aangegeven.
 • NTSC-regio gebaseerd op CIE 1976
 • sRGB-regio gebaseerd op CIE 1931
 • 10-bits naar 8-bits via dithering met FRC

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in