NL
EN
1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  De bioscoop op de bank

  Ga ook eens naar de bioscoop op uw eigen bank. Dankzij Pixel Precise HD en Ambilight vult de actie op het scherm de hele huiskamer. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • De bioscoop op de bank

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De bioscoop op de bank

Ga ook eens naar de bioscoop op uw eigen bank. Dankzij Pixel Precise HD en Ambilight vult de actie op het scherm de hele huiskamer. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De bioscoop op de bank

met Ambilight

 • Ambilight Spectra verbetert de kijkervaring

  Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid van het licht aan, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Met Ambilight Spectra komen films pas echt tot leven!

 • Pixel Precise HD voor extreem scherpe en heldere beelden

  Pixel Precise HD is gebaseerd op het bekroonde Pixel Plus. De technologie brengt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau met 4 biljoen kleuren met HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen en haarscherp beeld in al uw films. De Pixel Precise 100 Hz LCD is de snelste LCD-TV in zijn categorie met 3 ms responstijd voor een zeer scherpe beeldweergave van al uw films en sport.

 • Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • 100 Hz LCD, 3ms-prestaties voor superscherpe beelden

  100 Hz LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in prestaties met een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

 • Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • 2 x 10 W met Incredible Surround

  Een niet-zichtbaar geluidssysteem dat perfect past bij het ontwerp van de behuizing. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid. Geniet van een duidelijk en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

 • Bekijk de meest uiteenlopende internetvideo's van YouTube en andere sites

  Net TV biedt u een uitgebreide selectie video's van YouTube en andere videowebsites. De video's zijn aangepast aan uw TV-scherm, dus kunt u op uw gemak genieten van onlinevideo's van optimale kwaliteit.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting voor het bekijken van video's op uw computer

  Met de DLNA PC-netwerkaansluiting kunt u video's en afbeeldingen bekijken en naar muziek luisteren op uw PC

 • MPEG4 HDTV-ontvangst via DVB-T- en DVB-C-tuner met CI+*

  Met HDTV kunt u televisiekijken met de beste beeld- en geluidskwaliteit, zonder een extra set-top box. Dankzij de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T- en DVB-kabelsignalen voor zowel MPEG-2 als MPEG-4-formaat, kunt u High Definition-televisieprogramma's van uitzonderlijke kwaliteit ontvangen. Daarnaast zorgt Common Interface Plus (CI+) voor eersteklas High Definition-inhoud direct op uw TV.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
 • DVB-C alleen in bepaalde landen en voor bepaalde aanbieders. De meest recente informatie vindt u op het typeplaatje van de TV.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in